fbpx

Machine learning development

Zo wordt uw organisatie slimmer

Het is een relatief nieuwe ontwikkeling: machine learning. Maar er gebeurt wel heel veel op het gebied van machine learning development. De ontwikkelingen gaan zo snel, dat steeds meer bedrijven de voordelen ervan ontdekken. Duur? Dat hoeft zeker niet. Want als u het goed aanpakt, levert machine learning u juist geld op! Ontdek hier hoe u het voor u laat werken.

Wat is dat precies?

Machine learning Development

Machine learning is een tak binnen de kunstmatige intelligentie waarbij computersystemen leren van data. De systemen ontdekken zelfstandig patronen, dus zonder dat daar programmering voor nodig is. Door algoritmen toe te passen op grote hoeveelheden informatie, kunnen machines voorspellingen doen en beslissingen nemen.

Machine learning development

Wat kunt u ermee?

Voorbeelden & aanpak

4 voorbeelden

Machine learning biedt bedrijven veel voordelen. Maar hoe kunt u dit nu concreet toepassen in de dagelijkse praktijk? Vier voorbeelden:

 1. Klantsegmentatie
  Door algoritmen toe te passen op klantgegevens, zoals aankoopgeschiedenis en demografische informatie, kunt u klanten segmenteren op basis van gedrag, voorkeuren en behoeften. Dit stelt u in staat om gerichte marketingcampagnes te ontwikkelen.
 2. Voorspellende analyse
  U kunt machine learning inzetten om vraagpatronen te analyseren en zo te voorspellen wanneer er veel verkocht wordt en wanneer juist minder. Dit helpt bij het optimaliseren van voorraadbeheer, productieplanning en het nemen van strategische beslissingen.
 3. Fraudedetectie
  Machine learning kan worden gebruikt om verdachte activiteiten te identificeren. Door patronen in transactiegegevens te analyseren, spoort de software afwijkend gedrag en frauduleuze transacties op.
 4. Beeld- en spraakherkenning
  Machine learning speelt een cruciale rol in beeld- en spraakherkenningstoepassingen. Dit kan variëren van automatische gezichtsherkenning tot spraakgestuurde virtuele assistenten. U kunt deze technologieën bijvoorbeeld toepassen voor beveiliging, klantenservice en automatisering van bedrijfsprocessen.

Zo pakt u het goed aan

De kans dat u zelf voldoende kennis over machine learning in huis hebt, is klein. Wilt u er concreet mee aan de slag? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan is het zaak om een expert op dit gebied in de arm te nemen. APPelit is strategisch partner op het gebied van machine learning en begeleidt u graag in dit traject.

Strategisch partner

Wij noemen onszelf heel bewust strategisch partner, want we zijn meer dan een machine learning developer alleen. Wat het verschil is? Een developer gaat zo snel mogelijk aan de slag met het ontwikkeltraject. Een partner zet eerst een stapje terug en bekijkt, samen met u, welke doelen u wilt bereiken met machine learning.

Wat ons betreft is dit een essentiële stap, want investeren in machine learning doet u niet zomaar. U doet dit met een bepaald doel voor ogen, u wilt bijvoorbeeld bedrijfsprocessen stroomlijnen, uw klantenservice optimaliseren of de vraag naar uw producten beter voorspellen. En u wilt vooral dat de investering in machine learning zichzelf terugbetaalt!

De aanpak van APPelit

Onze aanpak onderscheidt zich op ten minste drie belangrijke punten van de aanpak van andere machine learning developers. Die drie punten zijn:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.
ERP pakketselectie

U hoort binnen 24 uur van ons

Snel profiteren van machine learning development?

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van machine learning development? Mooi, wij zijn dat ook! Onze bevlogen professionals komen dan ook graag bij u langs om u er alles over te vertellen. Als u uw gegevens aan ons doorgeeft, hoort u binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten