fbpx

Offshore developer - snelle hulp waar nodig

Gemak dankzij extra IT-arbeidskracht op afstand

Soms loopt u tegen uitdagingen aan waar u intern niet direct een oplossing voor vindt. Een project dat specifieke kennis vereist waar uw mensen onvoldoende over beschikken, een project dat sneller af moet dan verwacht of uitval van medewerkers terwijl de deadline nadert. Een offshore developer helpt u dan op korte termijn uit de brand.

Hoe een offshore developer u helpt

Ondersteuning op afstand

Een offshore developer is een IT-ontwikkelaar die u tijdelijk en op afstand helpt bij uw werkzaamheden. Meestal gaat het dan om een specifiek project, maar dat hoeft niet per se. Ook als u op lange termijn extra capaciteit nodig hebt, is een offshore developer vaak een aantrekkelijke optie. Een offshore developer werkt bovendien vanuit een ander land, bijvoorbeeld Dubai.

Offshore developer

Waarom offshore developer een goede keuze is

Ontdek de pluspunten

Lagere kosten

De belangrijkste reden voor veel bedrijven om voor offshore development te kiezen, zijn de relatief lage kosten. U hoeft immers geen mensen in dienst te nemen. De tarieven liggen op offshore locaties vaak lager, waardoor u aanzienlijk bespaart op uw projectbudget.

Een andere tijdzone

Kiest u voor een developer in een andere tijdzone, dan kan het werk aan uw project 24/7 doorgaan (of in ieder geval een stuk langer dan wanneer alle mensen die aan uw project werken zich in dezelfde tijdzone bevinden). Het voordeel? Een snellere time-to-market en minder stress of u de deadlines wel haalt. Dat is ’s ochtends nog eens fijn wakker worden!

Andere voordelen

Maar offshore development biedt nog veel meer voordelen. We noemen er een paar:

 • Toegang tot specialistische kennis en vaardigheden (die mogelijk lokaal niet beschikbaar zijn).
 • Offshore developers kunnen vaak snel op- of afschalen, ook gedurende een lopend project.
 • Snellere en goedkopere ontwikkeling biedt u concurrentievoordeel.
 • Het verdelen van de werkzaamheden over meerdere locaties vermindert de risico’s, bijvoorbeeld op single-point-of-failure in uw software.

Doordat u de ontwikkeling van uw software uitbesteedt, kunt u zich zelf focussen op uw kernactiviteit(en) en/of de strategische groei van uw bedrijf.

Coördinatie en afstemming

Veel bedrijven zijn wat huiverig om te kiezen voor offshore ontwikkeling, omdat zij verwachten dat dit veel afstemming en coördinatie met zich meebrengt. En hoe organiseer je dit goed op afstand? Gelukkig zijn hier diverse moderne middelen voor beschikbaar, zoals chattools, videoconferentie en projectbeheersoftware. Maar nóg beter is het om te kiezen voor een outsourcingpartner die u dit alles uit handen neemt.

Ontdek de meerwaarde van APPelit

APPelit, strategisch partner op het gebied van software ontwikkeling, koppelt altijd een business analist en een senior developer aan uw project. Vanuit Nederland begeleiden we zo uw project van a tot z en dragen we dus zorg voor de volgende onderdelen:

 • requirement-inventarisatie
 • planning
 • monitoring van de voortgang
 • controleren van de oplevering
 • uitrol binnen uw bedrijf

Kortom, wij nemen u het hele project uit handen én houden u van alles op de hoogte. Wij ontwikkelen altijd software op maat en durven u de garantie te geven dat uw software helemaal naar wens zal zijn. Oók als deze (deels) aan de andere kant van de wereld wordt ontwikkeld!

Machine learning development

Snel aan de slag met uw offshore developer APPelit?

Meteen schakelen is onze kracht!

Nadert de deadline en hebt u nú een offshore developer nodig? Bij APPelit is dat geen enkel probleem. We zijn flexibel en kunnen snel schakelen. Bovendien hebben onze ervaren developers geen inwerktijd nodig. U mag ons natuurlijk bellen of mailen, maar als u hieronder uw gegevens invult nemen wij contact met u op. En dat doen we altijd binnen 24 uur, dus er gaat geen tijd verloren!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten