fbpx

Softwarebedrijf uit Amsterdam dat u geld óplevert

Succesformule met smilegarantie

Op zoek naar een softwarebedrijf in Amsterdam? Dan stellen wij ons graag even aan u voor. Hallo, wij zijn APPelit, strategisch partner voor ontwikkeling van software, apps, games en meer. Dankzij jarenlange ervaring ontdekten wij een succesformule om software te ontwikkelen waar u een smile van krijgt. En die u geld óplevert in plaats van kost. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Dat leggen we u hier uit.

Het kan echt

Geld besparen/verdienen?

Veel organisaties investeren flink in nieuwe software. Omdat de vorige verouderd is. Omdat er geen updates meer zijn. Omdat de boel zo traag werkt. Of omdat die niet meer aansluit bij andere computerprogramma’s. Wie alleen zó kijkt, ziet software nogal eens als een doel op zich. En dus als een kostenpost. Maar wat als we nu een manier weten waardoor het u geld oplevert? Een manier waarbij u de software als middel inzet voor een hoger doel? Hieronder nemen we als softwarebedrijf uit Amsterdam enkele mogelijkheden met u door.

Neem contact op

softwarebedrijf amsterdam

Zo levert software iets op | Voorbeelden

Per organisatie verschilt het doel wat u met software wilt halen. Voor de één is het een interne aangelegenheid. Voor de ander een extern middel in de richting van leveranciers, afnemers of andere partijen. Met ontwikkelen van software voor bijvoorbeeld onderstaande doelen bespaart óf verdient u geld:

 • Veelvoorkomende fouten worden er door voorkomen
 • Personeel werkt er sneller door
 • U ziet hierdoor waar u (efficiency)kansen laat liggen
 • U krijgt er meer klanten door
 • U verkoopt er meer producten/diensten per klant door

Een succesformule, hoe zit dat? | Strategisch ontwikkelplan

In heel Nederland mislukt jaarlijks zo’n 70 procent van de ICT-projecten. Wij ontdekten de belangrijkste oorzaken. Allereerst inventariseren softwareontwikkelaars vaak niet goed wat u al aan (goedwerkende) software hebt en wat er precies nodig is om u verder te brengen. Wat daarbij meespeelt? Dat ze geen duidelijke doelen stellen met hun klanten.

Tijdens het ontwikkelen gaat er bij deze partijen ook geregeld iets goed fout. Gaandeweg groeit de verhouding tussen de wens van opdrachtgevers en het ontwikkelde resultaat nogal eens scheef; beide partijen verliezen de feeling met elkaar door gebrek aan communicatie. Twee van de belangrijkste oplossingen voor al deze problemen? De basis dankzij brainstorms leggen én ontwikkelen in stappen.

Neem contact op

Ontwikkelen in stappen, continu contact met elkaar

In het proces van stappen zetten bouwden we iets in wat de doorslag geeft in het succes van elk ICT-project. Oók dat van u. We ontwikkelen én leveren namelijk in delen. Elk stukje software krijgt u te zien én te testen vóór we verdergaan met het volgende stukje. Bent u onverhoopt ontevreden? Pakken functies anders uit dan gedacht? We zetten het in deze fase makkelijk recht én starten dan weer met de juiste basis voor het volgende deel.

We staan voor u klaar

Als softwarebedrijf in Amsterdam zetten we deze succesformule ook graag voor u in. Zodat u straks software op maat hebt waar u blij van wordt. Net als uw medewerkers, klanten of andere gebruikers. Win-win dus. Ontdek hier alle details van (het succes achter) ons strategisch ontwikkelplan.

Voor alle soorten software

Werkt deze aanpak echt voor elke vorm van softwareontwikkeling? Ja, weten wij uit ervaring. Denk bijvoorbeeld aan:

amsterdam

Maak kennis met APPelit

Brainstormen met uw potentiële softwarebedrijf in Amsterdam?

Vul hieronder uw gegevens in. Dan komen we graag vrijblijvend bij u kennismaken. U bent natuurlijk ook welkom in een van de vestigingen van ons softwarebedrijf in Amsterdam, Rijssen of België.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader