fbpx

Maatwerk applicatie - zo gaat u van doel naar succes

Tips voor beter bedrijfsresultaat

Steeds meer bedrijven laten een eigen app ontwikkelen. Zij investeren bijvoorbeeld in game apps of e-learning app software. Ook serious gaming in de zorg is flink in opkomst. Wat voor app u ook nodig heb, de kans op succes is het grootst als u kiest voor een maatwerk applicatie. Waarom dat zo is? En waar u op moet letten? Dat leggen we u graag uit.

In deze situaties is maatwerk slimmer

Uw eigen applicatie

Wanneer u nadenkt over een eigen app, wilt u natuurlijk geen kopie van de diverse applicaties die er al zijn. U wilt bijvoorbeeld dat de app aansluit bij de huisstijl van uw organisatie. Maar het is slim om ook ‘aan de achterkant’ voor maatwerk te kiezen. Want alleen dan voldoet de applicatie helemaal aan de wensen van uw medewerkers, klanten of relaties. Bovendien kunt u de app dan precies afstemmen op de strategische doelen die u wilt behalen.

Maatwerk applicatie

Strategische doelen halen

Hoe werkt dat?

Betere contacten, aantrekkelijker bijscholen of …?

Natuurlijk, u kunt een eigen app laten ontwikkelen omdat dat zorgt voor een goede uitstraling van uw bedrijf. Maar meestal hebben organisaties andere, achterliggende doelen. Zij willen bijvoorbeeld beter in contact staan met hun klanten of nieuwe klanten trekken. Of ze willen hun medewerkers de mogelijkheid bieden om zich op een aantrekkelijke manier bij te scholen. Met het juiste doel rechtvaardigt u ook de investering in de app.

Doelen bepalen

Soms is het niet meteen duidelijk wat het achterliggende doel is. In dat geval is het handig om eerst enkele slimme brainstormsessies te houden. U bekijkt dan wat de belangrijkste uitdaging voor uw organisatie is, waar uw organisatie nu staat en hoe een maatwerk applicatie kan helpen. U hebt dan meteen een heldere doelstelling op papier waar u het succes van uw app straks aan kunt toetsen.

Begeleiding vanaf de start

Voor veel bedrijven is het lastig om intern zo’n brainstormsessie te organiseren en concrete resultaten op te halen. Ga daarom met een appontwikkelaar in zee die u vanaf het begin begeleidt. APPelit, strategisch partner in de ontwikkeling van applicaties en andere software op maat, doet dat. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een aanpak ontwikkeld die zeer succesvol is.

Ontwikkelplan

Bij elk project doorlopen we dezelfde stappen. Waarom? Omdat deze grondige aanpak de kans op succes aanzienlijk vergroot. Bovendien geeft het u controle over het hele proces. Pas als de ene fase naar tevredenheid is afgerond, gaan we naar de volgende. U kunt dus steeds blijven bijsturen. Ons ontwikkelplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Met uw app de boer op

Hebt u grote plannen met uw eigen applicatie? En wilt u dat iedereen er gebruik van kan maken? Wij helpen u ook om uw app op een goede manier in de markt te zetten. Zo weten we precies wat de vereisten zijn voor de meest gebruikte platformen. Ook zorgen we ervoor dat uw app goed vindbaar is via Google en in de diverse app stores. Kortom, onze marketingexperts geven uw applicatie het publiek dat deze verdient!

mobiele app laten ontwikkelen

Snel uw eigen c?

Laten we ideeën uitwisselen

Hebt u al heel concrete ideeën over uw eigen maatwerk applicatie? Of zijn die ideeën nog vaag? In beide gevallen komen we graag met u van gedachten wisselen. Op basis van onze ervaring kunnen we u snel duidelijkheid geven over alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Mogen we – geheel vrijblijvend – contact met u opnemen? Laat ons hieronder dan even weten hoe we u kunnen bereiken.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten