fbpx

Remote ontwikkelteam van APPelit

Ideale combi van freelance & in-house

Soms hebt u extra programmeercapaciteit nodig. Omdat u als organisatie groeit. Of omdat uw oude team druk is met andere zaken. Dan biedt een remote ontwikkelteam uitkomst. Steeds meer bedrijven ontdekken dit al, want de populariteit van deze teams steeg de afgelopen jaren flink. De reden? Zo’n team met externe developers biedt veel pluspunten, ook voor uw organisatie. Op deze pagina ontdekt u de belangrijkste voordelen. Bovendien komt u erachter waar u de beste teams vindt.

Hoe zit het?

Remote ontwikkelteam uitgelegd

Een remote team is eenvoudigweg een team dat buiten uw bedrijf werkt. Wilt u nieuwe software ontwikkelen of een app laten maken? Of wilt u de functionaliteit van uw systemen uitbreiden? Met een remote ontwikkelteam beschikt u over de ideale oplossing. Want u krijgt het beste van 2 werelden. Namelijk alle voordelen van in-house én freelance en geen van de nadelen. Met andere woorden: wel de lusten, maar niet de lasten.

Remote ontwikkelteam

De voordelen op een rij

Dit is wat ons team kan doen

Dit doet een ontwikkelteam op afstand voor u

Gaat u in zee met een remote ontwikkelteam van APPelit? Reken er dan maar op dat wij u veel werk uit handen nemen. Zo doen we onder meer het volgende voor u:

 • Complete afhandeling van uw ontwikkelingsproject
 • Ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke applicatie waarmee u uw doel bereikt
 • Testen van uw app/software op verschillende devices, dus desktop, smartphone en tablet
 • Testen van uw app/software op alle benodigde besturingssystemen, zoals iOS, Windows en Android
 • Eventueel andere benodigde tests, zoals op verschillende browsers
 • Technische ondersteuning en probleemoplossing
 • Proactief advies en inzichten

Voor welke uitdaging hebt ú developers nodig?

Wilt u een e-learning laten maken voor uw personeel of de gebruikers van uw product? Hebt u een ERP nodig om uw bedrijfsafdelingen beter samen te laten werken? Hebt u een idee om blockchain in uw organisatie in te zetten? Of wilt u machine learning gebruiken om uw klantenservice efficiënter te laten werken? Onze mensen helpen u graag verder, ongeacht uw uitdaging. Trouwens, u vindt ook ervaren projectmanagers bij APPelit. Zij leiden graag uw project voor u in goede banen.

Dit krijgt u van onze remote developer

U vindt bij ons een grote poule van externe ontwikkelaars. Bent u op zoek naar 1 ontwikkelaar? Of hebt u een heel team nodig? Bij ons treft u mensen met de juiste kennis en ervaring. Een greep uit wat ze onder andere voor u kunnen doen:

 • Complete afhandeling van al uw ontwikkelprojecten
 • Code schrijven in alle denkbare programmeertalen, zoals HTML, React, Angular, Delphi en ga zo maar door
 • Een gebruiksvriendelijke en doeltreffende app of site voor u maken
 • Problemen oplossen en technische support leveren
 • Testen van uw app/site op alle devices en besturingssystemen
 • Functionaliteit van uw bestaande apps/site naar wens uitbreiden
 • Projectmanagement om uw project in goede banen te leiden
Blockchain app maken

In zee met een remote ontwikkelteam van APPelit?

Ontdek vrijblijvend alle voordelen

Laat uw gegevens achter onderaan deze pagina. Dan komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Daarnaast ontvangt u een workshop ter waarde van 1200 euro. Hierin gaan we alvast samen aan de slag. Zo ontdekt u gelijk welke voordelen een remote ontwikkelteam van APPelit u oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten