fbpx

VR software ontwikkelaar mét extra’s

Ga voor meer dan software ontwikkeling alleen

Als u op zoek bent naar een VR software ontwikkelaar, dan is het best lastig kiezen. Welke ontwikkelaar past het best bij u en uw wensen? En hoe zorgt u dat u een goede prijs betaalt? De beste tip: zoek een software ontwikkelaar die méér kan dan ontwikkelen alleen. Eentje die ook met u meedenkt over doelen en strategische groei.

Waarom eigen VR software?

De voordelen

Software voor virtual reality / VR is met een grote opmars bezig. Het is allang niet meer alleen de basis voor games die je voor je lol speelt, maar ook voor meer serieuze games. Denk aan serious gaming in de zorg en serious gaming in het onderwijs. De software zorgt ervoor dat er een levensechte, virtuele wereld te zien is via een VR-bril. Dat maakt het mogelijk om lastige praktijksituaties te oefenen zonder risico’s.

Vr software ontwikkelaar

En zo levert uw software u geld óp!

Dit doet een VR software ontwikkelaar

Zo werkt de developer

Een VR software ontwikkelaar verzamelt eerst ideeën. Hieruit volgt een eerste ontwerp voor de game. In deze game worden 2D- en 3D-modellen omgezet naar een digitaal model. Om te zorgen dat de objecten kunnen bewegen, maakt de ontwikkelaar gebruik van parallax. Deze techniek zorgt ervoor dat objecten op een andere plek lijken te staan als je vanuit een andere hoek kijkt. Doordat de beelden in een ongekend tempo wisselen (60 tot 90 frames per seconde), lijkt de virtuele omgeving levensecht.

Vooraf: denk na over verdienmodel

De werkwijze die hierboven staat omschreven, levert u ongetwijfeld een geweldige game op. Maar hoe leuk ook, investeren in virtual reality / VR doet u natuurlijk niet voor de lol. Hoe weet u nu dat uw investering ook wat oplevert? Simpel, door vóór de ontwikkelfase eerst stil te staan bij een aantal vragen. Denk aan:

 • Waar staan we nu met ons bedrijf?
 • Waar willen we naartoe?
 • Hoe kan VR / virtual reality ons daarbij helpen?
 • Welke (meetbare) resultaten willen we behalen met de investering in VR?

Helaas slaan veel softwareontwikkelaar deze stap over. Met als gevolg dat u straks wel een geweldige VR game hebt, maar geen idee hebt of het wel een goede investering was. Geen fijn gevoel. Zoek daarom een ontwikkelaar die meedenkt over het verdienmodel van uw software.

De manier van APPelit

APPelit is uw strategische partner in VR software ontwikkeling. En dat woordje ‘partner’ maakt in onze ogen alle verschil van de wereld. Want een partner denkt met u mee, geeft u eerlijk en helder advies en is pas tevreden als u dat bent. Voor ons zit dat partnerschap ‘m bijvoorbeeld in deze dingen:

 • Wij beginnen elk traject met een aantal slimme brainstormsessies. Hierin onderzoeken we uw uitdaging en zetten we uw doelen helder op papier. Ook omschrijven we hoe u VR software in kunt zetten om deze doelen te behalen.
 • Vervolgens gaan we aan de slag met de ontwikkeling van uw VR software op maat.
 • We ontwikkelen deze software in stappen. Na elke stap kunt u de software uitgebreid testen. Zo weten we zeker dat het eindresultaat naar wens is.
 • Ook na oplevering van de software blijven we voor u klaarstaan, bijvoorbeeld voor onderhoud of het trainen van uw medewerkers.
E learning op maat

Maak kennis met APPelit: VR software ontwikkelaar met een plus

U hoort binnen 24 uur van ons

Wilt u weten wat wij als VR software ontwikkelaar (met een plus) voor u willen betekenen? We vertellen u er graag meer over. Daarbij laten we natuurlijk ook wat mooie voorbeelden zien van VR games en apps die we voor andere klanten ontwikkelden. Laat hieronder even uw gegevens achter. We nemen binnen 24 uur contact met u op om een vrijblijvende kennismakingsafspraak te maken.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten