fbpx

Kosten ERP: waarom maatwerk tóch voordeliger is

Verdien uw investering terug!

Met een ERP-pakket maakt u het werk voor uw medewerkers een stuk gemakkelijker. Daardoor werkt u als bedrijf als geheel efficiënter en doeltreffender. De kosten voor ERP verdient u dan ook eenvoudig terug. Belangrijke voorwaarde daarbij is wel, dat u kiest voor ERP op maat.

ERP op maat

Waar praten we precies over?

De afkorting ERP staat voor ‘enterprise resource planning’. Een ERP-pakket zorgt ervoor dat alle bedrijfsinformatie overzichtelijk bij elkaar staat in één softwaresysteem. Hierdoor wordt het makkelijker om strategische beslissingen te nemen.

Kosten ERP

Waarom op maat

Standaard software is prima voor een afgebakende, simpele taak. Denk aan het opmaken van een spreadsheet of het versturen van mail. Maar wilt u software strategisch inzetten? Dan hebt u meer nodig! In het geval van ERP geldt dat helemaal, want ERP beslaat uw hele bedrijf. En omdat elk bedrijf anders is, zijn de behoeften op dit gebied ook voor elk bedrijf anders.

En de kosten dan?

Natuurlijk: de kosten voor maatwerk ERP liggen hoger dan die voor een standaard oplossing. Maar bedenk wel dat u van maatwerk ook veel meer profijt hebt. Tenminste… als u met de juiste partner in zee gaat!

Zó bent u beter uit

APPelit is uw strategische partner op het gebied van ERP-ontwikkeling. Vergeleken met andere ERP-bedrijven onderscheiden wij ons op drie belangrijke punten:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Hierna lichten wij deze punten een voor een toe.

1. Niet te snel

Veel ERP-leveranciers adverteren trots met het feit dat ze u snel een ERP-oplossing kunnen leveren. Maar u kent het spreekwoord: haastige spoed is zelden goed. Want hoe weet u dan zeker dat de ERP-oplossing u verder helpt? En dat de investering dus gerechtvaardigd is?

Dat weet u alleen als u vooraf duidelijk heeft wat uw wensen en behoeften zijn. Waar staat uw organisatie, waar wilt u naartoe en wat is er nodig om daar te komen? APPelit organiseert standaard enkele brainstormsessies om op die vragen antwoord te krijgen.

2. Op maat

De reden dat die andere ERP-leveranciers zo snel kunnen leveren, is waarschijnlijk omdat ze een standaard oplossing installeren. Maar juist bij ERP is het van belang om te kiezen voor software op maat. Dan weet u niet alleen zeker dat de software uw strategische doelen dichterbij brengt, maar ook dat deze goed samenwerkt met alle hardware en software die uw al gebruikt in uw bedrijf. 

3. In fases

Als we uw doelen, wensen en verwachtingen duidelijk hebben, gaan onze ontwikkelaars aan de slag. Maar dat betekent niet dat u het project nu uit handen geeft. Na elke ontwikkelfase geven we u namelijk de mogelijkheid om uw ERP-pakket (of losse modules daar uit) uitgebreid te testen. Pas als u helemaal tevreden bent, gaan we verder met het volgende onderdeel. Zo blijven we de verwachtingen goed op elkaar afstemmen.

Inzicht in de kosten

Als het gaat om het afstemmen van verwachtingen, horen de kosten daar natuurlijk ook bij. Daar kunnen we in een vroeg stadium al duidelijkheid over geven. Bovendien kunnen we dankzij onze strategische aanpak ook meteen meer zeggen over de opbrengsten. U krijgt van ons zelfs vooraf de garantie dat uw investering in ERP u oplevert wat u wilt en verwacht!

ERP ontwikkelaar

Meer weten over de kosten van ERP?

We vertellen u er graag alles over

Benieuwd waar u voor uw organisatie aan moet denken als het gaat om kosten voor ERP? We rekenen het u graag voor. Laat u hieronder weten hoe we u kunnen bereiken?

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten