fbpx

Maatwerk ERP als middel voor organisatiegroei

Zo pakt u het aan!

Met ERP (Enterprise Resource Planning) beheerst u verschillende bedrijfsprocessen, zoals administratie, financiën en logistiek. Zo krijgt u meer inzicht in verbanden, oorzaken en gevolgen. En kunt u op basis van cijfers uw organisatie de juiste kant opsturen. Belangrijke voorwaarde is, dat u kiest voor maatwerk ERP. Want alleen dan realiseert u groei!

Waarom maatwerk ERP

Is dat niet te prijzig?

Natuurlijk hangt aan maatwerk software een hoger prijskaartje dan aan standaard software. Maar standaard software is alleen geschikt voor een afgebakende, simpele taak. Denk aan het opmaken van een spreadsheet of het versturen van mail. Wilt u software strategisch inzetten? Dan hebt u meer nodig!

Elke organisatie is anders en elke organisatie heeft andere doelen. Daarom ontwikkelt APPelit, betrouwbare partner in softwareontwikkeling, altijd ERP software op maat. Zo weten we zeker dat de oplossing precies aansluit op uw wensen, verwachtingen en strategische doelen. Maatwerk software kost dus iets meer, maar levert u dus vooral veel meer op. En dat maakt het een slimme investering.

maatwerk ERP

Maatwerk is de oplossing

Geen risico’s

Wellicht denkt u nu: mooi verhaal, maar of het me iets oplevert, moet ik nog maar zien. In veel gevallen is dat inderdaad zo. Maar APPelit durft u die garantie vooraf te geven. Dat heeft alles te maken met onze werkwijze. Die kenmerkt zich door drie belangrijke factoren:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Doordat we software op maat ontwikkelen, weten we zeker dat die software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Hoe begint u?

Een ERP-project beginnen is best lastig. Hoe begint u daaraan? De volgende vier stappen vormen een goede start:

 1. Stel een projectteam samen, dat bestaat uit ICT’ers, managers en eindgebruikers;
 2. Zet de bestaande bedrijfsprocessen en ICT-systemen op een rijtje;
 3. Bepaal de doelen die u wilt behalen met ERP;
 4. Zoek een betrouwbare ERP-partner die u hierin kan begeleiden.

Doelen bepalen

Vooral stap 3, het bepalen van de doelen, is een lastige. Het helpt om binnen het projectteam de volgende vragen te stellen:

 1. Waar staan we nu?
 2. Waar willen we naartoe?
 3. Wat is er voor nodig om daar te komen?

Goede begeleiding

Komt u er intern niet uit? Uiteraard hoeft u niet te wachten tot stap 4 tot u een betrouwbare partner in de arm neemt. APPelit bijvoorbeeld heeft juist veel ervaring met het voortraject. We weten hoe we een brainstorm moeten houden en hoe we daar concrete resultaten uit kunnen meenemen. Ook bieden we elke (potentiële) klant een gratis workshop aan waarin we de potentie van een ERP-oplossing onderzoeken. Een mooi startpunt voor een succesvol project!

Vinger aan de pols

Als de doelen duidelijk op papier staan, gaan onze ERP-specialisten aan de slag met de ontwikkeling van uw oplossing. U houdt daarbij continu vinger aan de pols. Na elke ontwikkelfase krijgt u namelijk de mogelijkheid om uw ERP-software uitgebreid te testen. Zo houdt u grip op de resultaten. Verandert gaandeweg uw inzicht? Of krijgt u aanvullende wensen? Dan kunnen we zelfs nog bijsturen voor de daadwerkelijke implementatie.

erp implementatie

Ready voor maatwerk ERP?

We komen graag kennismaken

Meer weten over de mogelijkheden van maatwerk ERP voor uw organisatie? We komen graag bij u langs voor een eerste kennismaking! Uiteraard is zo’n eerste gesprek geheel vrijblijvend, net als de gratis workshop overigens. Ontdek zelf wat het u brengt. Zet hiervoor de eerste stap: laat hieronder uw gegevens achter. U hoort dan binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  ivar te riele
  ivar te riele
  1696489271
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  js_loader
  Sluiten