fbpx

Remote ontwikkelteam: Ideale mix van freelance & in-house

Direct startklaar om uw project te versnellen

Soms hebt u extra programmeercapaciteit nodig. Omdat u als organisatie groeit. Of omdat uw oude team druk is met andere zaken. Dan biedt een remote ontwikkelteam uitkomst. Steeds meer bedrijven ontdekken dit al, want de populariteit van deze teams steeg de afgelopen jaren flink. De reden? Zo’n team met externe developers biedt veel pluspunten, ook voor uw organisatie. Op deze pagina ontdekt u de belangrijkste voordelen. Bovendien komt u erachter waar u de beste teams vindt.

Hoe zit het?

Remote ontwikkelteam uitgelegd

Een remote team is eenvoudigweg een team dat buiten uw bedrijf werkt. Wilt u nieuwe software ontwikkelen of een app laten maken? Of de functionaliteit van uw systemen uitbreiden? Met een remote ontwikkelteam beschikt u over de ideale oplossing. Want u krijgt het beste van 2 werelden. Namelijk alle voordelen van in-house én freelance en geen van de nadelen. Met andere woorden: wel de lusten, maar niet de lasten.

Remote ontwikkelteam

Dit doet een ontwikkelteam op afstand voor u

Veel werk uit handen nemen

 • Complete afhandeling van uw ontwikkelingsproject
 • Ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke applicatie waarmee u uw doel bereikt
 • Testen van uw app/software op verschillende devices, dus desktop, smartphone en tablet
 • Testen van uw app/software op alle benodigde besturingssystemen, zoals iOS, Windows en Android
 • Eventueel andere benodigde tests, zoals op verschillende browsers
 • Technische ondersteuning en probleemoplossing
 • Proactief advies en inzichten

Bij APPelit, strategisch partner van software op maat vindt u de remote ontwikkelteams die u al dit werk en meer uit handen nemen.

Voor welke uitdaging hebt ú developers nodig?

Wilt u een e-learning laten maken voor uw personeel of de gebruikers van uw product? Hebt u een ERP nodig om uw bedrijfsafdelingen beter samen te laten werken? Overweegt u om blockchain in uw organisatie in te zetten? Of denkt u aan machine learning om uw klantenservice efficiënter te laten werken? Onze mensen helpen u graag verder, wat uw vraagstuk ook is. Trouwens, u vindt ook ervaren projectmanagers bij ons. Zij leiden graag uw project voor u in goede banen.

Dit krijgt u van onze remote developer

U vindt bij ons een grote poule van externe ontwikkelaars. Bent u op zoek naar 1 ontwikkelaar? Of hebt u een heel team nodig? Bij ons treft u mensen met de juiste kennis en ervaring. Een greep uit wat onze professionals naar wens voor u doen:

 • Complete afhandeling van al uw ontwikkelprojecten
 • Code schrijven in alle denkbare programmeertalen, zoals HTML, React, Angular, Delphi en ga zo maar door
 • Een gebruiksvriendelijke en doeltreffende app of site voor u maken
 • Problemen oplossen en technische support leveren
 • Testen van uw app/site op alle devices en besturingssystemen
 • Functionaliteit van uw bestaande apps/site naar wens uitbreiden
 • Projectmanagement om uw project in goede banen te leiden
Blockchain app maken

In zee met een remote ontwikkelteam van APPelit?

Ontdek vrijblijvend alle voordelen

Laat uw gegevens onderaan deze pagina achter. Dan komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Daarnaast ontvangt u een workshop ter waarde van 1200 euro. Hierin gaan we alvast samen aan de slag. Zo ontdekt u gelijk welke voordelen een remote ontwikkelteam van APPelit u oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten