fbpx

Software ontwikkelaar vinden die bij u past

Zo pakt u het aan

Als u op zoek bent naar een software ontwikkelaar, is het lastig om uit het grote aanbod een keuze te maken. Waar let u op? Hoe weet u of het een goede match is? Met deze tips vindt u de software ontwikkelaar die met u meedenkt en u echt verder brengt.

Houdt het duidelijk

Vermijdt de ontwikkelaar jargon

Sommige software ontwikkelaars strooien graag met jargon en vaktermen, om te laten zien dat ze verstand van zaken hebben. Maar dat verstand zou toch vooral moeten blijken uit daden en niet uit woorden. Kortom, vraag naar referenties! En vraag uw software ontwikkelaar om alles in eenvoudige taal aan u uit te leggen. Want u wilt toch niet investeren in iets wat u niet goed begrijpt?

 

software ontwikkelaar

Specialist of generalist

Kiezen voor een software ontwikkelaar die gespecialiseerd is in één bepaalde toepassing, is alleen maar handig als u zeker weet dat dat de oplossing is die u nodig heeft. Vaak is dat aan het begin van een project nog niet zo duidelijk.

Dan is het slimmer om met een software ontwikkelaar in zee te gaan die van alle markten thuis is. Een ontwikkelaar die ERP- en CRM-software ontwikkelt, maar ook thuis is in virtual reality, blockchain en robotica. En die net zo makkelijk game apps of e-learning app software voor u maakt. Dat geeft u de flexibiliteit om die toepassing te kiezen die het best bij uw organisatie of doelen past.

Quick-in of niet?

Software ontwikkelaars benadrukken maar al te graag dat ze software supersnel leveren tegen een scherpe prijs. Maar is dat wel waar u op zit te wachten? Want bij zo’n snelle actie is maar weinig ruimte voor maatwerk. En waarom zou u eigenlijk geld besteden aan software die u niets verder helpt? Zonde van het geld! Kies liever voor software die u iets oplevert.

Betere manier van werken

Helaas mislukt het grootste deel van de softwareprojecten. Vaak heeft dat een duidelijk aanwijsbare reden. De doelen zijn niet duidelijk omschreven, of beide partijen verliezen gaandeweg de feeling met elkaar door een gebrek aan communicatie. Wat ook vaak voorkomt: de ontwikkelde oplossing komt ongemerkt steeds verder af te liggen van de eigenlijke wens van de klant.

Bij APPelit, strategische partner in software ontwikkeling, gaat dat anders. En dat heeft drie belangrijke redenen:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Investering in samenwerking

APPelit vindt een succesvolle samenwerking heel belangrijk. Daarom investeren we daar graag in. Hoe we dat doen? Door al onze klanten een Groeiscan cadeau te doen: een uitgebreide check van uw branche, markt en de potentie van de oplossing die u zelf al bedacht heeft. Zo maakt u meteen goed kennis met onze mensen en manier van werken. Daarna beslist u geheel vrijblijvend of u met ons in zee gaat. De groeiscan is dan een mooi startpunt voor onze samenwerking.

software laten ontwikkelen

Maak kennis met uw software ontwikkelaar

Laten we samen brainstormen

Spreekt de werkwijze van APPelit u aan? We bekijken graag samen met u wat we als software ontwikkelaar precies voor u kunnen betekenen. Zo’n eerste kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en kan altijd op korte termijn worden ingepland. Het enige wat u hoeft te doen, is hieronder uw gegevens in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten