fbpx

Software maatwerk: wanneer loont dat?

Ontdek of ‘t past bij uw organisatie

Anno nu draait alles op software. U verwacht dan ook dat een programma doet wat u wilt. Vooral op het werk. Worstelt uw organisatie ook met kant-en-klaar pakketten? Overweeg dan software maatwerk. In dit artikel leest u of ‘t past bij uw organisatie. En welke voordelen ‘t allemaal heeft.

In plaats van kant-en-klaar

Waarom software maatwerk?

Software, u gebruikt het zonder nadenken iedere dag. Voor veel alledaagse taken zijn kant-en-klaar oplossingen op de markt. Denk aan tekstverwerkers om een document te maken. Of mailprogramma’s om uw e-mail bij te houden. De meeste van deze pakketten doen hun werk prima. Maar hoe zit het als taken wat minder alledaags worden? Dan werkt kant-en-klaar software ineens een stuk minder goed. U mist vaak bepaalde functionaliteit. En de functies die er wel in zitten, gebruikt u lang niet allemaal.

Voorbeelden van wanneer maatwerk beter werkt

Specifieke activiteiten vragen om specifieke functies. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Voorraadbeheer
 • Planning
 • Automatisering van veelvoorkomende handelingen
 • Monitoring en preventie van fouten
 • Beheer van klant- en relatiegegevens
 • Interpretatie en rapportage van de gegevens binnen een organisatie
software maatwerk

Check alle voordelen

Wanneer u software laat maken voor uw bedrijf, is de software zelf nooit het doel. U zet dit immers in als middel om iets te bereiken. Zoals efficiënter werken. Bepaalde menselijke handelingen overbodig maken. Tijd besparen. Minder fouten maken. Kosten besparen. Ten opzichte van kant-en-klaar pakketten biedt maatwerk dan ook veel voordelen. Denk bijvoorbeeld ook aan:

Naadloze aansluiting bij uw wensen

De software wordt speciaal voor uw organisatie gemaakt. U krijgt dus alleen functies die u ook daadwerkelijk gebruikt.

Schaalbaarheid

Een goede softwareontwikkelaar vraagt naar uw doelen en past uw pakket daarop aan. Zo krijgt u alle kans om te groeien.

Hogere productiviteit

U geeft uw personeel alle functies die ze nodig hebben. Zo verzetten ze meer werk. En halen ze er ook nog eens meer voldoening uit.

Integratie met andere software

U krijgt een pakket dat optimaal aansluit bij de technologie die u al gebruikt.

Technische support

Software op maat betekent ook support op maat (tenminste, zo zou het moeten zijn; vraag hier vooral naar bij potentiële leveranciers!). Ofwel: een snelle oplossing van problemen.

Zeker zijn van deze voordelen?

Ga dan naar APPelit, uw strategische partner in de ontwikkeling van software op maat. Bij ons bent u verzekerd van al deze voordelen. Plus nog een paar extra. Dankzij onze succesaanpak weet u zeker dat uw software alles doet wat u wilt. En dat u ook nog eens een stuk efficiënter toewerkt naar uw doelen. Zo beginnen we altijd met een brainstormsessie. Daarna weten we precies welke functies uw software nodig heeft om die doelen te halen.

Ingebouwde tussenstappen

Cruciaal onderdeel van onze aanpak zijn de ingebouwde tussenstappen. Die zorgen ervoor dat de communicatie met u optimaal blijft. Want alleen dan krijgt u een optimaal product. U ontvangt van ons bijvoorbeeld altijd deelleveringen om alvast te testen. Zo ziet u gelijk of we op het goede spoor zitten en stuurt u bij als u dat nodig vindt.

software code

Software maatwerk door APPelit?

Probeer ons uit via ’n gratis workshop

Overtuigd van de voordelen van software maatwerk? Of twijfelt u nog? We komen graag bij u langs om te kijken wat voor uw bedrijf werkt. U krijgt bij ons ook maatwerk als het gaat om advies. Dus geen mooie praatjes, maar gewoon een eerlijk verhaal. Uw bedrijf laten groeien, dat staat bij ons voorop. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan nemen we binnen 1 dag contact met u op. En ontvangt u ook nog eens een gratis workshop. Zo ervaart u meteen onze werkwijze.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten