fbpx

NEN7510 app ontwikkelen - Zó werkt het

Dit is waar u rekening mee moet houden

Is uw zorginstelling NEN7510 gecertificeerd? En overweegt u een nieuwe app of nieuwe software te laten ontwikkelen? Kies dan voor een ontwikkelaar die zelf ook aan de NEN7510 norm voldoet. Dan weet u zeker dat uw developer een NEN7510 app ontwikkelen zal waarmee uw informatiebeveiliging en certificering niet in het geding komen.

Zorg voor gegevens

NEN norm biedt zekerheid

NEN7510 is een Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorgsector. De norm stelt hoge eisen aan de veiligheid, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van medische gegevens. Het doel van de norm is om ervoor te zorgen dat privacygevoelige patiëntinformatie niet in de verkeerde handen valt. Voldoen aan de NEN7510 norm is voor zorginstellingen die het belang van hun patiënten of cliënten voorop stellen, dus heel belangrijk.

NEN7510 app ontwikkelen

Ook voor medische apps

Let op bij de ontwikkeling

Kies een gecertificeerde ontwikkelaar

Wilt u als zorginstelling een eigen app laten ontwikkelen? En worden er in die app gegevens uitgewisseld? Realiseert u zich dan dat de NEN7510-norm ook bij de ontwikkeling van een dergelijke app in ogenschouw genomen moet worden. Hoe weet u zeker dat dat gebeurt? Door te kiezen voor een appontwikkelaar die zélf gecertificeerd is.

APPelit: dubbel gecertificeerd

APPelit, strategisch partner in app ontwikkeling, is de perfecte keuze. Want wij zijn niet alleen NEN7510-gecertificeerd, maar ook ISO 27001. Dat betekent dat de ontwikkeling van uw app bij ons in betrouwbare handen is. Het zal u dan ook niet verrassen dat wij al ruime ervaring hebben in de ontwikkeling van medische apps. We noemen graag een paar voorbeelden.

Advies over huidaandoeningen

Een succesvolle app die wij ontwikkeld hebben, is de Cream calculator app. We werkten hierbij nauw samen met het Universitair Ziekenhuis in Gent. De app wordt door professionals en patiënten gebruikt om huidaandoeningen te herkennen. Vervolgens geeft de app advies over de behandeling. Scores, berekeningen en gebruiksaanwijzingen per huidaandoening en product zijn gevalideerd vanuit wetenschappelijke studies.

Game app over stoma

Het Amsterdam UMC vroeg APPelit om een app te ontwikkelen die kinderen al gamend voorbereid op een stoma-operatie en daarna het omgaan met een stoma. We ontwikkelden hiervoor de app StoMakker. Behalve dat de app informatie geeft over bijvoorbeeld het verwisselen van een stoma, kunnen kinderen ook chatten met lotgenoten. Ook kunnen ze in de app een poppetje met een stoma verzorgen. De app kreeg de Medische Inspirator Prijs van ZonMw.

Nog meer pluspunten van APPelit

Onze ruime ervaring en betrouwbaarheid zijn niet onze enige pluspunten. We sommen er nog een paar voor u op:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag. Zo weten we vooraf welke doelen u met uw app wilt behalen.
 2. Wij ontwikkelen onze apps altijd op maat, zodat we zeker weten dat uw applicatie naadloos aansluit op uw wensen en doelen.
 3. Wij leveren uw app in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat deze in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Dankzij deze drie punten durven wij een 100% tevredenheidsgarantie af te geven. U krijgt de app die u verwacht en behaalt de resultaten die u wenst, tegen kosten die vooraf inzichtelijk zijn.

ziekenhuis

Samen uw NEN7510 app ontwikkelen?

Laten we de mogelijkheden bespreken!

APPelit gaat graag aan de slag om voor u een NEN7510 app te ontwikkelen. Wilt u meer weten over onze manier van werken? Gewoon eens vrijblijvend praten over uw ideeën voor een eigen app? Of voorbeelden zien van medische apps die wij eerder al ontwikkelden? Wij komen graag bij u langs! Als u hieronder even uw gegevens achterlaat, hoort u binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten