fbpx

Software maatwerk: wanneer loont dat?

Ontdek of ‘t past bij uw organisatie

Anno nu draait alles op software. U verwacht dan ook dat een programma doet wat u wilt. Vooral op het werk. Worstelt uw organisatie ook met kant-en-klaar pakketten? Overweeg dan software maatwerk. In dit artikel leest u of ‘t past bij uw organisatie. En welke voordelen ‘t allemaal heeft.

In plaats van kant-en-klaar

Waarom software maatwerk?

Software, u gebruikt het zonder nadenken iedere dag. Voor veel alledaagse taken zijn kant-en-klaar oplossingen op de markt. Denk aan tekstverwerkers om een document te maken. Of mailprogramma’s om uw e-mail bij te houden. De meeste van deze pakketten doen hun werk prima. Maar hoe zit het als taken wat minder alledaags worden? Dan werkt kant-en-klaar software ineens een stuk minder goed. U mist vaak bepaalde functionaliteit. En de functies die er wel in zitten, gebruikt u lang niet allemaal.

Voorbeelden van wanneer maatwerk beter werkt

Specifieke activiteiten vragen om specifieke functies. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Voorraadbeheer
 • Planning
 • Automatisering van veelvoorkomende handelingen
 • Monitoring en preventie van fouten
 • Beheer van klant- en relatiegegevens
 • Interpretatie en rapportage van de gegevens binnen een organisatie
software maatwerk

Check alle voordelen

Wanneer u software laat maken voor uw bedrijf, is de software zelf nooit het doel. U zet dit immers in als middel om iets te bereiken. Zoals efficiënter werken. Bepaalde menselijke handelingen overbodig maken. Tijd besparen. Minder fouten maken. Kosten besparen. Ten opzichte van kant-en-klaar pakketten biedt maatwerk dan ook veel voordelen. Denk bijvoorbeeld ook aan:

Naadloze aansluiting bij uw wensen

De software wordt speciaal voor uw organisatie gemaakt. U krijgt dus alleen functies die u ook daadwerkelijk gebruikt.

Schaalbaarheid

Een goede softwareontwikkelaar vraagt naar uw doelen en past uw pakket daarop aan. Zo krijgt u alle kans om te groeien.

Hogere productiviteit

U geeft uw personeel alle functies die ze nodig hebben. Zo verzetten ze meer werk. En halen ze er ook nog eens meer voldoening uit.

Integratie met andere software

U krijgt een pakket dat optimaal aansluit bij de technologie die u al gebruikt.

Technische support

Software op maat betekent ook support op maat (tenminste, zo zou het moeten zijn; vraag hier vooral naar bij potentiële leveranciers!). Ofwel: een snelle oplossing van problemen.

Zeker zijn van deze voordelen?

Ga dan naar APPelit, uw strategische partner in de ontwikkeling van software op maat. Bij ons bent u verzekerd van al deze voordelen. Plus nog een paar extra. Dankzij onze succesaanpak weet u zeker dat uw software alles doet wat u wilt. En dat u ook nog eens een stuk efficiënter toewerkt naar uw doelen. Zo beginnen we altijd met een brainstormsessie. Daarna weten we precies welke functies uw software nodig heeft om die doelen te halen.

Ingebouwde tussenstappen

Cruciaal onderdeel van onze aanpak zijn de ingebouwde tussenstappen. Die zorgen ervoor dat de communicatie met u optimaal blijft. Want alleen dan krijgt u een optimaal product. U ontvangt van ons bijvoorbeeld altijd deelleveringen om alvast te testen. Zo ziet u gelijk of we op het goede spoor zitten en stuurt u bij als u dat nodig vindt.

software code

Software maatwerk door APPelit?

Probeer ons uit via ’n gratis workshop

Overtuigd van de voordelen van software maatwerk? Of twijfelt u nog? We komen graag bij u langs om te kijken wat voor uw bedrijf werkt. U krijgt bij ons ook maatwerk als het gaat om advies. Dus geen mooie praatjes, maar gewoon een eerlijk verhaal. Uw bedrijf laten groeien, dat staat bij ons voorop. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan nemen we binnen 1 dag contact met u op. En ontvangt u ook nog eens een gratis workshop. Zo ervaart u meteen onze werkwijze.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader