fbpx

Uw ERP adviseur laat data voor u werken

Zo haalt u meer uit uw organisatie

Natuurlijk houdt uw organisatie allerlei gegevens bij. Aantal klanten, branches, webbezoekers. Wilt u meer uit deze en andere data halen? En stapt u wellicht over op een (nieuw) ERP-systeem? Laat een ERP adviseur dan meekijken. Hieronder neemt APPelit als ERP-specialist u mee in wat u beslist moet weten in deze fase.

ERP, wat is het ook al weer?

Uw ERP adviseur helpt

Het begrip ERP komt uit de ICT-wereld. Het gaat hier om managementinformatie (ERP: enterprice resource planning) die u in uw computersysteem bijhoudt en aan elkaar koppelt. Een ERP adviseur kijkt mee hoe u alle informatie zo slim mogelijk bijhoudt, koppelt én benut binnen uw organisatie.

applicatie ontwikkeling

Voorkom missers

Waarom een eigen ERP adviseur?

Weet u dat amper 30% van de ERP-installaties slaagt? Dat komt omdat veel organisaties te weinig tijd en aandacht stoppen in de voorbereiding. Juist een adviseur begeleidt u in dat traject. Een slimme investering, want een mislukte ERP-installatie kost u heel wat meer… APPelit hielp al veel organisaties met maken van de juiste keuzes op ERP-gebied.

Neem contact op

Wat doet de ERP adviseur? 3 stappen

Een goede ERP adviseur werkt in 3 stappen:

 1. Huidige ICT inventariseren
 2. ERP-projectteam helpen samenstellen
 3. ERP-installatie begeleiden + nazorg

Elke fase kent zijn eigen valkuilen en kansen. APPelit weet waarop te letten. Zo loodsen we u door die verraderlijke fases heen, op weg naar een geslaagde ERP-installatie. En vooral op weg naar een organisatie die dankzij data slimmer onderneemt. En misschien wel meer groeit. Wat is uw organisatieambitie?

erp crm adviseur voor de juiste erp oplossing

Dit en meer bereikt u

Wat levert hulp van ERP adviseur op?

Schakelt u een adviseur van APPelit in? Dan beschikt u over een schat aan kennis en ervaring. Onze experts weten immers wat er fout kan gaan. Waar u op moet letten. En waar uw kansen liggen. Ook zorgt u hierdoor dat u grip houdt op de kosten van dit ICT-project. En dat u krijgt wat u wilt. Sterker nog, dat u én uw mensen uit uw ERP-systeem halen wat erin zit. Denk aan zo goed mogelijk gebruik van het systeem en van de data.

Neem contact op

Krachtiger de toekomst in

Uw ERP adviseur helpt

Dankzij de inzet van uw ERP adviseur bereikt u een ERP systeem waarin u alle strategische en relevante bedrijfsdata in één oogopslag ziet. Hierdoor stuurt u vervolgens slimmer op:

 • lagere total cost of ownership (tco)
 • hogere return on investment (roi)
 • hogere leveringsgraad
 • meer klanten, tevredener klanten
 • groei van uw organisatie

Begeleiding tijdens ERP-installatie | Uw ERP adviseur let voor u op

Laat u uw eigen ERP-systeem installeren? Dan kijkt uw ERP adviseur mee of alles naar wens verloopt. En of hij u waar nodig live kan ondersteunen en helpen met verbeteren van het systeem. Ook na afloop monitort hij het systeem graag. En loopt u vast? Hebben uw gebruikers vragen? Uw ERP adviseur en het team van APPelit staan 24/7 klaar voor hulp. Ook toekomstige updates en ICT-onderhoud aan uw software regelen we graag voor u.

software advies in erp en crm

Uw voorsprong met onze ervaring

Stappen zetten met ervaren ERP adviseur

Al talloze organisaties in alle denkbare branches maakten gebruik van onze ERP adviseurs. Zij profiteerden bijvoorbeeld van de slimme brainstormsessies die scherper in beeld brengen wat uw organisatie nodig heeft. En van de gevraagde én ongevraagde adviezen bij het samenstellen van een intern projectteam. Ook onze nazorg en training maakten dat zij succes haalden voor hun organisatie.

Meer weten? Plan afspraak met ERP adviseur

Ontdek tijdens een vrijblijvende afspraak wat uw organisatie te winnen heeft met onze ERP adviseur. Vul hiervoor uw gegevens in. U ontvangt dan snel een uitnodiging.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader