fbpx

Machine learning developer inzetten voor slimme groei?

Profiteer optimaal van computerkracht

Veel grote bedrijven maken er dagelijks gebruik van: machine learning. Maar wist u dat deze ontwikkeling ook voor u als kleinere organisatie mogelijkheden en kansen biedt? Inzet van een machine learning developer levert u echt veel op. Lees snel verder en ontdek hoe ook u profiteert van computerkracht.

Machine learning developer – wat is het?

Steeds slimmere software

Machine learning draait om software die in staat is om autonoom, dus zonder hulp van buitenaf, te leren van data en input. De software kan zelf algoritmes veranderen en verbeteren en doet dat door in grote hoeveelheden data te zoeken naar patronen en voorspellingen. Machine learning stelt bedrijven en instellingen dus in staat om taken waar veel denkwerk voor nodig is, geautomatiseerd uit te voeren.

Machine learning developer

AI of machinelearning?

Zo vindt u de juiste developer

Het verschil met AI

Artificial Intelligence (AI) heeft betrekking op alle systemen of machines die onze eigen intelligentie nabootsen. Op die manier kunnen ze taken uitvoeren en zichzelf tijdens dat proces verbeteren op basis van de verzamelde informatie. AI is dus een verzamelnaam voor alle programma’s en applicaties die complexe taken uitvoeren waarvoor je eerst menselijke input nodig had. Machine learning valt onder AI, net als bijvoorbeeld deep learning.

Hoe profiteert u?

Profiteren van machine learning kan op heel veel verschillende manieren, afhankelijk van de branche waarin u opereert. U kunt data interpreteren op een schaal die met alleen menskracht onmogelijk is. En dat opent deuren! Enkele concrete voorbeelden om u een idee te geven:

 • Cybersecurity (afwijkende inlogpatronen ontdekken).
 • Accurate medische diagnoses en voorspellingen.
 • E-marketing en nieuwsberichten afgestemd op interesses en bewezen succes van teksten.
 • Snellere productie dankzij geautomatiseerd ingedeelde roosters.
 • Snelle analyse van camerabeelden, bijvoorbeeld om verdachten of voetbalfans met een stadionverbod te herkennen.

Zoek de juiste ontwikkelaar

APPelit heeft ruime ervaring als machine learning developer. Maar we noemen onszelf liever partner dan developer. We gaan namelijk niet klakkeloos aan de slag met de ontwikkeling van machine learning, maar nemen eerst de tijd om u, uw bedrijf en uw doelen goed te leren kennen. Volgens ons een essentiële stap om u écht te laten profiteren van machine learning.

Voor ons is software nooit een doel op zich, maar altijd een middel om een strategisch doel te bereiken. U investeert immers niet voor de lol. Daarom is het zo belangrijk om dit doel vooraf duidelijk voor ogen te hebben. Want alleen dan kunt u achteraf het succes meten.

Slimme brainstormsessies

Vindt u het moeilijk om uw doel of doelen duidelijk te omschrijven? Geen enkel probleem! Vast onderdeel van onze werkwijze zijn enkele slimme brainstormsessies. En vóór u ontdekt of we passen bij uw wensen, maken we natuurlijk eerst graag persoonlijk kennis. We leggen u daarbij graag nader uit wat machine learning is en hoe u dit concreet kunt inzetten.

U krijgt dan ook meteen een gratis software audit cadeau. Tijdens zo’n audit analyseren we de huidige staat en prestaties van uw systemen. Denk daarbij aan de leesbaarheid van de code, beveiliging en UI-implementatie. Zo weten we vooraf precies hoe uw software functioneert en hoe we uw nieuwe machine learning software daarop laten aansluiten.

reinforcement learning

Zullen we uw organisatie verbeteren als machine learning developer?

Laten we er snel over van gedachten wisselen

APPelit gaat graag voor u aan de slag als machine learning developer. Of u nu al concreet voor ogen hebt waar u machine learning voor in wilt zetten, of nog niet helemaal inziet hoe het uw organisatie verder kan helpen – dat maakt ons niet uit. Als strategisch partner in machine learning helpen we u graag bij elke stap van dit proces. Laat u weten hoe we u kunnen bereiken? Dan hoort u binnen 24 uur van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten