fbpx

Softwarebedrijf uit Amsterdam dat u geld óplevert

Succesformule met smilegarantie

Op zoek naar een softwarebedrijf in Amsterdam? Dan stellen wij ons graag even aan u voor. Hallo, wij zijn APPelit, strategisch partner voor ontwikkeling van software, apps, games en meer. Dankzij jarenlange ervaring ontdekten wij een succesformule om software te ontwikkelen waar u een smile van krijgt. En die u geld óplevert in plaats van kost. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Dat leggen we u hier uit.

Het kan echt

Geld besparen/verdienen?

Veel organisaties investeren flink in nieuwe software. Omdat de vorige verouderd is. Omdat er geen updates meer zijn. Omdat de boel zo traag werkt. Of omdat die niet meer aansluit bij andere computerprogramma’s. Wie alleen zó kijkt, ziet software nogal eens als een doel op zich. En dus als een kostenpost. Maar wat als we nu een manier weten waardoor het u geld oplevert? Een manier waarbij u de software als middel inzet voor een hoger doel? Hieronder nemen we als softwarebedrijf uit Amsterdam enkele mogelijkheden met u door.

Neem contact op

softwarebedrijf amsterdam

Zo levert software iets op | Voorbeelden

Per organisatie verschilt het doel wat u met software wilt halen. Voor de één is het een interne aangelegenheid. Voor de ander een extern middel in de richting van leveranciers, afnemers of andere partijen. Met ontwikkelen van software voor bijvoorbeeld onderstaande doelen bespaart óf verdient u geld:

 • Veelvoorkomende fouten worden er door voorkomen
 • Personeel werkt er sneller door
 • U ziet hierdoor waar u (efficiency)kansen laat liggen
 • U krijgt er meer klanten door
 • U verkoopt er meer producten/diensten per klant door

Een succesformule, hoe zit dat? | Strategisch ontwikkelplan

In heel Nederland mislukt jaarlijks zo’n 70 procent van de ICT-projecten. Wij ontdekten de belangrijkste oorzaken. Allereerst inventariseren softwareontwikkelaars vaak niet goed wat u al aan (goedwerkende) software hebt en wat er precies nodig is om u verder te brengen. Wat daarbij meespeelt? Dat ze geen duidelijke doelen stellen met hun klanten.

Tijdens het ontwikkelen gaat er bij deze partijen ook geregeld iets goed fout. Gaandeweg groeit de verhouding tussen de wens van opdrachtgevers en het ontwikkelde resultaat nogal eens scheef; beide partijen verliezen de feeling met elkaar door gebrek aan communicatie. Twee van de belangrijkste oplossingen voor al deze problemen? De basis dankzij brainstorms leggen én ontwikkelen in stappen.

Neem contact op

Ontwikkelen in stappen, continu contact met elkaar

In het proces van stappen zetten bouwden we iets in wat de doorslag geeft in het succes van elk ICT-project. Oók dat van u. We ontwikkelen én leveren namelijk in delen. Elk stukje software krijgt u te zien én te testen vóór we verdergaan met het volgende stukje. Bent u onverhoopt ontevreden? Pakken functies anders uit dan gedacht? We zetten het in deze fase makkelijk recht én starten dan weer met de juiste basis voor het volgende deel.

We staan voor u klaar

Als softwarebedrijf in Amsterdam zetten we deze succesformule ook graag voor u in. Zodat u straks software op maat hebt waar u blij van wordt. Net als uw medewerkers, klanten of andere gebruikers. Win-win dus. Ontdek hier alle details van (het succes achter) ons strategisch ontwikkelplan.

Voor alle soorten software

Werkt deze aanpak echt voor elke vorm van softwareontwikkeling? Ja, weten wij uit ervaring. Denk bijvoorbeeld aan:

amsterdam

Maak kennis met APPelit

Brainstormen met uw potentiële softwarebedrijf in Amsterdam?

Vul hieronder uw gegevens in. Dan komen we graag vrijblijvend bij u kennismaken. U bent natuurlijk ook welkom in een van de vestigingen van ons softwarebedrijf in Amsterdam, Rijssen of België.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten