fbpx

Augmented reality ontwikkelen?

Zo pakt u dat aan!

Als u aan de slag wilt met eigen augmented reality ontwikkelen, dan heeft u ongetwijfeld ook al ideeën over hoe die toepassing eruit moet komen te zien en waar u deze voor wilt inzetten. De verleiding is groot om een ontwikkelaar meteen met deze ideeën aan het werk te zetten. Waarom dit niet zo’n goed idee is, legt APPelit – strategische partner in AR ontwikkeling – u graag uit.

Realiteit en computeranimatie

Wat kun je met augmented reality?

Augmented reality betekent letterlijk ‘toegevoegde realiteit’. Via een app op uw telefoon of tablet voegt u elementen toe aan de echte wereld. Dat is meteen het grote verschil met virtual reality (VR): daarbij zie je de echte wereld helemaal niet meer. Bij augmented reality lopen realiteit en computeranimatie in elkaar over.

augmented reality ontwikkelen

Eindeloze mogelijkheden

Met augmented reality/AR kunt u de wereld om u heen dus naar uw hand zetten. Dat biedt ongekende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • een nog te ontwikkelen product alvast presenteren aan uw klanten.
 • laten zien hoe een product er vanbinnen uitziet.
 • een prototype van een product uittesten voordat u het in productie neemt.
 • uittesten hoe iets qua afmetingen of kleur past in een ruimte.
 • ingewikkelde materie op een visuele manier uitleggen.

De meerwaarde van augmented reality

Dat augmented reality voordelen biedt vanuit marketing-oogpunt, moge duidelijk zijn. Met een eigen AR-toepassing presenteert u uw bedrijf als immers als innovatief en bijdetijds. Bovendien stelt zo’n toepassing u in staat om in direct contact te treden met uw klanten, heel waardevol! Maar ook meer op de achtergrond is de meerwaarde van augmented reality niet te ontkennen. AR maakt het mogelijk om efficiënter te werken en bedrijfsprocessen te verbeteren. En dat levert u geld op!

Ook voor kleinere bedrijven

Misschien verwacht u dat augmented reality/AR alleen aantrekkelijk is voor grote bedrijven. Mis! De investeringskosten vallen heel erg mee. In tegenstelling tot virtual reality/VR heeft u bij AR ook geen dure randapparatuur (zoals een bril) nodig. En als u slim investeert, verdient u uw geld zo terug.

Eerst uitproberen

Een mooi voorbeeld is de Deurenapp die APPelit ontwikkelde voor deurenspecialist deurinbeeld.nl. Met deze app bekijk je als klant via augmented reality van tevoren hoe een deur in je eigen huis staat. Niet tevreden? Dan probeer je gewoon een andere! De app mixt service en verkoop op een handige manier.

Uw eigen AR-toepassing

Wilt u aan de slag met een eigen AR-toepassing? Dan is gedegen en actuele kennis over augmented reality een eerste vereiste. Want de ontwikkelingen gaan snel. Technische kennis en ontwerpvaardigheden ontmoeten elkaar hierbij. APPelit, strategische partner op het gebied van AR, heeft diverse experts in huis die op de hoogte zijn van alle ins en outs van augmented reality.

Eerst nader onderzoek

Onze experts gaan niet zomaar aan de slag, maar verrichten eerst nader onderzoek naar de potentie van uw AR-toepassing, uw markt en uw branche. Heel belangrijk, want alleen zo weet u dat uw toepassing u straks geld oplevert. Bang voor de kosten hoeft u niet te zijn, want deze Groeiscan (zoals wij dit onderzoek noemen) is geheel gratis en vrijblijvend.

Vervolgens houden we enkele brainstorms om precies te achterhalen wat u wilt bereiken met uw AR-toepassing. Wanneer bent u er echt blij mee? Welk resultaat wilt u behalen? Het antwoord biedt houvast bij de verdere ontwikkeling: door er telkens op terug te grijpen, weten we zeker dat uw toepassing aan de verwachting voldoet en succesvol zal zijn.

AR ontwikkeling

Augmented reality ontwikkelen?

Laten we het samen doen!

Spreekt de werkwijze van APPelit u aan? Dan komen we graag binnenkort kennismaken! We onderzoeken dan samen de kansen om uw eigen augmented reality te ontwikkelen. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten