fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Softwarebedrijf in Groningen kiezen?

Ontdek hier hoe u succes in stappen bereikt

Een softwarebedrijf in Groningen vinden lijkt simpel; er zijn er genoeg. Maar met welke partner bereikt u het meeste succes? En waar hangt dat dan vanaf? Met onderstaande tips en voorbeelden ontdekt u hoe u verder komt.

Zo levert uw software geld op

Van kostenpost naar verdienmodel

Er kunnen allerlei redenen zijn om op zoek te zijn naar nieuwe software. En dus naar een softwarebedrijf in Groningen of omgeving. Misschien is uw huidige software gewoon afgeschreven en staat nieuwe op de begroting als kostenpost. Of de fase van updaten en eromheen ontwikkelen is voorbij, omdat het systeem steeds meer kuren krijgt.

APPelit is strategisch partner in softwareontwikkeling. Wij ontdekten dat u meer uit uw software op maat kunt halen, als u in de aanloop ernaartoe kijkt naar waar uw kansen liggen. Zelf nemen we als softwarebedrijf voor Groningen en de rest van Nederland onze relaties hierin altijd mee vóór we beginnen met programmeren. Hieronder laten we u alvast iets van die kansen zien. Welke herkent u?

Neem contact op

softwarebedrijf groningen

Laat software renderen

In elke organisatie helpt software op maat om een doel te bereiken. In eerste instantie is dat een praktisch doel. Maar achter elk van die doelen schuilt ook een financiële kant. Van geld besparen tot letterlijk geld opleveren in de vorm van nieuwe of éxtra omzet. Hieronder een greep uit mogelijke resultaten waarmee software u geld bespaart óf oplevert:

  • Sneller werken (lees: goedkoper)
  • Met minder fouten werken (lees: goedkoper)
  • Efficiencymogelijkheden signaleren dankzij data uit uw software(koppelingen)
  • Nieuwe klanten trekken
  • Meer omzet maken per klant

Bevraag potentiële ontwikkelpartners

Bij uw selectie voor een softwarebedrijf in Groningen of omgeving raden we u aan te inventariseren in hoeverre de organisatie u helpt met bovenstaande. Zelf organiseren we hiervoor praktische brainstormsessies. Die vormen een onderdeel van onze succesformule: het strategisch ontwikkelplan.

Software in stappen, van mismatch naar succes

Daarnaast adviseren we u bij uw toekomstige partner te vragen of zij de software voor u ontwikkelt in delen. Want veel ICT-bedrijven werken uw complete computerprogramma uit en dan moet u aan het eind van de rit maar afwachten of het naar wens is. Helaas blijkt dat in 70% van de gevallen níet tot tevredenheid te leiden.

Wij vonden een oplossing die bovenstaande mismatch voorkomt. Eigenlijk is het heel simpel; we delen uw softwareproject op in kleine, op zichzelf staande onderdelen. En we gaan pas aan de slag met het volgende onderdeel als u tevreden bent over het vorige. Hiervoor krijgt u de gelegenheid elk opgeleverde onderdeel eerst te testen. Ziet u iets wat anders moet? Dan verwerken we dit en zit dat bij het volgende onderdeel meteen goed in de basis. Zelf noemen we dit: ontwikkelen in stappen.

Welke software zoekt u? Check de details!

Ontwikkelen in stappen pakt uitstekend uit voor elk type software. Zelf hebben we ruimschoots ervaring met ontwikkelen van deze en andere soorten computerprogramma’s:

Maak kennis met APPelit

Vrijblijvend doorpraten met uw softwarebedrijf voor Groningen?

Los van al bovenstaande uitleg en mogelijkheden is software laten ontwikkelen vooral ook een kwestie van: vertrouwen krijgen in uw softwarepartner. Daar investeren wij graag in. We nodigen u dan ook uit hieronder uw gegevens in te vullen. U ontvangt dan een voorstel voor een vrijblijvende kennismaking én daarna een groeiscan op maat cadeau. Zo ontdekt u waar de kansen voor uw idee liggen. En hoe wij u als softwarebedrijf voor Groningen en omstreken helpen die kansen te verzilveren.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21
Colette Michiels
Colette Michiels
15:46 13 Oct 21