fbpx

Game app ontwikkelen: grijp de kansen!

Ga voor slimme groei

Een eigen game app ontwikkelen is niet alleen maar leuk. Zo’n eigen app biedt namelijk serieuze groeikansen voor uw organisatie. Ontdek hier wat die kansen zijn én hoe u ze grijpt.

Groeien door te gamen...

Hoe werkt dat dan?

Een game app, het klinkt als iets voor kinderen. Maar tegenwoordig zet ook het bedrijfsleven steeds vaker games in. Als manier om medewerkers iets te leren. Of om klanten bij te brengen hoe een complex product werkt. Uit onderzoek blijkt dat leren sneller gaat als het spelenderwijs gebeurt. Bovendien bereikt u meer mensen tegelijkertijd. Zonder trainers in te schakelen. En u hebt slechts 1x ontwikkelingskosten. U hoeft immers niet meer steeds opnieuw dezelfde training te geven.

game app ontwikkelen

Geschikte doeleinden

Leren via een game app is voor heel veel doeleinden geschikt. Denk aan:

 • Het aanleren van nieuwe werkwijzen
 • Het veilig oefenen in de praktijk, zónder de risico’s van de échte praktijk
 • Het bijspijkeren van vakkennis
 • Het beter laten ‘landen’ van nieuwe kennis
 • Het ontdekken van talenten bij het rekruteren van nieuwe medewerkers
 • Het bereiken van een cultuuromslag, bijvoorbeeld bij een fusie

Groeien door te gamen!

Uit bovenstaande voordelen blijkt dat u een game app dus kunt inzetten om strategische doelen te behalen. Dat betekent dat u als organisatie slimmer wordt en groeit! Maar om dit te bereiken, zijn er wel enkele belangrijke voorwaarden.

Voorwaarde 1: een goede voorbereiding

Wilt u uw game app inzetten voor een strategisch doel, dan is het van belang om eerst duidelijk te krijgen wat dat doel precies is. Vindt u het lastig om dit precies te omschrijven? APPelit, strategische partner in game-ontwikkeling, helpt u er graag bij. Wij starten elk project met enkele slimme brainstormsessies. Met uw projectteam van ICT’ers, managers en eindgebruikers buigen wij ons over vragen als:

– Waar staat de organisatie nu?
– Wat wilt u bereiken?
– Hoe kan een game app helpen om daar te komen?

Voorwaarde 2: een app op maat

Elke organisatie is anders, elk doel is anders en dus moet ook elke game app anders zijn. Tenminste, als u die game app wilt inzetten om dat doel te bereiken. Natuurlijk kunnen er bepaalde standaardelementen in de game worden opgenomen, maar het ontwerp, het verloop en de informatie die via de game wordt overgebracht? Dat is allemaal maatwerk!

Voorwaarde 3: vinger aan de pols

Als u investeert in een eigen game app, dan wilt u vooraf graag zeker weten dat die app aan al uw verwachtingen voldoet. Dat begrijpen we bij APPelit heel goed. Wij vinden dit zelf ook heel belangrijk. Daarom leveren wij onze apps altijd in fases op. Na elke ontwikkelfase krijgt u de kans om uw app uitgebreid te testen. Zo kunt u altijd nog bijsturen als dat nodig is.

Twijfel weg

Het is best een stap om een eigen game app te laten ontwikkelen. Twijfelt u nog of dit voor uw organisatie een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro). Tijdens deze workshop leggen we uw idee voor een eigen app langs de meetlat en onderzoeken we de potentie. Deze workshop is geheel vrijblijvend.

app developers

Laat ook uw eigen game app ontwikkelen!

We komen graag van gedachten wisselen

Misschien klinkt het nog wat abstract, een eigen game app ontwikkelen. In dat geval komen we graag bij u langs om u wat succesvolle voorbeelden te laten zien van apps die we voor onze klanten hebben gemaakt. We vertellen u ook graag meer over de strategische doelen die deze bedrijven ermee bereikt hebben. Laat ons weten hoe we u kunnen bereiken, dan maken we snel een afspraak.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader