fbpx

Machine learning development

Zo wordt uw organisatie slimmer

Het is een relatief nieuwe ontwikkeling: machine learning. Maar er gebeurt wel heel veel op het gebied van machine learning development. De ontwikkelingen gaan zo snel, dat steeds meer bedrijven de voordelen ervan ontdekken. Duur? Dat hoeft zeker niet. Want als u het goed aanpakt, levert machine learning u juist geld op! Ontdek hier hoe u het voor u laat werken.

Wat is dat precies?

Machine learning Development

Machine learning is een tak binnen de kunstmatige intelligentie waarbij computersystemen leren van data. De systemen ontdekken zelfstandig patronen, dus zonder dat daar programmering voor nodig is. Door algoritmen toe te passen op grote hoeveelheden informatie, kunnen machines voorspellingen doen en beslissingen nemen.

Machine learning development

Wat kunt u ermee?

Voorbeelden & aanpak

4 voorbeelden

Machine learning biedt bedrijven veel voordelen. Maar hoe kunt u dit nu concreet toepassen in de dagelijkse praktijk? Vier voorbeelden:

 1. Klantsegmentatie
  Door algoritmen toe te passen op klantgegevens, zoals aankoopgeschiedenis en demografische informatie, kunt u klanten segmenteren op basis van gedrag, voorkeuren en behoeften. Dit stelt u in staat om gerichte marketingcampagnes te ontwikkelen.
 2. Voorspellende analyse
  U kunt machine learning inzetten om vraagpatronen te analyseren en zo te voorspellen wanneer er veel verkocht wordt en wanneer juist minder. Dit helpt bij het optimaliseren van voorraadbeheer, productieplanning en het nemen van strategische beslissingen.
 3. Fraudedetectie
  Machine learning kan worden gebruikt om verdachte activiteiten te identificeren. Door patronen in transactiegegevens te analyseren, spoort de software afwijkend gedrag en frauduleuze transacties op.
 4. Beeld- en spraakherkenning
  Machine learning speelt een cruciale rol in beeld- en spraakherkenningstoepassingen. Dit kan variëren van automatische gezichtsherkenning tot spraakgestuurde virtuele assistenten. U kunt deze technologieën bijvoorbeeld toepassen voor beveiliging, klantenservice en automatisering van bedrijfsprocessen.

Zo pakt u het goed aan

De kans dat u zelf voldoende kennis over machine learning in huis hebt, is klein. Wilt u er concreet mee aan de slag? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan is het zaak om een expert op dit gebied in de arm te nemen. APPelit is strategisch partner op het gebied van machine learning en begeleidt u graag in dit traject.

Strategisch partner

Wij noemen onszelf heel bewust strategisch partner, want we zijn meer dan een machine learning developer alleen. Wat het verschil is? Een developer gaat zo snel mogelijk aan de slag met het ontwikkeltraject. Een partner zet eerst een stapje terug en bekijkt, samen met u, welke doelen u wilt bereiken met machine learning.

Wat ons betreft is dit een essentiële stap, want investeren in machine learning doet u niet zomaar. U doet dit met een bepaald doel voor ogen, u wilt bijvoorbeeld bedrijfsprocessen stroomlijnen, uw klantenservice optimaliseren of de vraag naar uw producten beter voorspellen. En u wilt vooral dat de investering in machine learning zichzelf terugbetaalt!

De aanpak van APPelit

Onze aanpak onderscheidt zich op ten minste drie belangrijke punten van de aanpak van andere machine learning developers. Die drie punten zijn:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.
ERP pakketselectie

U hoort binnen 24 uur van ons

Snel profiteren van machine learning development?

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van machine learning development? Mooi, wij zijn dat ook! Onze bevlogen professionals komen dan ook graag bij u langs om u er alles over te vertellen. Als u uw gegevens aan ons doorgeeft, hoort u binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten