fbpx

VR app ontwikkelaar – zo zet u deze zakelijk slim in

Vind hier de weg in de virtuele wereld!

Hoe mooi zou het zijn: een VR app ontwikkelaar die al uw wensen weet om te zetten in de perfecte virtual reality app. Vind op deze pagina alles over uw kansen en zakelijke successen op dit gebied. Én over de werkwijze van APPelit, strategisch partner op het gebied van VR/virtual reality.

De kansen van een VR app ontwikkelaar

Ook zakelijk gezien interessant!

Virtual reality is ontwikkeld voor games. De speler speelt de game met een VR-bril op en ervaart zo een door de computer gegenereerde wereld die levensecht aandoet. Maar VR is ook voor businessdoeleinden heel interessant. U zet het bijvoorbeeld in om klanten een virtuele rondleiding te geven of kennis te laten maken met een product dat nog in ontwikkeling is.

VR app ontwikkelaar

Voorbeelden

Succes voor zo veel branches & inzet

Serious gaming in de zorg

Eén van de branches waar virtual reality een hoge vlucht neemt, is de zorg. Want VR maakt het mogelijk om medische handelingen te oefenen zonder dat de patiënt daarbij risico loopt. Ook bij serious gaming in de zorg speelt VR een rol. Op een speelse manier leren patiënten, cliënten of naasten meer over een bepaalde ziekte of aandoening. Voorbeelden van dit soort games zijn:

 • revalidatiegames
 • dementiegames
 • videogames tegen ouderenmishandeling
 • games voor gezonder leven via sport

Ander voorbeeld: medewerkers trainen

Virtual reality wordt ook steeds vaker toegepast om medewerkers te trainen. Geef nieuwe medewerkers bijvoorbeeld een virtuele rondleiding door uw organisatie en laat ze kennismaken met jullie manier van werken. Daarnaast is VR bij uitstek geschikt om vakkennis up-to-date te houden. Uit onderzoek blijkt namelijk, dat leren via een virtual reality game ervoor zorgt dat de kennis beter wordt opgenomen.

Aan de slag met VR

Lijkt het u wat, zo’n eigen VR app? Wij hebben al veel van dat soort applicaties ontwikkeld en komen graag met u van gedachten wisselen. Het ontwikkelen van VR is vrij specialistisch werk. Wij beschikken over de juiste combinatie van designtalent en technische kennis. Zo zorgen we er niet alleen voor dat uw applicatie er geweldig uitziet en intuïtief te bedienen is, maar ook dat deze stabiel functioneert op alle platformen.

Aandacht voor de zakelijke kant

Behalve aandacht voor design en techniek, hebben wij ook aandacht voor de zakelijke kant. Want zo’n eigen VR app is hartstikke leuk, maar u investeert er natuurlijk niet ‘voor de leuk’ in. Nee, u wilt iets bereiken met uw investering. We bekijken samen met u wat precies uw doel is (of doelen zijn). Bovendien zorgen we ervoor dat dat doel ook meetbaar is, zodat u weet dat de investering in VR zich terugverdient.

Bewezen succesvolle aanpak

Bij elk project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Dit plan heeft al bij een groot aantal klanten bewezen erg succesvol te zijn. Het plan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Zo weten wij en weet u vooraf zeker dat uw VR app straks aan alle verwachtingen voldoet – of deze zelfs overtreft!

AI ontwikkeling

Maak nader kennis met VR app ontwikkelaar APPelit

En profiteer van dit bijzondere aanbod

Benieuwd of een VR app iets voor u en uw bedrijf is? Dan heeft APPelit een uniek aanbod voor u: een gratis software audit, waarin we uw huidige systemen en software diepgaand analyseren. Het enige wat u hoeft te doen om gebruik te maken van deze unieke kans, is hieronder uw gegevens achterlaten. We nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten