fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Hoe vindt u de perfecte software ontwikkelaar?

Stel deze 5 vragen

Kent u een software ontwikkelaar? Dan weet u vast dat de meeste van hen praten in onbegrijpelijke programmeertaal, strooien met moeilijke ICT-termen en u vermoeien met kennis waar u niets aan hebt. Maar hoe weet u nou of ze voor u succes bereiken? Dankzij 5 slimme vragen scheidt u het kaf van het koren. En vindt u de software ontwikkelaar die u in klare taal alles uitlegt.

Specialist in computerprogramma

Wat is een software ontwikkelaar?

Uw computer, telefoon, productiemachines – ze staan er vol mee: programma’s. Deze software wordt standaard gemaakt óf op maat ontwikkeld. Beide is het werk van de software ontwikkelaar; de expert die wensen vertaalt naar bits, bytes en meer. De zoektocht naar zo’n externe specialist als softwarepartner verloopt bij veel bedrijven moeizaam. Met onderstaande vragen voor uw potentiële ontwikkelaars maakt u het uzelf makkelijk.

software ontwikkelaar

software ontwikkeling

Op weg naar succes

5 vragen

  1. Denkt hij mee? Begeleidt hij het project?
  2. Juicht hij tussentijds opleveren en testen toe?
  3. Begeleidt hij uw mensen en de sofware ook na oplevering?
  4. Is hij de expert in uw gewenste type software?
  5. Hoe (prettig) pakt hij de opdracht aan?

Neem contact op

1. Denkt hij mee? Begeleidt hij het project?

De beste software ontwikkelaars geven u al bij het eerste contact vertrouwen. Ze stellen u vragen, geven uitleg op basis van uw wensen. En ze investeren in u via brainstorms om meer helderheid te krijgen over hoe de software u gaat helpen doelen te halen. En zo van kostenpost naar investering gaat.

2. Juicht hij tussentijds opleveren & testen toe?

Het grootste risico van softwareopdrachten? Dat u aan het eind merkt dat het software bedrijf er iets anders van maakte dan u in gedachten had. De enige manier om dit te voorkomen? Door te vragen om oplevering in stappen. Dus telkens een deeloplevering, waarbij u test of alles naar wens is. Waar nodig stuurt de ontwikkelaar in die fase nog makkelijk bij, zodat alle volgende deelopleveringen meteen de juiste basis hebben.

Bovenstaande is de standaardaanpak van APPelit, al jaren strategisch partner in software ontwikkeling. Want we willen zeker weten dat u tevreden en blij wordt van onze software.

3. Begeleidt hij mensen & software ook na oplevering?

Hoe zit het met de begeleiding na oplevering? Bij storing? Of bij wijzigingen? Een punt om vooraf de software bedrijven al op te bevragen. Zelf werken wij met flysessies: een traject na oplevering waarbij u kiest uit alles wat u nodig hebt om de software goed draaiend te houden. Van training tot updates, van hosting tot aanpassingen. Plus de marketing om de software te promoten, bijvoorbeeld als u kiest voor een app.

4/5 Expert en aanpak

De laatste vragen die u stelt gaan over zijn ervaring en werkwijze. Hoe vaak ontwikkelde hij al het type software dat u wilt? Of het nu gaat om een app laten maken, e-learning app software, serious gaming in de zorg of software op maat – u wilt de echte expert. Vraag daarbij door naar hoe gestructureerd hij uw opdracht aanpakt.

software bedrijf

Antwoord op al uw vragen

Bij APPelit vindt u de beste software ontwikkelaars. Wij praten in gewone taal, denken vooruit, zoeken naar verdienmodellen voor uw software, helpen uw projectteam samenstellen en begeleiden dit team. Onze aanpak? Een strak ontwikkelplan. O ja, en we investeren ook graag in u via een groeiscan.

Toe aan dé echte software ontwikkelaar?

Maak nu kennis met de software ontwikkelaars van APPelit die al uw vragen beantwoorden. En die meer antwoorden geven dan u aan vragen bedacht; antwoorden die u duidelijk maken dat we u begrijpen. Test ons zelf tijdens een vrijblijvende kennismaking. U hoort binnen 24 uur van ons als u hieronder uw gegevens invult.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21
Colette Michiels
Colette Michiels
15:46 13 Oct 21
APPelit wil ik graag aan iedereen aanraden! Binnen één dag ben ik gebeld om alle informatie te bespreken, waarbij mijn vragen met aandacht zijn beantwoord.Ook het contact daarna is soepel verlopen, met de juiste nazorg en het nakomen van afspraken.Nogmaals een aanrader!
Milou vx
Milou vx
11:01 06 Oct 21
APPelite ervaren wij als een zeer professionele organisatie op het gebied van APP- en web ontwikkeling. Denken uitstekend mee, communiceren goed en effectief, hebben veel expertise en leveren snel en vakkundig op. Met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een absolute aanrader.
Cor van Beek
Cor van Beek
08:23 05 Oct 21