fbpx

Augmented reality development

Ontdek uw opties

Augmented reality development is in de meeste gevallen een goede investering. Maar daarbij zijn twee dingen wel van groot belang: dat u de juiste ontwikkelaar vindt én dat u samen vooraf goed nadenkt over het doel van de AR-toepassing. APPelit, strategische partner op het gebied van augmented reality/AR, vertelt u er graag meer over.

Wat is AR ook alweer?

En wat is het verschil met VR?

Iedereen weet wel wat virtual reality is: een wereld die door de computer gegenereerd is, maar er levensecht uitziet. Virtual reality/VR wordt vaak in één adem genoemd met augmented reality/AR. Toch is het iets heel anders. Bij augmented reality ziet u de echte wereld, maar wordt daar als het ware een digitale laag overheen gelegd. Beelden die door de computer gemaakt zijn worden zo onderdeel van de echte wereld. U heeft hiervoor geen VR-bril nodig, maar alleen een app op uw telefoon of tablet.

augmented reality development

De toegevoegde waarde van AR

Veel grote en kleine bedrijven hebben al ontdekt hoe groot de toegevoegde waarde van AR is. Maar waarin zit ‘m die waarde nou precies?

 • AR versterkt uw imago van innovatief bedrijf.
 • AR wekt uw product of merk tot leven en zorgt zo voor een grotere merkbeleving en -binding.
 • AR maakt het mogelijk om direct contact te leggen met de gebruiker van de app.
 • AR maakt het makkelijker om instructies over te brengen en zorgt ervoor dat ze beter worden onthouden en opgevolgd.
 • AR maakt het mogelijk om bedrijfsprocessen te versnellen, vereenvoudigen of verbeteren.

Op zoek naar een AR-ontwikkelaar

Als u besluit om aan de slag te gaan met augmented reality/AR, is de volgende stap: op zoek naar een goede AR-ontwikkelaar. Maar hoe scheidt u het kaf van het koren? Vraag niet alleen om voorbeelden van AR-toepassingen, maar informeer ook naar het businessmodel erachter. Wat was het doel en hoe snel is dat doel behaald? Kan een AR-ontwikkelaar daar geen inzicht in geven, ga dan op zoek naar een ander. U wilt immers waar voor uw geld!

De aanpak van APPelit

APPelit houdt rekening met het doel dat u voor ogen heeft. Weet u nog niet precies wat uw doel is? Geen probleem, we houden samen een aantal brainstromsessies om dat te bepalen. Bij elk project volgen wij ons bewezen succesvolle ontwikkelplan. Hiermee houdt u altijd grip op de voortgang. Kort gezegd doorlopen we de volgende stappen:

 1. Voorbereiding
  Met u en eventueel enkele medewerkers van uw bedrijf, houden we diverse brainstormsessies. Hierin achterhalen we wat de toegevoegde waarde van augmented reality is voor uw organisatie.
 2. Doelbepaling
  Samen stellen we concrete doelen op die u met uw AR-toepassing wilt bereiken.
 3. Programmeren en testen
  Op basis van uw input, gaan onze ontwikkelaars aan de slag met het ontwikkelen van uw AR-toepassing. We betrekken u hier zoveel mogelijk bij en laten tussendoor regelmatig zien waar we mee bezig zijn. Zo houdt u vinger aan de pols.
 4. Testen
  U krijgt de mogelijkheden om de AR-toepassing uitgebreid te testen. Betrek hier vooral ook de eindgebruikers bij. Waar nodig passen onze developers de toepassing aan op basis van uw feedback.
 5. Oplevering
  Als alle testfases geslaagd zijn, verloopt de oplevering ook zonder problemen. Gefeliciteerd met uw eigen AR-toepassing!

Nog meer kans op succes

Na de oplevering laten we u natuurlijk niet aan uw lot over. Is de AR-toepassing bedoeld voor intern gebruik? Dan zorgen we voor een soepele uitrol en trainen we uw medewerkers. Wilt u uw eigen AR-toepassing succesvol in de markt zetten? Dan helpen we u daar ook graag bij!

ar developer

Starten met augmented reality development?

Wij helpen u graag

Bent u enthousiast geworden over alle mogelijkheden van augmented reality development? Mooi! We kijken graag samen naar uw specifieke situatie. Natuurlijk is zo’n eerste afspraak vrijblijvend. Vul hieronder uw gegevens in en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader