fbpx

Virtual reality app ontwikkelen

Check de voordelen van (goede begeleiding door) de expert

Een virtual reality app ontwikkelen doet u niet zomaar. Want hoewel zo’n app uw imago als innovatief bedrijf natuurlijk geen kwaad doet, wilt u wel echt iets bereiken met virtual reality. Laat uw app daarom ontwikkelen door een expert in virtual reality / VR die rekening houdt met dat strategische doel.

Virtual reality app ontwikkelen – waarom zou u?

Zet de wereld naar uw hand

De term virtual reality / VR verklapt het al: daarmee ontsluit u een virtuele wereld die u helemaal naar uw eigen inzicht kunt inrichten. Misschien denkt u nu ‘Leuk hoor, zo’n fantasiewereld, maar niet echt zakelijk’. Mis! Want hoewel virtual reality in eerste instantie is ontwikkeld voor de entertainment industrie, heeft het ook heel veel zakelijke toepassingen.

Virtual reality app ontwikkelen

Uw eigen VR app

Ontdek hoe u optimaal profiteert

Voorbeelden

Wat die zakelijke toepassingen dan zijn? Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een nieuw te ontwikkelen product presenteren aan bezoekers op een beurs of evenement.
 • Geïnteresseerden in een huis of ander pand een indruk geven van hoe het pand er na verbouwing uit komt te zien.
 • Ingewikkelde of gevaarlijke procedures uitleggen aan uw medewerkers en ze er risicoloos mee laten oefenen.
 • Patiënten in een ziekenhuis helpen om minder angst en pijn te ervaren tijdens een behandeling.
 • Medewerkers op een speelse manier hun kennis laten bijspijkeren (bijvoorbeeld vakinhoudelijke kennis of kennis over veilig werken).

Wat is er nodig?

Om optimaal te profiteren van virtual reality/VR hebt u twee dingen nodig:

 • Een op maat gemaakte virtual reality app. Hiervoor is een combinatie van technische kennis en designtalent nodig. Om digitale objecten te ontwikkelen die kunnen bewegen in de ruimte, wordt gebruikgemaakt van parallax: een techniek die ervoor zorgt dat objecten op een andere plek lijken te staan als je vanuit een andere hoek kijkt. Alle losse beelden wisselen in een ongekend hoog tempo, zodat de virtuele wereld erg realistisch overkomt.
 • Voor het beleven van de virtuele wereld is het nodig om een VR-bril op te zetten. In zo’n bril zitten twee lenzen die hetzelfde beeld geven, maar dan net vanuit een andere hoek. Uw ogen voegen die beelden samen en creëren zo diepte. Bovendien hebt u een heel breed blikveld en bewegen de beelden mee als u uw hoofd beweegt.

Goede voorbereiding

Het succes van een eigen VR app hangt vooral af van de juiste voorbereiding. Want u wilt straks niet alleen een gave VR toepassing in handen hebben die stabiel functioneert op verschillende platformen, u wilt er óók iets mee bereiken. Zoek daarom een VR expert die met u meedenkt over uw strategische doelen en over de manier waarop u die met inzet van virtual reality behaalt.

APPelit: VR expert met extra’s

APPelit is uw strategische partner in VR, mét meerwaarde! Die meerwaarde zit ‘m in een aantal aspecten:

 • Wij besteden veel aandacht aan het achterhalen van uw precieze vraag. Wat wilt u bereiken met VR? Om dit vast te stellen, houden we diverse brainstormsessies.
 • Op basis van uw wensen en doelen ontwikkelen wij VR software op maat. Dus géén standaardoplossing, maar een app die u past als een handschoen.
 • Wij leveren uw toepassing niet in één keer op, maar doen dat in fases. Dat doen we zodat u gedurende het hele proces vinger aan de pols houdt. Hierdoor weten we zeker dat het eindresultaat precies aan uw verwachtingen voldoet.
Vr software ontwikkelaar

Zullen wij ook úw virtual reality app ontwikkelen?

Laten we de mogelijkheden bespreken

Een virtual reality app ontwikkelen, dat is iets wat u niet elke dag doet. Wij maken u graag – geheel vrijblijvend – wegwijs in de mogelijkheden van virtual reality. Face to face, onder het genot van een kop koffie of thee, gaat dat nog altijd het best. Bovendien kunnen we u dan meteen voorbeelden laten zien van VR apps die we voor andere klanten ontwikkelden. Mogen we u bellen voor een afspraak?

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten