fbpx

NEN7510 app ontwikkelaar inschakelen?

Met deze tips kiest u slim

Wanneer u op zoek bent naar een NEN7510 app ontwikkelaar, is het moeilijk om te bepalen hoe u uw keuze maakt. Het is verleidelijk om voor de goedkoopste optie te kiezen, maar bereikt u met zo’n goedkope app wel uw doelen? U kunt uw keuze beter maken op basis van drie belangrijke eigenschappen: ervaring, transparantie en betrouwbaarheid. Dan merkt u vanzelf dat dit ook financieel de beste keuze is!

Wat doet de NEN7510 app ontwikkelaar?

Even wat toelichting

De term NEN7510 app ontwikkelaar behoeft even wat uitleg. De suggestie zou gewekt kunnen worden, dat apps NEN7510 gecertificeerd kunnen worden. Dat klopt niet. Deze certificering geldt voor organisaties die werken met persoonlijke gezondheidsinformatie. Dit kunnen zorginstellingen zijn, maar ook toeleveranciers zoals app ontwikkelaars. De term slaat dus op een app ontwikkelaar die NEN7510-gecertificeerd is.

NEN7510 app ontwikkelaar

Waar let u op?

Kies bewust voor de juiste ontwikkelaar

Betrouwbaar – hieraan toetst u dit

Een app ontwikkelaar die NEN7510 gecertificeerd is, laat zien dat hij zijn informatiebeveiliging op orde heeft. Maar betrouwbaarheid gaat verder dan dat. Want zo’n certificering zegt nog niet veel over de werkwijze van de app ontwikkelaar. Komt hij zijn afspraken na? Is hij deskundig? En levert hij op wat vooraf is afgesproken? Belangrijke punten om vooraf te bespreken. Gelukkig beschikken wij, APPelit, over alle eisen.

Transparant – inzicht in elke fase

Wat daar ook mee te maken heeft, is transparantie. Natuurlijk wilt u graag vooraf inzicht in de kosten, zodat u niet achteraf verrast wordt met een hoge rekening. Maar zou het niet fijn zijn om ook tijdens het ontwikkeltraject mee te kijken en vinger aan de pols te houden? Dan kunt u meteen ingrijpen wanneer bijsturing nodig is en voorkomt u dat u een kant-en-klaar eindproduct gepresenteerd krijgt dat u vies tegenvalt.

De werkwijze van APPelit

APPelit, strategisch partner in app ontwikkeling, is zowel NEN7510 als ISO 27001 gecertificeerd. Dat betekent dat we volledig op de hoogte zijn van alle eisen met betrekking tot informatiebeveiliging en al onze systemen en software daarop inrichten. Maar ook met de aspecten betrouwbaarheid en transparantie zit het bij APPelit helemaal goed:

 • Wij vinden een goede relatie met onze klanten heel belangrijk. Daarom investeren we eerst tijd om elkaar goed te leren kennen. Zo verrichten we graag een gratis software audit voor u.
 • Daarnaast besteden we veel tijd aan voorbereiding. In diverse brainstormsessies achterhalen we wat u wilt bereiken met uw app. Zo hebben we meteen de doelstellingen op papier op basis waarvan u achteraf het succes van uw app kunt toetsen. U weet dus zeker dat u geen geld in een bodemloze put gooit, maar dat uw app u ook echt iets op zal leveren.
 • Onze werkwijze is heel transparant. Wij leveren al onze software en apps in fases op, zodat u gedurende het hele ontwikkelproces de kans krijgt om mee te kijken en bij te sturen. We spreken ook graag vooraf een fixed project price met u af.

En die ervaring dan?

Ook met die zo belangrijke ervaring zit het bij APPelit helemaal goed. Vele tevreden klanten gingen u voor! Vooral in de zorg hebben wij een track record om trots op te zijn. Zo ontwikkelden wij onder andere het Landelijk Platform Zorg Coördinatie, de webapplicatie Waterpik en de Cream calculator app.

Bijzonder trots zijn we ook op de Skinapp, die hulpverleners in het buitenland helpt om huidziektes te diagnosticeren. Met deze app heeft de Leprastichting zelfs de ISNTD Festival Apps Award gewonnen.

Offshore software outsourcing

Mogen we ook als úw NEN7510 app ontwikkelaar aan de slag?

Laten we snel kennismaken

Wilt u weten wat APPelit als NEN7510 app ontwikkelaar voor u kan betekenen? Dat vertellen wij u graag! Als u hieronder even uw gegevens invult, nemen we meteen contact met u op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Tot snel!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten