fbpx

App: ERP voor desktop én mobiel?

Ontdek er hier alles over

Wilt u een app met ERP technologie? Die het liefst ook mobiel toegankelijk is? Hier leest u er alles over. U maakt kennis met de achtergrond van ERP en de voordelen ervan. Ook leest u wat de beste aanpak is voor de ontwikkeling van maatwerk. En last but not least ontdekt u waarom een mobiele ERP app zo handig werkt.

ERP in ‘t kort

Van MRP naar ERP

ERP begon ooit als MRP. Dit betekende in eerste instantie Material Requirements Planning, ofwel de planning van materiaalinkoop. Omdat dit vrij beperkt was, groeide het uit tot Manufacturing Resources Planning (ook wel MRP II genoemd). Behalve materiaalinkoop had dit betrekking op alles om het productieproces draaiende te houden. Dus bijvoorbeeld machines en personeel. Maar ook dit volstond op een gegeven moment niet meer. MRP II veranderde toen in ERP, Enterprise Resource Planning, een totaaloplossing voor alle aspecten van uw organisatie.

APP ERP

De voordelen

Voordelen op ‘n rij

De voordelen van een ERP? Legio! U krijgt sowieso een stuk meer overzicht. Want iedereen in uw organisatie gebruikt dezelfde oplossing – én dezelfde data. U hoeft dus niet langer meerdere keren dezelfde taak te doen in verschillende programma’s. Of data in te voeren op meerdere locaties. Dat werkt een stuk sneller en bovendien bent u hiermee flexibeler. Want het systeem groeit makkelijk mee met uw organisatie.

Andere voordelen:

 • Meer controle en inzicht
 • Minder fouten
 • Minder kosten
 • Meer tevreden klanten
 • Altijd consistente en actuele data

Slimme en complete ERP app

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van apps en andere software op maat. Ook een maatwerk ERP maken wij graag voor u. Hiervoor hanteren we een zelf ontwikkelde succesaanpak. Die bestaat uit de volgende fasen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen
 6. Nazorg (denk aan training, support, marketing)

Overal en altijd toegang

‘Vroeger’ gebruikten mensen voor hun werk alleen een laptop of desktop. Tegenwoordig is dat wel anders. Bijna iedereen wil ook op z’n smartphone of tablet kunnen werken. Naast complete ERP systemen ontwikkelen we daarom ook graag een mobiele app voor uw complete backoffice. En hébt u al zo’n ERP? Dan maken we die graag toegankelijk via een app. Zo heeft iedereen in uw organisatie altijd toegang tot de informatie die ze nodig hebben. Thuis, onderweg én vanaf elk apparaat.

Word óók blij van uw software

Wat wij het belangrijkste vinden? Dat u blij wordt van uw ERP. Daar zetten wij ons helemaal voor in. Bovendien vindt u bij ons de juiste ervaring en kennis. Want we rolden al soortgelijke systemen uit bij veel organisaties. Zo maakten we een app van het ERP-systeem voor telecomgigant Orange. Het bedrijf zat op een hele berg data en wij zorgden ervoor dat het die op een slimme manier ging gebruiken.

Altijd de juiste data bij de hand

Hebt u ook vaak moeite om de data te vinden die u zoekt? Dat is soms best een hele speurtocht, vooral als u nog verschillende systemen gebruikt. IJB Groep, een bouwbedrijf met verschillende vestigingen in het noorden van Nederland, was dat helemaal beu. Wij maakten voor hen een ERP systeem, waarin alle productgegevens uit hun interne programma’s staan. Daarnaast laat het systeem automatisch zien welke producten het meest geschikt zijn voor een klus.

U ziet het, verschillende betrouwbare organisaties gingen u bij ons al voor.

ERP ontwikkelen

Meer weten over app met ERP?

Maak kennis met onze beproefde aanpak

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan binnen een dag contact met u op. Ook krijgt u van ons een workshop cadeau. Hierin ontdekt u – helemaal vrijblijvend – hoe een app met ERP ook úw organisatie beter laat werken.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten