fbpx

Exact: maatwerk software koppeling

Tips voor ’t beste van 2 werelden

De kans is groot dat u als ondernemer, belastingadviseur of accountant Exact Online gebruikt voor de boekhouding. Maar wellicht overweegt u daarnaast om maatwerk software aan te schaffen, bijvoorbeeld voor het bijhouden van uw klantgegevens en contactmomenten. Hoe zorgt u dan voor een goede koppeling tussen Exact en de maatwerk software? Enkele tips!

De belangrijkste voordelen

Maatwerk software

Aan de keuze voor maatwerk software zijn enkele grote voordelen verbonden. Een kort overzicht:

 • De software wordt speciaal voor uw organisatie gemaakt en sluit dus precies aan op uw wensen.
 • De software wordt gekoppeld aan de software die u al heeft draaien, zo profiteert u optimaal.
 • Maatwerk software helpt u om strategische doelen te halen en dus als organisatie verder te groeien.
Exact maatwerk software

Belangrijke voorwaarden

Er zijn wel enkele belangrijke voorwaarden die het succes van maatwerk software bepalen. Dit zijn:

 • Vooraf het doel / de doelen goed voor ogen krijgen
 • Oplevering in fasen en de mogelijkheid om tussendoor te testen
 • Gedurende het proces regelmatig afstemming over verwachtingen en doelen

Onze werkwijze

APPelit is uw strategische partner in softwareontwikkeling. Kenmerkend voor onze aanpak is:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Wanneer software op maat?

Binnen organisaties spelen vaak diverse vraagstukken. U wilt bijvoorbeeld uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen. Of u wilt de gegevens die binnen uw organisatie circuleren sneller en beter interpreteren. Ook een optie: u wilt meer klanten trekken en de bestaande klanten beter bedienen. In al deze gevallen is software op maat de oplossing!

Onze software – de pluspunten

Voor elke klant ontwikkelen we dus software op maat. Toch is er wel een gemene deler vast te stellen voor alle toepassingen die wij ontwikkeld hebben. U herkent deze toepassingen aan:

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd.

Koppeling met Exact

Gebruikt u Exact Online voor uw boekhouding? En vraagt u zich af hoe u deze software aan uw interne systemen koppelt? Goed nieuws: APPelit is hierin gespecialiseerd! Exact Online is uitgerust met een speciale API die het mogelijk maakt om gegevens automatisch over te hevelen naar interne systemen, zoals een CRM-systeem. Het is bijvoorbeeld mogelijk om:

 • betalingen in bijvoorbeeld Moneybird of Mollie aan de boekhouding te koppelen
 • facturen automatisch in de boekhouding te verwerken
 • orders te boeken en de voorraad van je webshop bij te werken
 • klanten in je CRM te synchroniseren
 • informatie vanuit verschillende Exact administraties op te halen voor rapportagedoeleinden

Koppeling op maat

Als APPelit software op maat voor u ontwikkelt, zorgen we altijd voor een goede koppeling met software die u al heeft draaien. Dus ook met Exact. Alleen zo profiteert u immers optimaal van alle mogelijkheden. Ook als u al gebruikmaakt van maatwerksoftware en de koppelingen nog niet goed geregeld zijn, helpen wij u graag.

software ontwikkelen

Exact en maatwerk software koppelen?

Wij vertellen u graag meer!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Exact en maatwerk software te koppelen? We vertellen u er graag alles over! Ook wisselen we graag met u van gedachten over de mogelijkheden en kansen die maatwerk software in petto heeft voor uw organisatie. Laten we snel een afspraak maken! Dat gaat het makkelijkst als u hieronder uw gegevens invult, dan bellen wij u zo snel mogelijk.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader