fbpx

Game app ontwikkelen: grijp de kansen!

Ga voor slimme groei

Een eigen game app ontwikkelen is niet alleen maar leuk. Zo’n eigen app biedt namelijk serieuze groeikansen voor uw organisatie. Ontdek hier wat die kansen zijn én hoe u ze grijpt.

Groeien door te gamen...

Hoe werkt dat dan?

Een game app, het klinkt als iets voor kinderen. Maar tegenwoordig zet ook het bedrijfsleven steeds vaker games in. Als manier om medewerkers iets te leren. Of om klanten bij te brengen hoe een complex product werkt. Uit onderzoek blijkt dat leren sneller gaat als het spelenderwijs gebeurt. Bovendien bereikt u meer mensen tegelijkertijd. Zonder trainers in te schakelen. En u hebt slechts 1x ontwikkelingskosten. U hoeft immers niet meer steeds opnieuw dezelfde training te geven.

game app ontwikkelen

Geschikte doeleinden

Leren via een game app is voor heel veel doeleinden geschikt. Denk aan:

 • Het aanleren van nieuwe werkwijzen
 • Het veilig oefenen in de praktijk, zónder de risico’s van de échte praktijk
 • Het bijspijkeren van vakkennis
 • Het beter laten ‘landen’ van nieuwe kennis
 • Het ontdekken van talenten bij het rekruteren van nieuwe medewerkers
 • Het bereiken van een cultuuromslag, bijvoorbeeld bij een fusie

Groeien door te gamen!

Uit bovenstaande voordelen blijkt dat u een game app dus kunt inzetten om strategische doelen te behalen. Dat betekent dat u als organisatie slimmer wordt en groeit! Maar om dit te bereiken, zijn er wel enkele belangrijke voorwaarden.

Voorwaarde 1: een goede voorbereiding

Wilt u uw game app inzetten voor een strategisch doel, dan is het van belang om eerst duidelijk te krijgen wat dat doel precies is. Vindt u het lastig om dit precies te omschrijven? APPelit, strategische partner in game-ontwikkeling, helpt u er graag bij. Wij starten elk project met enkele slimme brainstormsessies. Met uw projectteam van ICT’ers, managers en eindgebruikers buigen wij ons over vragen als:

– Waar staat de organisatie nu?
– Wat wilt u bereiken?
– Hoe kan een game app helpen om daar te komen?

Voorwaarde 2: een app op maat

Elke organisatie is anders, elk doel is anders en dus moet ook elke game app anders zijn. Tenminste, als u die game app wilt inzetten om dat doel te bereiken. Natuurlijk kunnen er bepaalde standaardelementen in de game worden opgenomen, maar het ontwerp, het verloop en de informatie die via de game wordt overgebracht? Dat is allemaal maatwerk!

Voorwaarde 3: vinger aan de pols

Als u investeert in een eigen game app, dan wilt u vooraf graag zeker weten dat die app aan al uw verwachtingen voldoet. Dat begrijpen we bij APPelit heel goed. Wij vinden dit zelf ook heel belangrijk. Daarom leveren wij onze apps altijd in fases op. Na elke ontwikkelfase krijgt u de kans om uw app uitgebreid te testen. Zo kunt u altijd nog bijsturen als dat nodig is.

Twijfel weg

Het is best een stap om een eigen game app te laten ontwikkelen. Twijfelt u nog of dit voor uw organisatie een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro). Tijdens deze workshop leggen we uw idee voor een eigen app langs de meetlat en onderzoeken we de potentie. Deze workshop is geheel vrijblijvend.

app developers

Laat ook uw eigen game app ontwikkelen!

We komen graag van gedachten wisselen

Misschien klinkt het nog wat abstract, een eigen game app ontwikkelen. In dat geval komen we graag bij u langs om u wat succesvolle voorbeelden te laten zien van apps die we voor onze klanten hebben gemaakt. We vertellen u ook graag meer over de strategische doelen die deze bedrijven ermee bereikt hebben. Laat ons weten hoe we u kunnen bereiken, dan maken we snel een afspraak.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten