fbpx

Software op maat laten ontwikkelen?

Daarom is dat een slimme zet

Geen enkel bedrijf kan vandaag de dag meer functioneren zonder software. Hebt u het gevoel dat u met standaard software niet voldoende uit de voeten kunt? Dan is software op maat laten ontwikkelen een goed idee. Ontdek alle voordelen bij APPelit!

Laat software voor u werken

Ga voor maatwerk

Als software goed functioneert, maakt het uw werk een stuk efficiënter. Maar staat u er weleens bij stil hoe u écht van software profiteert? Dat lukt alleen als u maatwerk software laat maken. Want daarmee haalt u meer uit uw gegevens en uit de software die u binnen uw organisatie al gebruikt. U zet deze software bijvoorbeeld in om gegevens te koppelen, processen te automatiseren en data te analyseren.

Software op maat laten ontwikkelen

Kijk verder dan de kosten

Maatwerk betekent groei

De kosten van maatwerk software

Maatwerk software wordt speciaal voor uw organisatie ontwikkeld. Het spreekt voor zich dat de kosten in eerste instantie hoger liggen dan die van standaard software. Maar op de lange termijn levert software op maat u veel meer op. Uw mensen werken bijvoorbeeld efficiënter, uw voorraadbeheer is op orde en u zet diverse gegevens strategisch in.

Andere voordelen

Maar software op maat heeft nog veel meer voordelen. Bijvoorbeeld:

 • U betaalt niet voor functionaliteiten die u toch niet gebruikt.
 • U hoeft uw bedrijfsproces(sen) niet aan te passen op de software, de software wordt zo ontworpen dat die daar precies op aansluit.
 • De software groeit eenvoudig mee met uw organisatie.
 • Met maatwerk software koppelt u eenvoudige meerdere systemen aan elkaar.

Strategische doelen vaststellen

Het gebruik van maatwerk software stelt u dus in staat om strategische doelen te behalen. Maar hoe weet u nu welke strategische doelen voor uw organisatie van belang zijn? Misschien hebt u wel een vaag idee, zoals ‘meer productie draaien’, maar misschien ook helemaal niet. Hebt u uw doel(en) nog niet duidelijk genoeg voor ogen? Dan is het goed om het project te beginnen met enkele slimme brainstormsessies.

Laat u goed begeleiden

Deze brainstormsessies zijn het meest succesvol als u ze houdt met een brede afvaardiging uit uw bedrijf. Dus niet alleen met managers, maar ook met IT’ers én eindgebruikers. Het liefst laat u zich ook begeleiden door een extern expert. APPelit, strategisch partner in de ontwikkeling van software op maat, helpt u graag om concrete uitkomsten te krijgen waar u mee verder kunt.

De meerwaarde van APPelit

Zo’n grondige voorbereiding is zelfs standaard onderdeel van onze werkwijze. We vinden het belangrijk om eerst uw precieze vraag te achterhalen en dan pas uw software te ontwikkelen. Zo weten we zeker dat uw software straks aan al uw eisen en wensen voldoet en u écht verder brengt. Een andere manier waarop we dat garanderen, is door uw software in fases op te leveren. Na elke fase kunt u de software uitgebreid testen.

Maak kennis met onze werkwijze

Zou het niet fijn zijn om alvast te ervaren hoe wij werken, voordat u uw handtekening onder een contract zet? Dat kan! Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis software audit. Dé kans om te laten inventariseren waar u nu staat als het gaat om software én om kennis te maken met onze manier van werken.

Blockchain app prototype

Software op maat laten ontwikkelen door de expert?

Wij staan al in de startblokken

Wilt u ook software op maat laten ontwikkelen? Meld u dan nu meteen aan voor die gratis software audit of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Dat kan heel simpel: laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. Wij staan te popelen om u te laten ervaren hoe u software voor u laat werken!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten