fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Uw ERP adviseur laat data voor u werken

Zo haalt u meer uit uw organisatie

Natuurlijk houdt uw organisatie allerlei gegevens bij. Aantal klanten, branches, webbezoekers. Wilt u meer uit deze en andere data halen? En stapt u wellicht over op een (nieuw) ERP-systeem? Laat een ERP adviseur dan meekijken. Hieronder neemt APPelit als ERP-specialist u mee in wat u beslist moet weten in deze fase.

ERP, wat is het ook al weer?

Uw ERP adviseur helpt

Het begrip ERP komt uit de ICT-wereld. Het gaat hier om managementinformatie (ERP: enterprice resource planning) die u in uw computersysteem bijhoudt en aan elkaar koppelt. Een ERP adviseur kijkt mee hoe u alle informatie zo slim mogelijk bijhoudt, koppelt én benut binnen uw organisatie.

applicatie ontwikkeling

Voorkom missers

Waarom een eigen ERP adviseur?

Weet u dat amper 30% van de ERP-installaties slaagt? Dat komt omdat veel organisaties te weinig tijd en aandacht stoppen in de voorbereiding. Juist een adviseur begeleidt u in dat traject. Een slimme investering, want een mislukte ERP-installatie kost u heel wat meer… APPelit hielp al veel organisaties met maken van de juiste keuzes op ERP-gebied.

Neem contact op

Wat doet de ERP adviseur? 3 stappen

Een goede ERP adviseur werkt in 3 stappen:

  1. Huidige ICT inventariseren
  2. ERP-projectteam helpen samenstellen
  3. ERP-installatie begeleiden + nazorg

Elke fase kent zijn eigen valkuilen en kansen. APPelit weet waarop te letten. Zo loodsen we u door die verraderlijke fases heen, op weg naar een geslaagde ERP-installatie. En vooral op weg naar een organisatie die dankzij data slimmer onderneemt. En misschien wel meer groeit. Wat is uw organisatieambitie?

erp crm adviseur voor de juiste erp oplossing

Dit en meer bereikt u

Wat levert hulp van ERP adviseur op?

Schakelt u een adviseur van APPelit in? Dan beschikt u over een schat aan kennis en ervaring. Onze experts weten immers wat er fout kan gaan. Waar u op moet letten. En waar uw kansen liggen. Ook zorgt u hierdoor dat u grip houdt op de kosten van dit ICT-project. En dat u krijgt wat u wilt. Sterker nog, dat u én uw mensen uit uw ERP-systeem halen wat erin zit. Denk aan zo goed mogelijk gebruik van het systeem en van de data.

Neem contact op

Krachtiger de toekomst in

Uw ERP adviseur helpt

Dankzij de inzet van uw ERP adviseur bereikt u een ERP systeem waarin u alle strategische en relevante bedrijfsdata in één oogopslag ziet. Hierdoor stuurt u vervolgens slimmer op:

  • lagere total cost of ownership (tco)
  • hogere return on investment (roi)
  • hogere leveringsgraad
  • meer klanten, tevredener klanten
  • groei van uw organisatie

Begeleiding tijdens ERP-installatie | Uw ERP adviseur let voor u op

Laat u uw eigen ERP-systeem installeren? Dan kijkt uw ERP adviseur mee of alles naar wens verloopt. En of hij u waar nodig live kan ondersteunen en helpen met verbeteren van het systeem. Ook na afloop monitort hij het systeem graag. En loopt u vast? Hebben uw gebruikers vragen? Uw ERP adviseur en het team van APPelit staan 24/7 klaar voor hulp. Ook toekomstige updates en ICT-onderhoud aan uw software regelen we graag voor u.

software advies in erp en crm

Uw voorsprong met onze ervaring

Stappen zetten met ervaren ERP adviseur

Al talloze organisaties in alle denkbare branches maakten gebruik van onze ERP adviseurs. Zij profiteerden bijvoorbeeld van de slimme brainstormsessies die scherper in beeld brengen wat uw organisatie nodig heeft. En van de gevraagde én ongevraagde adviezen bij het samenstellen van een intern projectteam. Ook onze nazorg en training maakten dat zij succes haalden voor hun organisatie.

Meer weten? Plan afspraak met ERP adviseur

Ontdek tijdens een vrijblijvende afspraak wat uw organisatie te winnen heeft met onze ERP adviseur. Vul hiervoor uw gegevens in. U ontvangt dan snel een uitnodiging.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21
Colette Michiels
Colette Michiels
15:46 13 Oct 21
APPelit wil ik graag aan iedereen aanraden! Binnen één dag ben ik gebeld om alle informatie te bespreken, waarbij mijn vragen met aandacht zijn beantwoord.Ook het contact daarna is soepel verlopen, met de juiste nazorg en het nakomen van afspraken.Nogmaals een aanrader!
Milou vx
Milou vx
11:01 06 Oct 21
APPelite ervaren wij als een zeer professionele organisatie op het gebied van APP- en web ontwikkeling. Denken uitstekend mee, communiceren goed en effectief, hebben veel expertise en leveren snel en vakkundig op. Met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een absolute aanrader.
Cor van Beek
Cor van Beek
08:23 05 Oct 21