fbpx

Software maatwerk: wanneer loont dat?

Ontdek of ‘t past bij uw organisatie

Anno nu draait alles op software. U verwacht dan ook dat een programma doet wat u wilt. Vooral op het werk. Worstelt uw organisatie ook met kant-en-klaar pakketten? Overweeg dan software maatwerk. In dit artikel leest u of ‘t past bij uw organisatie. En welke voordelen ‘t allemaal heeft.

In plaats van kant-en-klaar

Waarom software maatwerk?

Software, u gebruikt het zonder nadenken iedere dag. Voor veel alledaagse taken zijn kant-en-klaar oplossingen op de markt. Denk aan tekstverwerkers om een document te maken. Of mailprogramma’s om uw e-mail bij te houden. De meeste van deze pakketten doen hun werk prima. Maar hoe zit het als taken wat minder alledaags worden? Dan werkt kant-en-klaar software ineens een stuk minder goed. U mist vaak bepaalde functionaliteit. En de functies die er wel in zitten, gebruikt u lang niet allemaal.

Voorbeelden van wanneer maatwerksoftware beter werkt

Specifieke activiteiten vragen om specifieke functies. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Voorraadbeheer
 • Planning
 • Automatisering van veelvoorkomende handelingen
 • Monitoring en preventie van fouten
 • Beheer van klant- en relatiegegevens
 • Interpretatie en rapportage van de gegevens binnen een organisatie
software maatwerk

Check alle voordelen

Wanneer u maatwerksoftware laat maken voor uw bedrijf, is de software zelf nooit het doel. U zet dit immers in als middel om iets te bereiken. Zoals efficiënter werken. Bepaalde menselijke handelingen overbodig maken. Tijd besparen. Minder fouten maken. Kosten besparen. Ten opzichte van kant-en-klaar pakketten biedt maatwerk software ontwikkeling dan ook veel voordelen. Denk bijvoorbeeld ook aan:

Naadloze aansluiting bij uw wensen

De software wordt speciaal voor uw organisatie gemaakt. U krijgt dus alleen functies die u ook daadwerkelijk gebruikt.

Schaalbaarheid

Een goede softwareontwikkelaar vraagt naar uw doelen en past uw pakket daarop aan. Zo krijgt u alle kans om te groeien.

Hogere productiviteit

U geeft uw personeel alle functies die ze nodig hebben. Zo verzetten ze meer werk. En halen ze er ook nog eens meer voldoening uit.

Integratie met andere software

U krijgt een pakket dat optimaal aansluit bij de technologie die u al gebruikt.

Technische support

Software op maat betekent ook support op maat (tenminste, zo zou het moeten zijn; vraag hier vooral naar bij potentiële leveranciers!). Ofwel: een snelle oplossing van problemen.

Zeker zijn van deze voordelen?

Ga dan naar APPelit, uw strategische partner in de ontwikkeling van software op maat. Bij ons bent u verzekerd van al deze voordelen. Plus nog een paar extra. Dankzij onze succesaanpak weet u zeker dat uw software alles doet wat u wilt. En dat u ook nog eens een stuk efficiënter toewerkt naar uw doelen. Zo beginnen we altijd met een brainstormsessie. Daarna weten we precies welke functies uw software nodig heeft om die doelen te halen.

Ingebouwde tussenstappen

Cruciaal onderdeel van onze aanpak zijn de ingebouwde tussenstappen. Die zorgen ervoor dat de communicatie met u optimaal blijft. Want alleen dan krijgt u een optimaal product. U ontvangt van ons bijvoorbeeld altijd deelleveringen om alvast te testen. Zo ziet u gelijk of we op het goede spoor zitten en stuurt u bij als u dat nodig vindt.

software code

Maatwerk software ontwikkeling door APPelit?

Probeer ons uit, op locatie

U kunt software laten ontwikkelen die volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften met maatwerk software. Het laten ontwikkelen van maatwerk software biedt vele voordelen, zoals optimalisatie van uw bedrijfsprocessen. Voor maatwerk software kunt u bij ons terecht voor maatwerk oplossingen die passen bij uw unieke eisen. Overtuigd van de voordelen van software maatwerk? Of twijfelt u nog? We komen graag bij u langs om te kijken wat voor uw bedrijf werkt. U krijgt bij ons ook maatwerk als het gaat om advies. Dus geen mooie praatjes, maar gewoon een eerlijk verhaal. Uw bedrijf laten groeien, dat staat bij ons voorop. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan nemen we binnen 1 dag contact met u op en ervaart u meteen onze werkwijze.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten