fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Augmented reality ontwikkelen?

Zo pakt u dat aan!

Als u aan de slag wilt met eigen augmented reality ontwikkelen, dan heeft u ongetwijfeld ook al ideeën over hoe die toepassing eruit moet komen te zien en waar u deze voor wilt inzetten. De verleiding is groot om een ontwikkelaar meteen met deze ideeën aan het werk te zetten. Waarom dit niet zo’n goed idee is, legt APPelit – strategische partner in AR ontwikkeling – u graag uit.

Realiteit en computeranimatie

Wat kun je met augmented reality?

Augmented reality betekent letterlijk ‘toegevoegde realiteit’. Via een app op uw telefoon of tablet voegt u elementen toe aan de echte wereld. Dat is meteen het grote verschil met virtual reality (VR): daarbij zie je de echte wereld helemaal niet meer. Bij augmented reality lopen realiteit en computeranimatie in elkaar over.

augmented reality ontwikkelen

Eindeloze mogelijkheden

Met augmented reality/AR kunt u de wereld om u heen dus naar uw hand zetten. Dat biedt ongekende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • een nog te ontwikkelen product alvast presenteren aan uw klanten.
  • laten zien hoe een product er vanbinnen uitziet.
  • een prototype van een product uittesten voordat u het in productie neemt.
  • uittesten hoe iets qua afmetingen of kleur past in een ruimte.
  • ingewikkelde materie op een visuele manier uitleggen.

De meerwaarde van augmented reality

Dat augmented reality voordelen biedt vanuit marketing-oogpunt, moge duidelijk zijn. Met een eigen AR-toepassing presenteert u uw bedrijf als immers als innovatief en bijdetijds. Bovendien stelt zo’n toepassing u in staat om in direct contact te treden met uw klanten, heel waardevol! Maar ook meer op de achtergrond is de meerwaarde van augmented reality niet te ontkennen. AR maakt het mogelijk om efficiënter te werken en bedrijfsprocessen te verbeteren. En dat levert u geld op!

Ook voor kleinere bedrijven

Misschien verwacht u dat augmented reality/AR alleen aantrekkelijk is voor grote bedrijven. Mis! De investeringskosten vallen heel erg mee. In tegenstelling tot virtual reality/VR heeft u bij AR ook geen dure randapparatuur (zoals een bril) nodig. En als u slim investeert, verdient u uw geld zo terug.

Eerst uitproberen

Een mooi voorbeeld is de Deurenapp die APPelit ontwikkelde voor deurenspecialist deurinbeeld.nl. Met deze app bekijk je als klant via augmented reality van tevoren hoe een deur in je eigen huis staat. Niet tevreden? Dan probeer je gewoon een andere! De app mixt service en verkoop op een handige manier.

Uw eigen AR-toepassing

Wilt u aan de slag met een eigen AR-toepassing? Dan is gedegen en actuele kennis over augmented reality een eerste vereiste. Want de ontwikkelingen gaan snel. Technische kennis en ontwerpvaardigheden ontmoeten elkaar hierbij. APPelit, strategische partner op het gebied van AR, heeft diverse experts in huis die op de hoogte zijn van alle ins en outs van augmented reality.

Eerst nader onderzoek

Onze experts gaan niet zomaar aan de slag, maar verrichten eerst nader onderzoek naar de potentie van uw AR-toepassing, uw markt en uw branche. Heel belangrijk, want alleen zo weet u dat uw toepassing u straks geld oplevert. Bang voor de kosten hoeft u niet te zijn, want deze Groeiscan (zoals wij dit onderzoek noemen) is geheel gratis en vrijblijvend.

Vervolgens houden we enkele brainstorms om precies te achterhalen wat u wilt bereiken met uw AR-toepassing. Wanneer bent u er echt blij mee? Welk resultaat wilt u behalen? Het antwoord biedt houvast bij de verdere ontwikkeling: door er telkens op terug te grijpen, weten we zeker dat uw toepassing aan de verwachting voldoet en succesvol zal zijn.

AR ontwikkeling

Augmented reality ontwikkelen?

Laten we het samen doen!

Spreekt de werkwijze van APPelit u aan? Dan komen we graag binnenkort kennismaken! We onderzoeken dan samen de kansen om uw eigen augmented reality te ontwikkelen. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21
Colette Michiels
Colette Michiels
15:46 13 Oct 21