fbpx

Maatwerk ERP als middel voor organisatiegroei

Zo pakt u het aan!

Met ERP (Enterprise Resource Planning) beheerst u verschillende bedrijfsprocessen, zoals administratie, financiën en logistiek. Zo krijgt u meer inzicht in verbanden, oorzaken en gevolgen. En kunt u op basis van cijfers uw organisatie de juiste kant opsturen. Belangrijke voorwaarde is, dat u kiest voor maatwerk ERP. Want alleen dan realiseert u groei!

Waarom maatwerk ERP

Is dat niet te prijzig?

Natuurlijk hangt aan maatwerk software een hoger prijskaartje dan aan standaard software. Maar standaard software is alleen geschikt voor een afgebakende, simpele taak. Denk aan het opmaken van een spreadsheet of het versturen van mail. Wilt u software strategisch inzetten? Dan hebt u meer nodig!

Elke organisatie is anders en elke organisatie heeft andere doelen. Daarom ontwikkelt APPelit, betrouwbare partner in softwareontwikkeling, altijd ERP software op maat. Zo weten we zeker dat de oplossing precies aansluit op uw wensen, verwachtingen en strategische doelen. Maatwerk software kost dus iets meer, maar levert u dus vooral veel meer op. En dat maakt het een slimme investering.

maatwerk ERP

Maatwerk is de oplossing

Geen risico’s

Wellicht denkt u nu: mooi verhaal, maar of het me iets oplevert, moet ik nog maar zien. In veel gevallen is dat inderdaad zo. Maar APPelit durft u die garantie vooraf te geven. Dat heeft alles te maken met onze werkwijze. Die kenmerkt zich door drie belangrijke factoren:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Doordat we software op maat ontwikkelen, weten we zeker dat die software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Hoe begint u?

Een ERP-project beginnen is best lastig. Hoe begint u daaraan? De volgende vier stappen vormen een goede start:

 1. Stel een projectteam samen, dat bestaat uit ICT’ers, managers en eindgebruikers;
 2. Zet de bestaande bedrijfsprocessen en ICT-systemen op een rijtje;
 3. Bepaal de doelen die u wilt behalen met ERP;
 4. Zoek een betrouwbare ERP-partner die u hierin kan begeleiden.

Doelen bepalen

Vooral stap 3, het bepalen van de doelen, is een lastige. Het helpt om binnen het projectteam de volgende vragen te stellen:

 1. Waar staan we nu?
 2. Waar willen we naartoe?
 3. Wat is er voor nodig om daar te komen?

Goede begeleiding

Komt u er intern niet uit? Uiteraard hoeft u niet te wachten tot stap 4 tot u een betrouwbare partner in de arm neemt. APPelit bijvoorbeeld heeft juist veel ervaring met het voortraject. We weten hoe we een brainstorm moeten houden en hoe we daar concrete resultaten uit kunnen meenemen. Ook bieden we elke (potentiële) klant een gratis workshop aan waarin we de potentie van een ERP-oplossing onderzoeken. Een mooi startpunt voor een succesvol project!

Vinger aan de pols

Als de doelen duidelijk op papier staan, gaan onze ERP-specialisten aan de slag met de ontwikkeling van uw oplossing. U houdt daarbij continu vinger aan de pols. Na elke ontwikkelfase krijgt u namelijk de mogelijkheid om uw ERP-software uitgebreid te testen. Zo houdt u grip op de resultaten. Verandert gaandeweg uw inzicht? Of krijgt u aanvullende wensen? Dan kunnen we zelfs nog bijsturen voor de daadwerkelijke implementatie.

erp implementatie

Ready voor maatwerk ERP?

We komen graag kennismaken

Meer weten over de mogelijkheden van maatwerk ERP voor uw organisatie? We komen graag bij u langs voor een eerste kennismaking! Uiteraard is zo’n eerste gesprek geheel vrijblijvend, net als de gratis workshop overigens. Ontdek zelf wat het u brengt. Zet hiervoor de eerste stap: laat hieronder uw gegevens achter. U hoort dan binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten