Haal meer uit uw bedrijf(sdata) dankzij zelflerende computer
Zo tilt u uw onderneming naar een hoger plan
Als wij mensen iets willen leren, gaan we terug naar de schoolbanken. Of we doen een zelfstudie. Computers zijn echter zo te programmeren dat ze ‘vanzelf’ steeds slimmer worden. Zo’n zelflerende computer levert het bedrijfsleven een schat aan mogelijkheden op. Ook u? Ontdek APPelit haar expertise hieronder.
Wat is een zelflerende computer?
Achtergrondinfo
U kent het ongetwijfeld uit futuristische films: computers die zelf nadenken. Ze bestaan inmiddels allang. Vooral grote bedrijven werken er al een tijd mee. Ook voor de kleinere is het nu beschikbaar. Deze zelflerende computers bestuderen veel gegevens. En zien patronen tussen die gegevens. Op basis van die patronen nemen ze beslissingen op allerlei gebied. Zoals een DDoS-aanval afweren, zonder tussenkomst van mensen.
Waar liggen úw kansen met zelflerende computers?
Succesvolle toepassing in deze sectoren & bedrijfstakken
Dankzij jarenlange ervaring merkte APPelit, ontwikkelaar van deze zelflerende computers, hoeveel organisaties een voorsprong nemen dankzij deze kunstmatige intelligentie. Een greep:
- Kunstmatige intelligentie in de zorg (diagnoses stellen, behandeling voorstellen)
- Cybersecurity (hacks signaleren en isoleren)
- Banken (fraudebestrijding)
- Marketingafdelingen (scorende campagnes)
- Salesafdelingen (kansrijkere leads)
- Telecom (betere service dankzij klantvoorkeuren)
- Game-industrie (spelers binnenboord houden)
Bekijk hier voorbeelden van door ons ontwikkelde zelflerende computers.
Waarom zou u ervoor kiezen? Zelflerende computer verrijkt uw bedrijf
Zoals u bij de sectoren en bedrijfstakken al ziet, zijn de mogelijkheden met zelflerende computers eindeloos. Dat betekent dat ook binnen uw organisatie een wereld is te winnen. Alleen al op het gebied van marketing profiteert bijna elk bedrijf van deze toepassing van kunstmatige intelligentie. APPelit denkt graag mee over waar bij u de kansen liggen.
Zelflerende computer laat zien welke marketing scoort
Meten = weten
Wat raakt beter: een plaatje of filmpje van een hond of een plaatje van een kat? U weet het antwoord waarschijnlijk wel. Iedereen krijgt wel eens dit soort afbeeldingen of YouTube-video’s binnen. Gelukkig zijn er meer manieren om mensen te raken. Welke bij úw klanten werken? Dat ontdekt de zelflerende computer. Bijvoorbeeld door het online gedrag van duizenden (potentiële) klanten te bestuderen.
Scheelt u zelf een hoop tijd en eindeloze speurtochten langs social media. En zorgt er meteen voor dat de tijd die u in een mailcampagne stopt, ook echt wat oplevert.
Aan de slag met zelflerende computer
Of toch liever uitbesteden...?
Bent u een programmeur of hebt u programmeurs? Dan valt het prima te leren om de software voor een zelflerende computer te ontwikkelen. U werkt dan met programma’s als Python of R. En met aanvullende bibliotheken en frameworks van bijvoorbeeld Theano, TensorFlow, Deep Learning4J, Torch en Caffe. Te ingewikkeld voor u? Schakel dan APPelit in. Wij ontwikkelen graag voor u software op maat.
Werking van uw hersenen nabootsen
Het kan écht
Met de hierboven genoemde programma’s werkt u aan die zelflerende computer. Dit heet ook wel machine learning en deep learning. Via de inzet van neurale netwerken bereikt u een vergelijkbare structuur met die van uw hersenen. Uw hersenen zetten immers waarnemingen van uw oog en oor om naar beelden en geluiden. Gebruikt u daarbij ook nog eens natuurlijke taalherkenning? Dat bootst u zo menselijke besluitvorming na in uw pc.
Ook robot procesautomatisering en herkenning van spraak en beeld en zet u op deze manier naar wens in. Wij voeren dit graag voor u uit.
Goed voorbereiden | Vóór u met zelflerende computer start
Bent u toe aan de inzet van een zelflerende computer? Dan raden we u nog één tussenstap aan. Enkele brainstorms, als basis voor uw toekomstige kunstmatige intelligentie. Zelf organiseren we daarom altijd eerst een bridgesessie. Daarin stellen we scherp waar uw organisatie staat. En waar u met de organisatie naartoe wilt. De jumpsessie vormt uiteindelijk het antwoord: hoe gaat de zelflerende computer u helpen dat te bereiken?
U wilt toch niet eindigen met een mislukking zoals we die kennen van ICT-projecten bij de belastingdienst en andere overheden …? Dankzij deze goede voorbereiding vergroot u de kans dat u wél krijgt wat u wilt.
Meer weten over zelflerende computers? U vraagt, wij draaien
Graag delen we onze kennis over zelflerende computers met u. Vraag daarom een vrijblijvend gesprek aan door uw contactgegevens hieronder in te vullen.
Ervaar het gemak van onze service!
Wilt u dat wij contact opnemen? Vul het formulier hieronder in en we bellen u terug.
U kunt ook meer informatie achterlaten via onze contactpagina of het offerteformulier
Ervaar het gemak van onze service!
Wilt u dat wij contact opnemen? Vul het formulier hieronder in en we bellen u terug.
U kunt ook meer informatie achterlaten via onze contactpagina of het offerteformulier