fbpx

ISO 27001 app ontwikkelaar nodig?

Zo kiest u wie echt bij u past en krijgt u het beste!

Wanneer u op zoekt bent naar een ISO 27001 app ontwikkelaar, gaat u natuurlijk voor de beste en de meest betrouwbare partner. Maar hoe vindt u die? Want het aanbod is groot! En wat zijn de belangrijkste aandachtspunten tijdens uw zoektocht? Welke aspecten zijn, behalve de ISO 27001 certificering, nog meer van belang? Op deze pagina krijgt u antwoorden en tips.

Wat verstaan we daaronder?

Een ISO 27001 app ontwikkelaar

De term ISO 27001 app ontwikkelaar wekt misschien niet helemaal de juiste verwachtingen. Want geen enkele software ontwikkelaar kan een app ontwikkelen die ISO 27001 gecertificeerd is. Deze certificering geldt namelijk voor bedrijven die voldoen aan strenge eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat wél kan, is een app ontwikkelen die binnen die strenge normen past. En daarvoor kiest u het best een ontwikkelaar die zélf ISO 27001 gecertificeerd is.

De ISO 27001 norm biedt richtlijnen voor het opzetten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). De norm wordt dus alleen toegekend aan bedrijven en instellingen die aan de allerhoogste eisen voldoen op het gebied van informatiebeveiliging.

ISO 27001 app ontwikkelaar

Op zoek naar een app ontwikkelaar

Hier let u op

Niet met iedereen in zee

Wanneer u al ISO 27001 gecertificeerd bent of die ambitie hebt, is het belangrijk dat uw interne systemen, software en applicaties passen binnen de gestelde normen. Dat betekent dat u beter niet zomaar door elke willekeurige partij apps kunt laten ontwikkelen. U let er dus op dat de ontwikkelaar op zijn website heeft vermeld dat hij ISO 27001 gecertificeerd is.

Meer aandachtspunten

Maar u stelt natuurlijk niet alleen eisen aan de betrouwbaarheid van uw app, u doet dat ook aan aspecten als kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en toekomstbestendigheid. Bovendien zoekt u een app ontwikkelaar die met u meedenkt en aandacht heeft voor de strategische doelen die u met uw app wilt behalen. De volgende vragen vormen daarbij een handige checklist:

 1. Spreekt de app ontwikkelaar uw taal?
 2. Is de ontwikkelaar bereid om in u te investeren?
 3. Denkt de ontwikkelaar mee over het verdienmodel van uw app?
 4. Begeleidt de ontwikkelaar u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen?

De voordelen van APPelit

APPelit is uw strategische partner in app ontwikkeling. Wij zijn zowel ISO 27001 als NEN7510 gecertificeerd, dus met de veiligheid van uw gegevens en die van uw klanten zit het wel goed. Daarnaast profiteren onze klanten van nog veel meer voordelen, zoals:

 1. Wij investeren tijd in onze klanten. Bijvoorbeeld door ze een gratis software audit aan te bieden, waarin we de bestaande systemen en software diepgaand analyseren.
 2. Wij denken mee over de strategische doelen waarvoor onze software wordt ingezet en over het verdienmodel van de software.
 3. Wij ontwikkelen altijd apps en software op maat. Zo weten we zeker dat uw app exact aansluit op uw behoeften en die van uw klanten.
 4. Wij leveren uw applicatie op in fases, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is. Hierdoor durven wij te garanderen dat het eindresultaat helemaal aan uw verwachtingen voldoet (en we durven zélfs te voorspellen dat we die verwachtingen zullen overtreffen).

 

software tester amsterdam

We maken graag tijd voor u!

Snel sparren met uw ISO 27001 app ontwikkelaar?

Wij begrijpen dat u vragen hebt over de ontwikkeling van software in relatie tot ISO 27001. Hebt u behoefte om hier op korte termijn over van gedachten te wisselen met een ISO 27001 app ontwikkelaar? We maken hier graag ruimte voor in onze agenda. Zo’n eerste kennismaking is altijd geheel vrijblijvend, dus twijfel niet langer! Geeft u hieronder even uw gegevens aan ons door?

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten