fbpx

VR bedrijven: dit is hoe ze u verder helpen

Speel uzelf in de kijker met virtual reality

Op zoek naar een manier om klanten en medewerkers een unieke ervaring te geven? Zet virtual reality in! Als een van de meest gerenommeerde VR bedrijven van Nederland vertelt APPelit u graag meer over de mogelijkheden.

Meer mogelijk dan u denkt

In welke branches werkt virtual reality?

Virtual reality is ontwikkeld voor games. Door zijn VR-bril ziet en ervaart de speler een wereld die door de computer gegenereerd is, maar toch levensecht aandoet. Dit komt onder andere door de gebruikte technieken en de snelheid waarmee de beelden wisselen.

Maar virtual reality is niet alleen voor games heel interessant, ook voor de zakelijke markt. Met VR kunt u uw klanten of medewerkers interactief door uw gebouw of over uw terrein laten bewegen of nieuwe producten laten uitproberen. Dit maakt VR voor veel verschillende branches aantrekkelijk, waaronder toerisme, automotive, reclame en educatie. Of denk eens aan de zorg, vastgoed en retail. Aan de hand van enkele voorbeelden vertellen wij u graag hoe u virtual reality binnen uw organisatie zou kunnen inzetten.

vr bedrijven

Voorbeelden op een rij

Inspiratie voor u?

Voorbeeld 1: Bijzonder pand

Is uw bedrijf gevestigd in een bijzonder pand, bijvoorbeeld een gebouw met een interessante historie? Laat een VR-experience maken om uw relaties daar meer van te laten zien. Denk aan een rondleiding door het pand, maar dan hoe het er tweehonderd jaar geleden uit zag. Of een virtueel kijkje in ruimtes die moeilijk toegankelijk zijn. Laat zien waarom u voor deze locatie gekozen hebt en geef zo een virtueel visitekaartje af.

Voorbeeld 2: Innovatief product

Heeft u een innovatief nieuw product ontwikkeld? Laat beursbezoekers er uitgebreid kennis mee maken! Laat bijvoorbeeld virtueel zien hoe het product in elkaar zit of hoe de ontwikkeling in zijn werk is gegaan. Zo versterkt u met VR uw imago als vooruitstrevend en innovatief bedrijf.

Voorbeeld 3: Training van (nieuwe) medewerkers

Virtual reality wordt ook steeds meer toegepast om medewerkers te trainen. Het is een goede manier om nieuwe medewerkers een virtuele rondleiding te geven binnen uw organisatie en ze de juiste manier van werken aan te leren. Ook bestaande medewerkers houden met virtual reality hun kennis up-to-date. VR geeft ze een leerervaring die ze nooit zullen vergeten en zorgt dat de nieuwe kennis goed blijft hangen.

Voorbeeld 4: Serious gaming in de zorg

De zorg is een van de branches waar VR gemeengoed aan het worden is. Het wordt bijvoorbeeld veel toegepast voor serious gaming in de zorg. Virtual reality maakt het mogelijk om medische handelingen veilig te oefenen. Ook zijn er dementiegames in omloop die de gebruiker zelf laten ervaren hoe het is om dementie te hebben. Dat zorgt voor meer begrip tussen de patiënt en de mantelzorger of zorgverlener.

Voorbeeld 5: Uw nieuwe app?

Bent u enthousiast over de mogelijkheden van VR? Wellicht is een eigen VR-toepassing dan iets voor u. APPelit ontwikkelt die toepassing graag. Bij elke toepassing, software of app die we voor onze klanten ontwikkelen, volgen we een vast stappenplan. Dit plan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Doordat we dit stappenplan volgen, weet u zeker dat u uw doel bereikt met de VR-toepassing die wij voor u ontwikkelen. In elke fase onderhouden we nauw contact, zodat u op tijd kunt bijsturen als dat nodig is.

VR

Ervaar zelf wat VR voor bedrijven betekent

Brainstormen over uw eigen VR-toepassing?

Het moge duidelijk zijn dat VR bedrijven écht vooruit helpt! Zegt u ook ‘ja’ tegen VR? Laten we dan snel brainstormen over de mogelijkheden van een eigen VR-toepassing. Vul hieronder uw gegevens in, zodat we contact met u kunnen opnemen om een eerste afspraak te maken. Natuurlijk laten we u meteen wat voorbeelden zien van VR-toepassingen die we al ontwikkeld hebben.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten