fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Augmented reality development

Ontdek uw opties

Augmented reality development is in de meeste gevallen een goede investering. Maar daarbij zijn twee dingen wel van groot belang: dat u de juiste ontwikkelaar vindt én dat u samen vooraf goed nadenkt over het doel van de AR-toepassing. APPelit, strategische partner op het gebied van augmented reality/AR, vertelt u er graag meer over.

Wat is AR ook alweer?

En wat is het verschil met VR?

Iedereen weet wel wat virtual reality is: een wereld die door de computer gegenereerd is, maar er levensecht uitziet. Virtual reality/VR wordt vaak in één adem genoemd met augmented reality/AR. Toch is het iets heel anders. Bij augmented reality ziet u de echte wereld, maar wordt daar als het ware een digitale laag overheen gelegd. Beelden die door de computer gemaakt zijn worden zo onderdeel van de echte wereld. U heeft hiervoor geen VR-bril nodig, maar alleen een app op uw telefoon of tablet.

augmented reality development

De toegevoegde waarde van AR

Veel grote en kleine bedrijven hebben al ontdekt hoe groot de toegevoegde waarde van AR is. Maar waarin zit ‘m die waarde nou precies?

 • AR versterkt uw imago van innovatief bedrijf.
 • AR wekt uw product of merk tot leven en zorgt zo voor een grotere merkbeleving en -binding.
 • AR maakt het mogelijk om direct contact te leggen met de gebruiker van de app.
 • AR maakt het makkelijker om instructies over te brengen en zorgt ervoor dat ze beter worden onthouden en opgevolgd.
 • AR maakt het mogelijk om bedrijfsprocessen te versnellen, vereenvoudigen of verbeteren.

Op zoek naar een AR-ontwikkelaar

Als u besluit om aan de slag te gaan met augmented reality/AR, is de volgende stap: op zoek naar een goede AR-ontwikkelaar. Maar hoe scheidt u het kaf van het koren? Vraag niet alleen om voorbeelden van AR-toepassingen, maar informeer ook naar het businessmodel erachter. Wat was het doel en hoe snel is dat doel behaald? Kan een AR-ontwikkelaar daar geen inzicht in geven, ga dan op zoek naar een ander. U wilt immers waar voor uw geld!

De aanpak van APPelit

APPelit houdt rekening met het doel dat u voor ogen heeft. Weet u nog niet precies wat uw doel is? Geen probleem, we houden samen een aantal brainstromsessies om dat te bepalen. Bij elk project volgen wij ons bewezen succesvolle ontwikkelplan. Hiermee houdt u altijd grip op de voortgang. Kort gezegd doorlopen we de volgende stappen:

 1. Voorbereiding
  Met u en eventueel enkele medewerkers van uw bedrijf, houden we diverse brainstormsessies. Hierin achterhalen we wat de toegevoegde waarde van augmented reality is voor uw organisatie.
 2. Doelbepaling
  Samen stellen we concrete doelen op die u met uw AR-toepassing wilt bereiken.
 3. Programmeren en testen
  Op basis van uw input, gaan onze ontwikkelaars aan de slag met het ontwikkelen van uw AR-toepassing. We betrekken u hier zoveel mogelijk bij en laten tussendoor regelmatig zien waar we mee bezig zijn. Zo houdt u vinger aan de pols.
 4. Testen
  U krijgt de mogelijkheden om de AR-toepassing uitgebreid te testen. Betrek hier vooral ook de eindgebruikers bij. Waar nodig passen onze developers de toepassing aan op basis van uw feedback.
 5. Oplevering
  Als alle testfases geslaagd zijn, verloopt de oplevering ook zonder problemen. Gefeliciteerd met uw eigen AR-toepassing!

Nog meer kans op succes

Na de oplevering laten we u natuurlijk niet aan uw lot over. Is de AR-toepassing bedoeld voor intern gebruik? Dan zorgen we voor een soepele uitrol en trainen we uw medewerkers. Wilt u uw eigen AR-toepassing succesvol in de markt zetten? Dan helpen we u daar ook graag bij!

ar developer

Starten met augmented reality development?

Wij helpen u graag

Bent u enthousiast geworden over alle mogelijkheden van augmented reality development? Mooi! We kijken graag samen naar uw specifieke situatie. Natuurlijk is zo’n eerste afspraak vrijblijvend. Vul hieronder uw gegevens in en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21
Colette Michiels
Colette Michiels
15:46 13 Oct 21