fbpx

App ontwikkelen prijs

Alles wat u wilt weten over kosten & meer

Wat vindt u belangrijk als u iemand een app laat ontwikkelen? De prijs? De kwaliteit? De experts erachter? Hieronder krijgt u een inkijkje in de kosten en wat er verder bij komt kijken.

Inzicht in app prijs

Soorten kosten

Denk aan kosten voor:

 • bepalen van doelen
 • soort app & programmeerwerk
 • inhoud/content
 • opslag & publicatie (app store)
 • onderhoud

Een app ontwikkelen heeft qua prijs vanzelfsprekend dus veel variabelen. Vergelijk het maar met een auto. De prijs van een auto hangt ook af van veel factoren. APPelit, strategisch partner voor app ontwikkeling, neemt u hieronder graag mee in de soort kosten en wat u ervoor krijgt.

Voorbereiding

Doelen bepalen

Trap niet in de valkuil dat u meteen start met (laten) programmeren van uw app. Want alleen met een sterke voorbereiding verkleint u de kans op missers drastisch. Zelf ontwikkelen we alleen apps na deze grondige voorbereiding. Want als uw doelen vooraf niet helder zijn, hoe kunnen wij dan zorgen dat u ze haalt met uw app? Daarom werken wij met een ontwikkelplan.

Bij een app ontwikkelen speelt de prijs van deze sessies niet mee. Hoe eerder we samen alles op een rij hebben, hoe eerder we kunnen starten.

Soort app | Hoeveelheid functies

Als u de voorbereiding hebt staan, wordt het tijd om te kiezen: welk soort app wilt u? Productadviesapp, game app, app in de zorg of iets anders? En welke functies horen daar dan bij? Bijvoorbeeld veel nieuwe functies, voortbouwen op bestaand programmeerwerk of alleen basicfuncties inzetten (ook wel genoemd features). Door dit raamwerk helder neer te zetten wordt ook de prijs van uw app duidelijker.

app ontwikkelen prijs

Programmeren

Hoofdzaak

De kosten van programmeerwerk kunnen sterk variëren, afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project. Voor eenvoudige projecten, zoals het ontwikkelen van een kleine website of een basisapplicatie, liggen de kosten vaak lager. Dit komt omdat ze minder tijd en minder gespecialiseerde vaardigheden vereisen. De prijs voor zulke projecten kan variëren van enkele honderden tot enkele duizenden euro’s.

Bij meer ingewikkelde projecten, zoals het ontwikkelen van uitgebreide softwareapplicaties, geavanceerde webplatformen of integratie van complexe systemen, stijgen de kosten aanzienlijk. Deze projecten vereisen vaak een team van ervaren ontwikkelaars, langere ontwikkelingstijden, en geavanceerdere technologieën. De kosten voor dergelijke projecten kunnen variëren van tienduizenden tot zelfs honderdduizenden euro’s, afhankelijk van de specifieke vereisten en de complexiteit van het werk.

 

Van video tot tekst

Inhoud

Levert u afbeeldingen en video’s voor uw app? Komt er een compleet nieuw design? Wilt u dat wij teksten schrijven? Elk onderdeel vraagt tijd (en dus geld) voor een professionele aanpak. Immers, het publiek ziet één geheel dat moet staan als een huis, in elk detail. Bij apps ontwikkelen kunnen wij ervoor zorgen dat dit in de prijs is inbegrepen. Dus geen verrassingen achteraf.

Opslag & publicatie | Servers en app stores

Uw app komt op een eigen server te staan. Hoe zwaarder de app en hoe meer gebruikers, hoe meer data er dan heen en weer gaat. De kosten hiervoor zijn verschillend. Daarnaast betaalt u voor een developers account in de app stores. Bij Apple kost dat bijvoorbeeld 99 euro per jaar en Google 25 dollar eenmalig.

jonge mensen met smartphones

Onderhoud

Updates

De techniek gaat snel. U hoeft er niet in mee te gaan, maar dat heeft wel gevolgen. Voor de veiligheid van uw app. Voor de weergave op nieuwe besturingssystemen en grotere schermen. Daarom raden wij u aan bij de app en het ontwikkelen de prijs van updates mee te rekenen. Afhankelijk van hoe kritisch uw applicatie is, kunnen wij hiervoor een gepast voorstel doen.

Afspraak maken? | App ontwikkelen? Prijs opvragen?

Graag laten we u persoonlijk ervaren hoe blij we worden van een mooie app ontwikkelen. En de prijs? Daarin geven we u ook graag snel inzicht als u uw contactgegevens hieronder invult.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten