fbpx

App: ERP voor desktop én mobiel?

Ontdek er hier alles over

Wilt u een app met ERP technologie? Die het liefst ook mobiel toegankelijk is? Hier leest u er alles over. U maakt kennis met de achtergrond van ERP en de voordelen ervan. Ook leest u wat de beste aanpak is voor de ontwikkeling van maatwerk. En last but not least ontdekt u waarom een mobiele ERP app zo handig werkt.

ERP in ‘t kort

Van MRP naar ERP

ERP begon ooit als MRP. Dit betekende in eerste instantie Material Requirements Planning, ofwel de planning van materiaalinkoop. Omdat dit vrij beperkt was, groeide het uit tot Manufacturing Resources Planning (ook wel MRP II genoemd). Behalve materiaalinkoop had dit betrekking op alles om het productieproces draaiende te houden. Dus bijvoorbeeld machines en personeel. Maar ook dit volstond op een gegeven moment niet meer. MRP II veranderde toen in ERP, Enterprise Resource Planning, een totaaloplossing voor alle aspecten van uw organisatie.

APP ERP

De voordelen

Voordelen op ‘n rij

De voordelen van een ERP? Legio! U krijgt sowieso een stuk meer overzicht. Want iedereen in uw organisatie gebruikt dezelfde oplossing – én dezelfde data. U hoeft dus niet langer meerdere keren dezelfde taak te doen in verschillende programma’s. Of data in te voeren op meerdere locaties. Dat werkt een stuk sneller en bovendien bent u hiermee flexibeler. Want het systeem groeit makkelijk mee met uw organisatie.

Andere voordelen:

 • Meer controle en inzicht
 • Minder fouten
 • Minder kosten
 • Meer tevreden klanten
 • Altijd consistente en actuele data

Slimme en complete ERP app

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van apps en andere software op maat. Ook een maatwerk ERP maken wij graag voor u. Hiervoor hanteren we een zelf ontwikkelde succesaanpak. Die bestaat uit de volgende fasen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen
 6. Nazorg (denk aan training, support, marketing)

Overal en altijd toegang

‘Vroeger’ gebruikten mensen voor hun werk alleen een laptop of desktop. Tegenwoordig is dat wel anders. Bijna iedereen wil ook op z’n smartphone of tablet kunnen werken. Naast complete ERP systemen ontwikkelen we daarom ook graag een mobiele app voor uw complete backoffice. En hébt u al zo’n ERP? Dan maken we die graag toegankelijk via een app. Zo heeft iedereen in uw organisatie altijd toegang tot de informatie die ze nodig hebben. Thuis, onderweg én vanaf elk apparaat.

Word óók blij van uw software

Wat wij het belangrijkste vinden? Dat u blij wordt van uw ERP. Daar zetten wij ons helemaal voor in. Bovendien vindt u bij ons de juiste ervaring en kennis. Want we rolden al soortgelijke systemen uit bij veel organisaties. Zo maakten we een app van het ERP-systeem voor telecomgigant Orange. Het bedrijf zat op een hele berg data en wij zorgden ervoor dat het die op een slimme manier ging gebruiken.

Altijd de juiste data bij de hand

Hebt u ook vaak moeite om de data te vinden die u zoekt? Dat is soms best een hele speurtocht, vooral als u nog verschillende systemen gebruikt. IJB Groep, een bouwbedrijf met verschillende vestigingen in het noorden van Nederland, was dat helemaal beu. Wij maakten voor hen een ERP systeem, waarin alle productgegevens uit hun interne programma’s staan. Daarnaast laat het systeem automatisch zien welke producten het meest geschikt zijn voor een klus.

U ziet het, verschillende betrouwbare organisaties gingen u bij ons al voor.

ERP ontwikkelen

Meer weten over app met ERP?

Maak kennis met onze beproefde aanpak

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan binnen een dag contact met u op. Ook krijgt u van ons een workshop cadeau. Hierin ontdekt u – helemaal vrijblijvend – hoe een app met ERP ook úw organisatie beter laat werken.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten