fbpx

Exact: maatwerk software koppeling

Tips voor ’t beste van 2 werelden

De kans is groot dat u als ondernemer, belastingadviseur of accountant Exact Online gebruikt voor de boekhouding. Maar wellicht overweegt u daarnaast om maatwerk software aan te schaffen, bijvoorbeeld voor het bijhouden van uw klantgegevens en contactmomenten. Hoe zorgt u dan voor een goede koppeling tussen Exact en de maatwerk software? Enkele tips!

De belangrijkste voordelen

Maatwerk software

Aan de keuze voor maatwerk software zijn enkele grote voordelen verbonden. Een kort overzicht:

 • De software wordt speciaal voor uw organisatie gemaakt en sluit dus precies aan op uw wensen.
 • De software wordt gekoppeld aan de software die u al heeft draaien, zo profiteert u optimaal.
 • Maatwerk software helpt u om strategische doelen te halen en dus als organisatie verder te groeien.
Exact maatwerk software

Belangrijke voorwaarden

Er zijn wel enkele belangrijke voorwaarden die het succes van maatwerk software bepalen. Dit zijn:

 • Vooraf het doel / de doelen goed voor ogen krijgen
 • Oplevering in fasen en de mogelijkheid om tussendoor te testen
 • Gedurende het proces regelmatig afstemming over verwachtingen en doelen

Onze werkwijze

APPelit is uw strategische partner in softwareontwikkeling. Kenmerkend voor onze aanpak is:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Wanneer software op maat?

Binnen organisaties spelen vaak diverse vraagstukken. U wilt bijvoorbeeld uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen. Of u wilt de gegevens die binnen uw organisatie circuleren sneller en beter interpreteren. Ook een optie: u wilt meer klanten trekken en de bestaande klanten beter bedienen. In al deze gevallen is software op maat de oplossing!

Onze software – de pluspunten

Voor elke klant ontwikkelen we dus software op maat. Toch is er wel een gemene deler vast te stellen voor alle toepassingen die wij ontwikkeld hebben. U herkent deze toepassingen aan:

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd.

Koppeling met Exact

Gebruikt u Exact Online voor uw boekhouding? En vraagt u zich af hoe u deze software aan uw interne systemen koppelt? Goed nieuws: APPelit is hierin gespecialiseerd! Exact Online is uitgerust met een speciale API die het mogelijk maakt om gegevens automatisch over te hevelen naar interne systemen, zoals een CRM-systeem. Het is bijvoorbeeld mogelijk om:

 • betalingen in bijvoorbeeld Moneybird of Mollie aan de boekhouding te koppelen
 • facturen automatisch in de boekhouding te verwerken
 • orders te boeken en de voorraad van je webshop bij te werken
 • klanten in je CRM te synchroniseren
 • informatie vanuit verschillende Exact administraties op te halen voor rapportagedoeleinden

Koppeling op maat

Als APPelit software op maat voor u ontwikkelt, zorgen we altijd voor een goede koppeling met software die u al heeft draaien. Dus ook met Exact. Alleen zo profiteert u immers optimaal van alle mogelijkheden. Ook als u al gebruikmaakt van maatwerksoftware en de koppelingen nog niet goed geregeld zijn, helpen wij u graag.

software ontwikkelen

Exact en maatwerk software koppelen?

Wij vertellen u graag meer!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Exact en maatwerk software te koppelen? We vertellen u er graag alles over! Ook wisselen we graag met u van gedachten over de mogelijkheden en kansen die maatwerk software in petto heeft voor uw organisatie. Laten we snel een afspraak maken! Dat gaat het makkelijkst als u hieronder uw gegevens invult, dan bellen wij u zo snel mogelijk.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten