fbpx

ERP op maat laten maken?

Zo slaagt u

Is het tijd om uw bedrijfsprocessen (verder) te optimaliseren? Een ERP-systeem is hier heel geschikt voor. Maar om succes te behalen, kunt u wel het beste ERP op maat laten maken. Ontdek hier waarom dat zo is en hoe u de juiste stappen zet.

Wat kunt u er mee?

Waar staat ERP voor?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Het is software waarmee u in uw organisatie belangrijke managementinformatie bijhoudt. Of het nu gaat om bedrijfsadministratie, geld- of goederenstromen: met de juiste data bepaalt u eenvoudiger de juiste koers voor uw organisatie.

ERP op maat laten maken

Voordelen ERP op maat

ERP behelst meerdere bedrijfsprocessen en is daarmee bij uitstek software die u op maat laat maken. Uw bedrijf is immers heel anders ingericht dan elk ander bedrijf! Dan kunt u met standaard software niet uit de voeten. ERP op maat laten maken heeft enkele belangrijke voordelen:

 • U combineert meerdere programma’s in één systeem, dit geeft overzicht en bespaart tijd;
 • Door data te combineren ziet u snel verbanden en gevolgen;
 • U herkent extra kansen voor uw organisatie;
 • Het is eenvoudiger om papierloos te werken;
 • U stuurt slimmer op cijfers.

Wat moet erin

Het grote voordeel van ERP op maat? Dat u zelf bepaalt wat u erin wilt opnemen! Denk aan: ordergegevens, voorraadgegevens, klantgegevens, prijzen en productinformatie. Kies welke modules u wilt en uw ERP-oplossing wordt volledig op maat voor u gemaakt.

Hoe begint u?

Om ERP op maat te laten maken, hebt u een specialist op dit gebied nodig. Vanuit APPelit, strategisch partner in ERP en andere software op maat, ontwikkelden we hiervoor een succesaanpak. Belangrijkste kenmerk hiervan? De juiste voorbereiding. Juist bij ERP is het van belang om eerst een goed beeld te krijgen van waar de organisatie staat en waar u naartoe wilt. En vooral: wat is er nodig om daar te komen? Wij houden eerst twee brainstormsessies (een jumpsessie en een bridgesessie) om deze vragen te bespreken.

Slim stappenplan

Bij elk ERP-project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.

Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Training en ondersteuning

U zag het al staan bij stap 5: nazorg. Want een ERP-implementatie slaagt alleen, als uw mensen weten hoe ze met het nieuwe systeem moeten werken. Daarom verzorgen we graag training en ERP coaching voor ze. En bij problemen of vragen staat onze helpdesk 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar.

Goede kennismaking

Wat ook onderscheidend is in de aanpak van APPelit: wij zijn bereid om tijd en menskracht in u te investeren. Ter kennismaking bieden wij u namelijk – geheel vrijblijvend – een gratis workshop aan ter waarde van 1200 euro. Tijdens deze workshop onderzoeken we samen de potentie van ERP-software voor uw bedrijf. We nemen ook uw markt, uw branche en uw concurrentie onder de loep. Zo maakt u meteen kennis met onze bevlogen professionals en onze manier van werken.

ERP maken

Wilt u ERP op maat laten maken?

Ontdek uw persoonlijke mogelijkheden

Hebt u besloten dat u ERP op maat wilt laten maken? Of twijfelt u nog over nut en noodzaak voor uw bedrijf? APPelit komt graag bij u langs om er samen over te sparren. Dat doen we met een open blik, een eerlijk verhaal en zonder kosten. Nou ja, een kopje koffie zou lekker zijn. Laat u ons weten hoe we u kunnen bereiken?

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten