fbpx

VR bedrijven: dit is hoe ze u verder helpen

Speel uzelf in de kijker met virtual reality

Op zoek naar een manier om klanten en medewerkers een unieke ervaring te geven? Zet virtual reality in! Als een van de meest gerenommeerde VR bedrijven van Nederland vertelt APPelit u graag meer over de mogelijkheden.

Meer mogelijk dan u denkt

In welke branches werkt virtual reality?

Virtual reality is ontwikkeld voor games. Door zijn VR-bril ziet en ervaart de speler een wereld die door de computer gegenereerd is, maar toch levensecht aandoet. Dit komt onder andere door de gebruikte technieken en de snelheid waarmee de beelden wisselen.

Maar virtual reality is niet alleen voor games heel interessant, ook voor de zakelijke markt. Met VR kunt u uw klanten of medewerkers interactief door uw gebouw of over uw terrein laten bewegen of nieuwe producten laten uitproberen. Dit maakt VR voor veel verschillende branches aantrekkelijk, waaronder toerisme, automotive, reclame en educatie. Of denk eens aan de zorg, vastgoed en retail. Aan de hand van enkele voorbeelden vertellen wij u graag hoe u virtual reality binnen uw organisatie zou kunnen inzetten.

vr bedrijven

Voorbeelden op een rij

Inspiratie voor u?

Voorbeeld 1: Bijzonder pand

Is uw bedrijf gevestigd in een bijzonder pand, bijvoorbeeld een gebouw met een interessante historie? Laat een VR-experience maken om uw relaties daar meer van te laten zien. Denk aan een rondleiding door het pand, maar dan hoe het er tweehonderd jaar geleden uit zag. Of een virtueel kijkje in ruimtes die moeilijk toegankelijk zijn. Laat zien waarom u voor deze locatie gekozen hebt en geef zo een virtueel visitekaartje af.

Voorbeeld 2: Innovatief product

Heeft u een innovatief nieuw product ontwikkeld? Laat beursbezoekers er uitgebreid kennis mee maken! Laat bijvoorbeeld virtueel zien hoe het product in elkaar zit of hoe de ontwikkeling in zijn werk is gegaan. Zo versterkt u met VR uw imago als vooruitstrevend en innovatief bedrijf.

Voorbeeld 3: Training van (nieuwe) medewerkers

Virtual reality wordt ook steeds meer toegepast om medewerkers te trainen. Het is een goede manier om nieuwe medewerkers een virtuele rondleiding te geven binnen uw organisatie en ze de juiste manier van werken aan te leren. Ook bestaande medewerkers houden met virtual reality hun kennis up-to-date. VR geeft ze een leerervaring die ze nooit zullen vergeten en zorgt dat de nieuwe kennis goed blijft hangen.

Voorbeeld 4: Serious gaming in de zorg

De zorg is een van de branches waar VR gemeengoed aan het worden is. Het wordt bijvoorbeeld veel toegepast voor serious gaming in de zorg. Virtual reality maakt het mogelijk om medische handelingen veilig te oefenen. Ook zijn er dementiegames in omloop die de gebruiker zelf laten ervaren hoe het is om dementie te hebben. Dat zorgt voor meer begrip tussen de patiënt en de mantelzorger of zorgverlener.

Voorbeeld 5: Uw nieuwe app?

Bent u enthousiast over de mogelijkheden van VR? Wellicht is een eigen VR-toepassing dan iets voor u. APPelit ontwikkelt die toepassing graag. Bij elke toepassing, software of app die we voor onze klanten ontwikkelen, volgen we een vast stappenplan. Dit plan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Doordat we dit stappenplan volgen, weet u zeker dat u uw doel bereikt met de VR-toepassing die wij voor u ontwikkelen. In elke fase onderhouden we nauw contact, zodat u op tijd kunt bijsturen als dat nodig is.

VR

Ervaar zelf wat VR voor bedrijven betekent

Brainstormen over uw eigen VR-toepassing?

Het moge duidelijk zijn dat VR bedrijven écht vooruit helpt! Zegt u ook ‘ja’ tegen VR? Laten we dan snel brainstormen over de mogelijkheden van een eigen VR-toepassing. Vul hieronder uw gegevens in, zodat we contact met u kunnen opnemen om een eerste afspraak te maken. Natuurlijk laten we u meteen wat voorbeelden zien van VR-toepassingen die we al ontwikkeld hebben.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten