fbpx

Software ontwikkelaar vinden die bij u past

Zo pakt u het aan

Als u op zoek bent naar een software ontwikkelaar, is het lastig om uit het grote aanbod een keuze te maken. Waar let u op? Hoe weet u of het een goede match is? Met deze tips vindt u de software ontwikkelaar die met u meedenkt en u echt verder brengt.

Houdt het duidelijk

Vermijdt de ontwikkelaar jargon

Sommige software ontwikkelaars strooien graag met jargon en vaktermen, om te laten zien dat ze verstand van zaken hebben. Maar dat verstand zou toch vooral moeten blijken uit daden en niet uit woorden. Kortom, vraag naar referenties! En vraag uw software ontwikkelaar om alles in eenvoudige taal aan u uit te leggen. Want u wilt toch niet investeren in iets wat u niet goed begrijpt?

 

software ontwikkelaar

Specialist of generalist

Kiezen voor een software ontwikkelaar die gespecialiseerd is in één bepaalde toepassing, is alleen maar handig als u zeker weet dat dat de oplossing is die u nodig heeft. Vaak is dat aan het begin van een project nog niet zo duidelijk.

Dan is het slimmer om met een software ontwikkelaar in zee te gaan die van alle markten thuis is. Een ontwikkelaar die ERP- en CRM-software ontwikkelt, maar ook thuis is in virtual reality, blockchain en robotica. En die net zo makkelijk game apps of e-learning app software voor u maakt. Dat geeft u de flexibiliteit om die toepassing te kiezen die het best bij uw organisatie of doelen past.

Quick-in of niet?

Software ontwikkelaars benadrukken maar al te graag dat ze software supersnel leveren tegen een scherpe prijs. Maar is dat wel waar u op zit te wachten? Want bij zo’n snelle actie is maar weinig ruimte voor maatwerk. En waarom zou u eigenlijk geld besteden aan software die u niets verder helpt? Zonde van het geld! Kies liever voor software die u iets oplevert.

Betere manier van werken

Helaas mislukt het grootste deel van de softwareprojecten. Vaak heeft dat een duidelijk aanwijsbare reden. De doelen zijn niet duidelijk omschreven, of beide partijen verliezen gaandeweg de feeling met elkaar door een gebrek aan communicatie. Wat ook vaak voorkomt: de ontwikkelde oplossing komt ongemerkt steeds verder af te liggen van de eigenlijke wens van de klant.

Bij APPelit, strategische partner in software ontwikkeling, gaat dat anders. En dat heeft drie belangrijke redenen:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Investering in samenwerking

APPelit vindt een succesvolle samenwerking heel belangrijk. Daarom investeren we daar graag in. Hoe we dat doen? Door al onze klanten een Groeiscan cadeau te doen: een uitgebreide check van uw branche, markt en de potentie van de oplossing die u zelf al bedacht heeft. Zo maakt u meteen goed kennis met onze mensen en manier van werken. Daarna beslist u geheel vrijblijvend of u met ons in zee gaat. De groeiscan is dan een mooi startpunt voor onze samenwerking.

software laten ontwikkelen

Maak kennis met uw software ontwikkelaar

Laten we samen brainstormen

Spreekt de werkwijze van APPelit u aan? We bekijken graag samen met u wat we als software ontwikkelaar precies voor u kunnen betekenen. Zo’n eerste kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en kan altijd op korte termijn worden ingepland. Het enige wat u hoeft te doen, is hieronder uw gegevens in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten