fbpx

Augmented reality development

Ontdek uw opties

Augmented reality development is in de meeste gevallen een goede investering. Maar daarbij zijn twee dingen wel van groot belang: dat u de juiste ontwikkelaar vindt én dat u samen vooraf goed nadenkt over het doel van de AR-toepassing. APPelit, strategische partner op het gebied van augmented reality/AR, vertelt u er graag meer over.

Wat is AR ook alweer?

En wat is het verschil met VR?

Iedereen weet wel wat virtual reality is: een wereld die door de computer gegenereerd is, maar er levensecht uitziet. Virtual reality/VR wordt vaak in één adem genoemd met augmented reality/AR. Toch is het iets heel anders. Bij augmented reality ziet u de echte wereld, maar wordt daar als het ware een digitale laag overheen gelegd. Beelden die door de computer gemaakt zijn worden zo onderdeel van de echte wereld. U heeft hiervoor geen VR-bril nodig, maar alleen een app op uw telefoon of tablet.

augmented reality development

De toegevoegde waarde van AR

Veel grote en kleine bedrijven hebben al ontdekt hoe groot de toegevoegde waarde van AR is. Maar waarin zit ‘m die waarde nou precies?

 • AR versterkt uw imago van innovatief bedrijf.
 • AR wekt uw product of merk tot leven en zorgt zo voor een grotere merkbeleving en -binding.
 • AR maakt het mogelijk om direct contact te leggen met de gebruiker van de app.
 • AR maakt het makkelijker om instructies over te brengen en zorgt ervoor dat ze beter worden onthouden en opgevolgd.
 • AR maakt het mogelijk om bedrijfsprocessen te versnellen, vereenvoudigen of verbeteren.

Op zoek naar een AR-ontwikkelaar

Als u besluit om aan de slag te gaan met augmented reality/AR, is de volgende stap: op zoek naar een goede AR-ontwikkelaar. Maar hoe scheidt u het kaf van het koren? Vraag niet alleen om voorbeelden van AR-toepassingen, maar informeer ook naar het businessmodel erachter. Wat was het doel en hoe snel is dat doel behaald? Kan een AR-ontwikkelaar daar geen inzicht in geven, ga dan op zoek naar een ander. U wilt immers waar voor uw geld!

De aanpak van APPelit

APPelit houdt rekening met het doel dat u voor ogen heeft. Weet u nog niet precies wat uw doel is? Geen probleem, we houden samen een aantal brainstromsessies om dat te bepalen. Bij elk project volgen wij ons bewezen succesvolle ontwikkelplan. Hiermee houdt u altijd grip op de voortgang. Kort gezegd doorlopen we de volgende stappen:

 1. Voorbereiding
  Met u en eventueel enkele medewerkers van uw bedrijf, houden we diverse brainstormsessies. Hierin achterhalen we wat de toegevoegde waarde van augmented reality is voor uw organisatie.
 2. Doelbepaling
  Samen stellen we concrete doelen op die u met uw AR-toepassing wilt bereiken.
 3. Programmeren en testen
  Op basis van uw input, gaan onze ontwikkelaars aan de slag met het ontwikkelen van uw AR-toepassing. We betrekken u hier zoveel mogelijk bij en laten tussendoor regelmatig zien waar we mee bezig zijn. Zo houdt u vinger aan de pols.
 4. Testen
  U krijgt de mogelijkheden om de AR-toepassing uitgebreid te testen. Betrek hier vooral ook de eindgebruikers bij. Waar nodig passen onze developers de toepassing aan op basis van uw feedback.
 5. Oplevering
  Als alle testfases geslaagd zijn, verloopt de oplevering ook zonder problemen. Gefeliciteerd met uw eigen AR-toepassing!

Nog meer kans op succes

Na de oplevering laten we u natuurlijk niet aan uw lot over. Is de AR-toepassing bedoeld voor intern gebruik? Dan zorgen we voor een soepele uitrol en trainen we uw medewerkers. Wilt u uw eigen AR-toepassing succesvol in de markt zetten? Dan helpen we u daar ook graag bij!

ar developer

Starten met augmented reality development?

Wij helpen u graag

Bent u enthousiast geworden over alle mogelijkheden van augmented reality development? Mooi! We kijken graag samen naar uw specifieke situatie. Natuurlijk is zo’n eerste afspraak vrijblijvend. Vul hieronder uw gegevens in en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten