fbpx

Nearshore developer inschakelen: zó laat u het werken

Tips bij externe IT-ondersteuning

Elk bedrijf komt weleens capaciteit tekort. Hebt u extra hulp nodig op IT-gebied, tijdelijk of voor langere tijd? Schakel dan de hulp van een nearshore developer in. Het is wel belangrijk om hierin verstandige keuzes te maken. Want alleen dan profiteert u optimaal van alle voordelen.

Nearshore development

Kort op een rij

Wanneer u een deel van uw bedrijfsactiviteiten uitbesteedt aan een extern bedrijf, noemen we dat outsourcing. Grofweg hebt u hierbij twee keuzes: offshore of nearshore outsourcing. Bij offshore outsourcing kiest u voor een softwareontwikkelaar of programmeur buiten de eigen regio, terwijl u bij nearshore outsourcing in zee gaat met een partner in een nabijgelegen land of regio.

Nearshore developer

Voordelen van nearshore developers

Plus belangrijke aandachtspunten

Voordelen

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven kiezen voor nearshore outsourcing. Zo bevindt de partner zich in dezelfde tijdzone, wat het makkelijker maakt om met elkaar te communiceren. Ook spelen er minder culturele verschillen. Als het nodig is, is het zelfs mogelijk om elkaar face-to-face te spreken. Verder kent outsourcing in het algemeen een aantal voordelen, zoals:

 • Toegang tot specialistische kennis en vaardigheden.
 • De mogelijkheid om snel op- of af te schalen, ook gedurende een lopend project.
 • Snellere en goedkopere ontwikkeling, bijvoorbeeld door lagere tarieven.
 • U kunt zich zelf volledig focussen op uw kernactiviteit(en) en/of de strategische groei van uw bedrijf.

Aandachtspunten

Werkt u aan een project met een strakke deadline? Dan kan het handiger zijn om te kiezen voor offshore outsourcing. Aangezien de externe medewerkers zich in een andere tijdzone bevinden, zijn er meer uren op de dag waarop u gezamenlijk aan het project kunt werken. Daarnaast verschillen de kosten in de ons omliggende landen niet heel sterk van de kosten in Nederland. Wilt u écht profiteren van lagere kosten, dan is het slimmer om te kiezen voor offshore development.

Hoe barrières verdwijnen

Nu denkt u misschien: maar ik wil eigenlijk wel profiteren van die eenvoudiger communicatie die nearshore development met zich meebrengt. Dat begrijpen we. Want het laatste wat u wilt, is dat u alsnog de hele dag bezig bent met brandjes blussen, werk controleren en lastige gesprekken voeren op onmogelijke tijden. De oplossing? Ga met APPelit in zee! Dan combineert u de voordelen van offshore en nearshore development en profiteert u dus optimaal.

Zo laten we het voor u werken

Benieuwd hoe wij dit aanpakken? Op deze manier:

 • U krijgt een business analist en een senior developer van APPelit zelf toegewezen, met wie u gewoon in het Nederlands kunt communiceren.
 • Indien nodig schakelen de senior business analist en developer extra mensen bij in Dubai, maar zij blijven zelf altijd uw aanspreekpunt.
 • Zij coördineren en regelen het hele project voor u: ze bekijken wat er nodig is, maken een plan van aanpak, houden de planning in de gaten, monitoren de kwaliteit van het opgeleverde werk en sturen bij waar nodig en begeleiden de uitrol van uw software op maat.
 • Ondertussen houden ze bij u vinger aan de pols over uw verwachtingen en wensen, zodat ze kunnen zorgen dat de software daar goed bij blijft aansluiten. Indien gewenst, kunt u tussendoor testen.
 • Vanwege hun gedegen kennis van alle recente IT-ontwikkelingen, zijn zij in staat om het opgeleverde werk goed te beoordelen en waar nodig bij te sturen.
 • U hebt dus zelf geen last van tijdsverschillen of communicatieproblemen, maar profiteert wel van alle voordelen.
 • En dit alles tegen een vooraf gegeven scherp tarief, zónder kleine lettertjes!
Remote angular developer

Snel starten met uw nearshore developer APPelit?

Wij zijn flexibel!

Of u nu meteen wilt starten met APPelit als nearshore developer, of eerst meer wilt weten over de mogelijkheden – wij, APPelit, zijn flexibel genoeg om snel uit de startblokken te komen. Wilt u ervaren hóe snel? Laat dan hieronder uw gegevens achter, dan bellen we u binnen 24 uur.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten