fbpx

Remote team inzetten? Ontdek hier alle voordelen!

Altijd de juiste ontwikkelaars paraat

Een website, app of software laten ontwikkelen, maar geen mensen of tijd om dit te doen? Ga dan voor een remote team. Programmeren op afstand werd de afgelopen jaren steeds populairder. Logisch, want dit biedt veel voordelen. Op deze pagina ontdekt u de belangrijkste pluspunten. Bovendien komt u erachter waar u deze remote teams vindt.

Wat is een remote team?

Ontwikkelaars op afroep

Een remote team is simpelweg een extern team. Handig als u tijdelijk developers wilt inhuren voor uw ontwikkelproject. Ze werken buiten uw bedrijf, ofwel op afstand. Wilt u een app of software op maat laten ontwikkelen? Of hebt u nieuwe functionaliteit nodig? Dan is zo’n remote team de ideale oplossing. De professionals in dit team voeren uw project helemaal zelfstandig uit. En u betaalt alleen als u werk voor ze hebt.

Remote team

Voordelen & hulp van een remote team op een rij

Op afstand dichtbij

 • Flexibel…

Het team gaat alleen aan de slag voor u als er echt werk ligt. U zet de professionals dus in op het moment dat u ze nodig hebt. Hebt u geen werk? Dan betaalt u ook niet.

 • …en toch vast

U werkt altijd met hetzelfde team. Ofwel: de developers zijn op de hoogte van het reilen en zeilen binnen uw bedrijf. En ze weten wat uw wensen zijn.

 • Lagere kosten

Het team werkt buiten uw bedrijf. U hoeft dus geen werkplek of andere voorzieningen voor ze te regelen. Bovendien bent u geen tijd en geld kwijt aan hun onboarding.

 • Geen management nodig

Goede remote teams hebben hun eigen manager. U hebt dus zelf geen omkijken naar de aansturing. Zo houdt u tijd over voor andere – belangrijkere – zaken.

 • Altijd de juiste kennis binnen handbereik

De ene developer is de andere niet. Vraag dus simpelweg om de kennis die u op dát moment nodig hebt. Verandert uw wens? Dan hebt u met de juiste remote partner zó de volgende ontwikkelaar die u dan bij u past.

APPelit is uw strategische partner als u op zoek bent naar een remote team. U vindt bij ons alle ervaren en deskundige ontwikkelaars die u nodig hebt. Met de externe ontwikkelaars van APPelit krijgt u alle hierboven genoemde voordelen van zowel in-house als freelance. En dan zonder de nadelen. Al onze professionals zijn gespecialiseerd in een of meer programmeertalen. Op alle denkbare gebieden vindt u bij ons de kennis om uw project vooruit te helpen. Dat scheelt u ’n hoop zoekwerk.

Zo helpt ons ontwikkelteam u

Een op afstand inzetbaar team met ontwikkelaars van APPelit neemt u veel werk uit handen. Wij doen onder andere het volgende voor u:

 • complete afhandeling van al uw programmeerprojecten, of het nu gaat om ’n hele applicatie of een uitbreiding van uw bestaande software.
 • testen of de nieuwe software werkt met uw bestaande systemen…
 • …en op alle benodigde platforms, browsers en apparaten.
 • proactief advies, inzichten en oplossingen voor problemen aan u bieden.
 • code schrijven voor alle bekende programmeertalen, platforms en frameworks, zoals Delphi, HTML, Angular, React, Python, iOS, Android, .NET, Unity, etc.

Voor elke uitdaging een oplossing

Wilt u een mobiele app laten maken? Uw marketing beter afstemmen op uw klanten door machine learning in te zetten? Hebt u ERP software nodig om uw organisatie beter te laten werken of gaat u met blockchain aan de slag? Onze mensen staan voor u klaar, wat uw uitdaging ook is. Goed om te weten: ook voor ervaren projectmanagers zit u bij ons goed. Zo weet u zeker dat uw project – van begin tot eind – soepel verloopt.

Game developer Amsterdam

Aan de slag met uw eigen remote team?

Onze experts, uw voordeel

Meer weten? Laat hieronder uw gegevens achter. Dan komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Bovendien krijgt u een workshop ter waarde van 1200 euro van ons cadeau. In die workshop gaan we alvast met uw idee aan de slag. U ontdekt welke voordelen een remote team van APPelit u oplevert. En of onze manier van werken u bevalt. Neem dus vandaag nog contact met ons op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten