fbpx

Ontwikkelaar Amsterdam

Zo vindt u de developer die u écht verder helpt

Op zoek naar een ontwikkelaar in Amsterdam? Dan is er goed nieuws en slecht nieuws. Het goede nieuws: in onze hoofdstad zijn heel veel softwarebedrijven. Dus daar zit er zeker een tussen die bij u past. Het slechte nieuws: juist door die grote keuze valt ’t nog niet mee om dat bedrijf te vinden. In dit artikel ontdekt u de juiste partner – die u beter laat werken en uw organisatie futureproof maakt.

Denk na over wat u nodig hebt

APPelit is de partner die meedenkt!

Denk eerst na over waarom u precies een ontwikkelaar nodig hebt. Misschien hebt u een simpel probleem. Het kan heel goed zijn dat de installatie van standaardsoftware dit oplost. In dat geval hebt u genoeg aan een leverancier.

’t Kan ook zijn dat er een breder probleem speelt. Uw systemen sluiten bijvoorbeeld niet goed op elkaar aan. Of de software die u gebruikt, staat uw groei in de weg. Of u kampt met een personeelstekort en hoopt dat nieuwe apps verlichting brengen. In die gevallen wilt u echt een partner die met u meedenkt.

Ontwikkelaar Amsterdam

Bekijk de praktijkscenario's

Ontwikkelaar Amsterdam

Check deze praktijkscenario’s

In de voorgaande voorbeelden kan maatsoftware een oplossing bieden. Er zijn echter nog veel meer situaties denkbaar waarin dit uitkomst biedt. Kijk maar:

 • Efficiënter beheer van uw voorraden
 • Meer doen met uw data
 • Meer klanten trekken
 • Mensen productiever laten werken
 • Klanten een betere ervaring geven
 • Allerlei taken automatiseren

APPelit: uw partner die meedenkt

Herkent u een of meer van deze situaties? Dan zoekt u een bedrijf dat écht met u meedenkt. Zo’n partner vindt u in APPelit, uw strategische partner op het gebied van applicatie ontwikkeling. Wij zijn al jarenlang specialist in software op maat. Kijk maar naar onze portfolio. Daar vindt u een uitgebreid overzicht van alle klanten die u voorgingen. Handig weetje: wij hebben een kantoor aan de Herengracht. Dus we zitten altijd bij u in de buurt. Dat werkt wel zo makkelijk.

Zo gaan wij te werk

Wat wij ook voor u doen, we gaan altijd volgens hetzelfde plan te werk. Dit bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Cliffsessie
  Bij deze kennismakingsworkshop analyseren we uw idee of uitdaging. Deze stap krijgt u van ons gratis en vrijblijvend. Zo ontdekken wij of wij u goed kunnen helpen. En ziet u of onze werkwijze u bevalt.
 2. Bridgesessie
  Tijdens deze fase kijken we waar u naartoe wilt en welke obstakels er zijn. Ook onderzoeken we hoe u uw investering het snelst terugverdient. Daar draait het immers allemaal om.
 3. Jumpsessie
  Nu gaan we ons plan verder uitwerken, zodat we voor u aan de slag kunnen.
 4. Meten = weten
  Wij leveren altijd op in stappen. Zo ziet u ’t meteen als er iets niet naar wens gaat. En zorgen we dat u het gewenste eindresultaat krijgt.
 5. Flysessie
  In deze fase gaan we uw succes nog verder versterken. Dit doen we door onderhoud, training, marketing… of wat u ook maar nodig hebt.

Deze succesaanpak garandeert dat u precies krijgt wat u voor ogen had. Namelijk oplossingen die bijdragen aan uw succes. Die geen kostenpost zijn, maar een rendabele investering. En die uw organisatie futureproof maken.

augmented reality development

Ontwikkelaar in Amsterdam? Kies voor APPelit

Profiteer van onze vrijblijvende cliffsessie

Nieuwsgierig naar APPelit? Kom dan kennismaken! Laat u hieronder uw gegevens achter? U krijgt dan binnen 1 werkdag een reactie met een afspraakvoorstel. Ook plannen we uw vrijblijvende cliffsessie in. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met uw uitdaging. Zo krijgt u gelijk een goed idee hoe APPelit u beter laat werken. Bovendien ontdekt u snel of onze werkwijze u bevalt – en of APPelit uw ontwikkelaar in Amsterdam wordt.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  ivar te riele
  ivar te riele
  1696489271
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  js_loader
  Sluiten