fbpx

Augmented reality ontwikkelen?

Zo pakt u dat aan!

Als u aan de slag wilt met eigen augmented reality ontwikkelen, dan heeft u ongetwijfeld ook al ideeën over hoe die toepassing eruit moet komen te zien en waar u deze voor wilt inzetten. De verleiding is groot om een ontwikkelaar meteen met deze ideeën aan het werk te zetten. Waarom dit niet zo’n goed idee is, legt APPelit – strategische partner in AR ontwikkeling – u graag uit.

Realiteit en computeranimatie

Wat kun je met augmented reality?

Augmented reality betekent letterlijk ‘toegevoegde realiteit’. Via een app op uw telefoon of tablet voegt u elementen toe aan de echte wereld. Dat is meteen het grote verschil met virtual reality (VR): daarbij zie je de echte wereld helemaal niet meer. Bij augmented reality lopen realiteit en computeranimatie in elkaar over.

augmented reality ontwikkelen

Eindeloze mogelijkheden

Met augmented reality/AR kunt u de wereld om u heen dus naar uw hand zetten. Dat biedt ongekende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • een nog te ontwikkelen product alvast presenteren aan uw klanten.
 • laten zien hoe een product er vanbinnen uitziet.
 • een prototype van een product uittesten voordat u het in productie neemt.
 • uittesten hoe iets qua afmetingen of kleur past in een ruimte.
 • ingewikkelde materie op een visuele manier uitleggen.

De meerwaarde van augmented reality

Dat augmented reality voordelen biedt vanuit marketing-oogpunt, moge duidelijk zijn. Met een eigen AR-toepassing presenteert u uw bedrijf als immers als innovatief en bijdetijds. Bovendien stelt zo’n toepassing u in staat om in direct contact te treden met uw klanten, heel waardevol! Maar ook meer op de achtergrond is de meerwaarde van augmented reality niet te ontkennen. AR maakt het mogelijk om efficiënter te werken en bedrijfsprocessen te verbeteren. En dat levert u geld op!

Ook voor kleinere bedrijven

Misschien verwacht u dat augmented reality/AR alleen aantrekkelijk is voor grote bedrijven. Mis! De investeringskosten vallen heel erg mee. In tegenstelling tot virtual reality/VR heeft u bij AR ook geen dure randapparatuur (zoals een bril) nodig. En als u slim investeert, verdient u uw geld zo terug.

Eerst uitproberen

Een mooi voorbeeld is de Deurenapp die APPelit ontwikkelde voor deurenspecialist deurinbeeld.nl. Met deze app bekijk je als klant via augmented reality van tevoren hoe een deur in je eigen huis staat. Niet tevreden? Dan probeer je gewoon een andere! De app mixt service en verkoop op een handige manier.

Uw eigen AR-toepassing

Wilt u aan de slag met een eigen AR-toepassing? Dan is gedegen en actuele kennis over augmented reality een eerste vereiste. Want de ontwikkelingen gaan snel. Technische kennis en ontwerpvaardigheden ontmoeten elkaar hierbij. APPelit, strategische partner op het gebied van AR, heeft diverse experts in huis die op de hoogte zijn van alle ins en outs van augmented reality.

Eerst nader onderzoek

Onze experts gaan niet zomaar aan de slag, maar verrichten eerst nader onderzoek naar de potentie van uw AR-toepassing, uw markt en uw branche. Heel belangrijk, want alleen zo weet u dat uw toepassing u straks geld oplevert. Bang voor de kosten hoeft u niet te zijn, want deze Groeiscan (zoals wij dit onderzoek noemen) is geheel gratis en vrijblijvend.

Vervolgens houden we enkele brainstorms om precies te achterhalen wat u wilt bereiken met uw AR-toepassing. Wanneer bent u er echt blij mee? Welk resultaat wilt u behalen? Het antwoord biedt houvast bij de verdere ontwikkeling: door er telkens op terug te grijpen, weten we zeker dat uw toepassing aan de verwachting voldoet en succesvol zal zijn.

AR ontwikkeling

Augmented reality ontwikkelen?

Laten we het samen doen!

Spreekt de werkwijze van APPelit u aan? Dan komen we graag binnenkort kennismaken! We onderzoeken dan samen de kansen om uw eigen augmented reality te ontwikkelen. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader