fbpx

Augmented reality development

Ontdek uw opties

Augmented reality development is in de meeste gevallen een goede investering. Maar daarbij zijn twee dingen wel van groot belang: dat u de juiste ontwikkelaar vindt én dat u samen vooraf goed nadenkt over het doel van de AR-toepassing. APPelit, strategische partner op het gebied van augmented reality/AR, vertelt u er graag meer over.

Wat is AR ook alweer?

En wat is het verschil met VR?

Iedereen weet wel wat virtual reality is: een wereld die door de computer gegenereerd is, maar er levensecht uitziet. Virtual reality/VR wordt vaak in één adem genoemd met augmented reality/AR. Toch is het iets heel anders. Bij augmented reality ziet u de echte wereld, maar wordt daar als het ware een digitale laag overheen gelegd. Beelden die door de computer gemaakt zijn worden zo onderdeel van de echte wereld. U heeft hiervoor geen VR-bril nodig, maar alleen een app op uw telefoon of tablet.

augmented reality development

De toegevoegde waarde van AR

Veel grote en kleine bedrijven hebben al ontdekt hoe groot de toegevoegde waarde van AR is. Maar waarin zit ‘m die waarde nou precies?

 • AR versterkt uw imago van innovatief bedrijf.
 • AR wekt uw product of merk tot leven en zorgt zo voor een grotere merkbeleving en -binding.
 • AR maakt het mogelijk om direct contact te leggen met de gebruiker van de app.
 • AR maakt het makkelijker om instructies over te brengen en zorgt ervoor dat ze beter worden onthouden en opgevolgd.
 • AR maakt het mogelijk om bedrijfsprocessen te versnellen, vereenvoudigen of verbeteren.

Op zoek naar een AR-ontwikkelaar

Als u besluit om aan de slag te gaan met augmented reality/AR, is de volgende stap: op zoek naar een goede AR-ontwikkelaar. Maar hoe scheidt u het kaf van het koren? Vraag niet alleen om voorbeelden van AR-toepassingen, maar informeer ook naar het businessmodel erachter. Wat was het doel en hoe snel is dat doel behaald? Kan een AR-ontwikkelaar daar geen inzicht in geven, ga dan op zoek naar een ander. U wilt immers waar voor uw geld!

De aanpak van APPelit

APPelit houdt rekening met het doel dat u voor ogen heeft. Weet u nog niet precies wat uw doel is? Geen probleem, we houden samen een aantal brainstromsessies om dat te bepalen. Bij elk project volgen wij ons bewezen succesvolle ontwikkelplan. Hiermee houdt u altijd grip op de voortgang. Kort gezegd doorlopen we de volgende stappen:

 1. Voorbereiding
  Met u en eventueel enkele medewerkers van uw bedrijf, houden we diverse brainstormsessies. Hierin achterhalen we wat de toegevoegde waarde van augmented reality is voor uw organisatie.
 2. Doelbepaling
  Samen stellen we concrete doelen op die u met uw AR-toepassing wilt bereiken.
 3. Programmeren en testen
  Op basis van uw input, gaan onze ontwikkelaars aan de slag met het ontwikkelen van uw AR-toepassing. We betrekken u hier zoveel mogelijk bij en laten tussendoor regelmatig zien waar we mee bezig zijn. Zo houdt u vinger aan de pols.
 4. Testen
  U krijgt de mogelijkheden om de AR-toepassing uitgebreid te testen. Betrek hier vooral ook de eindgebruikers bij. Waar nodig passen onze developers de toepassing aan op basis van uw feedback.
 5. Oplevering
  Als alle testfases geslaagd zijn, verloopt de oplevering ook zonder problemen. Gefeliciteerd met uw eigen AR-toepassing!

Nog meer kans op succes

Na de oplevering laten we u natuurlijk niet aan uw lot over. Is de AR-toepassing bedoeld voor intern gebruik? Dan zorgen we voor een soepele uitrol en trainen we uw medewerkers. Wilt u uw eigen AR-toepassing succesvol in de markt zetten? Dan helpen we u daar ook graag bij!

ar developer

Starten met augmented reality development?

Wij helpen u graag

Bent u enthousiast geworden over alle mogelijkheden van augmented reality development? Mooi! We kijken graag samen naar uw specifieke situatie. Natuurlijk is zo’n eerste afspraak vrijblijvend. Vul hieronder uw gegevens in en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten