fbpx

Remote team inzetten? Ontdek hier alle voordelen!

Altijd de juiste ontwikkelaars paraat

Een website, app of software laten ontwikkelen, maar geen mensen of tijd om dit te doen? Ga dan voor een remote team. Programmeren op afstand werd de afgelopen jaren steeds populairder. Logisch, want dit biedt veel voordelen. Op deze pagina ontdekt u de belangrijkste pluspunten. Bovendien komt u erachter waar u zo’n remote team vandaan haalt.

Wat is een remote team?

Ontwikkelaars op afroep

Een remote team is simpelweg een extern team. Handig als u tijdelijk developers wilt inhuren voor uw ontwikkelproject. Ze werken buiten uw bedrijf, ofwel op afstand. Wilt u een app of software op maat laten ontwikkelen? Of hebt u nieuwe functionaliteit nodig? Dan is zo’n remote team de ideale oplossing. Ze voeren uw project helemaal zelfstandig uit. En u betaalt alleen als u werk voor ze hebt.

Remote team

Voordelen & hulp van een remote team op een rij

Remote team is er voor u

APPelit is uw strategische partner als u op zoek bent naar een remote team. U kunt bij ons terecht voor ervaren en deskundige ontwikkelaars. Met de externe ontwikkelaars van APPelit krijgt u alle voordelen van zowel in-house als freelance. Maar dan zonder de nadelen. Kijk:

 • Flexibel…

Het team gaat alleen aan de slag voor u als er echt werk ligt. U zet ze dus in op het moment dat u ze nodig hebt. Hebt u geen werk? Dan betaalt u ook niet.

 • …en toch vast

U werkt altijd met hetzelfde team. Ofwel: de developers zijn op de hoogte van het reilen en zeilen binnen uw bedrijf. En ze weten wat uw wensen zijn.

 • Lagere kosten

Het team werkt buiten uw bedrijf. U hoeft dus geen werkplek of andere voorzieningen voor ze te regelen. Bovendien bent u geen tijd en geld kwijt aan hun onboarding.

 • Geen management nodig

Wij managen zelf onze remote teams. U hebt dus zelf geen omkijken naar de aansturing. Zo houdt u tijd over voor andere – belangrijkere – zaken.

 • Altijd de juiste kennis binnen handbereik

De ene developer is de andere niet. Ze zijn allemaal gespecialiseerd in een of meer programmeertalen. Bij ons vindt u ontwikkelaars op alle denkbare gebieden. Dat scheelt u ’n hoop zoekwerk.

Zo helpt ons ontwikkelteam u

Een op afstand inzetbaar team met ontwikkelaars van APPelit neemt u veel werk uit handen. Ze doen onder andere het volgende voor u:

 • Complete afhandeling van al uw programmeerprojecten, of het nu gaat om ’n hele applicatie of een uitbreiding van uw bestaande software.
 • Testen of de nieuwe software werkt met uw bestaande systemen…
 • …en op alle benodigde platforms, browsers en apparaten.
 • Geven u proactief advies, inzichten en oplossingen voor problemen.
 • Schrijven code voor alle bekende programmeertalen, platforms en frameworks, zoals Delphi, HTML, Angular, React, Python, iOS, Android, .NET, Unity, etc.

Voor elke uitdaging ‘n oplossing

Wilt u een mobiele app laten maken? Uw marketing beter afstemmen op uw klanten door machine learning in te zetten? Hebt u ERP software nodig om uw organisatie beter te laten werken? Bent u van plan om met blockchain aan de slag te gaan? Onze mensen staan voor u klaar, ongeacht uw uitdaging. Handig weetje: ook voor ervaren projectmanagers kunt u bij ons terecht. Zo weet u zeker dat uw project – van begin tot eind – soepel verloopt.

Game developer Amsterdam

Aan de slag met uw eigen remote team?

Onze experts, uw voordeel

Meer weten? Laat hieronder uw gegevens achter. Dan komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Bovendien krijgt u een workshop ter waarde van 1200 euro van ons cadeau. In die workshop gaan we alvast met uw idee aan de slag. U ontdekt welke voordelen een remote team van APPelit u oplevert. En of onze manier van werken u bevalt. Neem dus vandaag nog contact met ons op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten