fbpx

Game app ontwikkelen: grijp de kansen!

Ga voor slimme groei

Een eigen game app ontwikkelen is niet alleen maar leuk. Zo’n eigen app biedt namelijk serieuze groeikansen voor uw organisatie. Ontdek hier wat die kansen zijn én hoe u ze grijpt.

Groeien door te gamen...

Hoe werkt dat dan?

Een game app, het klinkt als iets voor kinderen. Maar tegenwoordig zet ook het bedrijfsleven steeds vaker games in. Als manier om medewerkers iets te leren. Of om klanten bij te brengen hoe een complex product werkt. Uit onderzoek blijkt dat leren sneller gaat als het spelenderwijs gebeurt. Bovendien bereikt u meer mensen tegelijkertijd. Zonder trainers in te schakelen. En u hebt slechts 1x ontwikkelingskosten. U hoeft immers niet meer steeds opnieuw dezelfde training te geven.

game app ontwikkelen

Geschikte doeleinden

Leren via een game app is voor heel veel doeleinden geschikt. Denk aan:

 • Het aanleren van nieuwe werkwijzen
 • Het veilig oefenen in de praktijk, zónder de risico’s van de échte praktijk
 • Het bijspijkeren van vakkennis
 • Het beter laten ‘landen’ van nieuwe kennis
 • Het ontdekken van talenten bij het rekruteren van nieuwe medewerkers
 • Het bereiken van een cultuuromslag, bijvoorbeeld bij een fusie

Groeien door te gamen!

Uit bovenstaande voordelen blijkt dat u een game app dus kunt inzetten om strategische doelen te behalen. Dat betekent dat u als organisatie slimmer wordt en groeit! Maar om dit te bereiken, zijn er wel enkele belangrijke voorwaarden.

Voorwaarde 1: een goede voorbereiding

Wilt u uw game app inzetten voor een strategisch doel, dan is het van belang om eerst duidelijk te krijgen wat dat doel precies is. Vindt u het lastig om dit precies te omschrijven? APPelit, strategische partner in game-ontwikkeling, helpt u er graag bij. Wij starten elk project met enkele slimme brainstormsessies. Met uw projectteam van ICT’ers, managers en eindgebruikers buigen wij ons over vragen als:

– Waar staat de organisatie nu?
– Wat wilt u bereiken?
– Hoe kan een game app helpen om daar te komen?

Voorwaarde 2: een app op maat

Elke organisatie is anders, elk doel is anders en dus moet ook elke game app anders zijn. Tenminste, als u die game app wilt inzetten om dat doel te bereiken. Natuurlijk kunnen er bepaalde standaardelementen in de game worden opgenomen, maar het ontwerp, het verloop en de informatie die via de game wordt overgebracht? Dat is allemaal maatwerk!

Voorwaarde 3: vinger aan de pols

Als u investeert in een eigen game app, dan wilt u vooraf graag zeker weten dat die app aan al uw verwachtingen voldoet. Dat begrijpen we bij APPelit heel goed. Wij vinden dit zelf ook heel belangrijk. Daarom leveren wij onze apps altijd in fases op. Na elke ontwikkelfase krijgt u de kans om uw app uitgebreid te testen. Zo kunt u altijd nog bijsturen als dat nodig is.

Twijfel weg

Het is best een stap om een eigen game app te laten ontwikkelen. Twijfelt u nog of dit voor uw organisatie een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro). Tijdens deze workshop leggen we uw idee voor een eigen app langs de meetlat en onderzoeken we de potentie. Deze workshop is geheel vrijblijvend.

app developers

Laat ook uw eigen game app ontwikkelen!

We komen graag van gedachten wisselen

Misschien klinkt het nog wat abstract, een eigen game app ontwikkelen. In dat geval komen we graag bij u langs om u wat succesvolle voorbeelden te laten zien van apps die we voor onze klanten hebben gemaakt. We vertellen u ook graag meer over de strategische doelen die deze bedrijven ermee bereikt hebben. Laat ons weten hoe we u kunnen bereiken, dan maken we snel een afspraak.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten