fbpx

Softwarebedrijf in Groningen kiezen?

Ontdek hier hoe u succes in stappen bereikt

Een softwarebedrijf in Groningen vinden lijkt simpel; er zijn er genoeg. Maar met welke partner bereikt u het meeste succes? En waar hangt dat dan vanaf? Met onderstaande tips en voorbeelden ontdekt u hoe u verder komt.

Zo levert uw software geld op

Van kostenpost naar verdienmodel

Er kunnen allerlei redenen zijn om op zoek te zijn naar nieuwe software. En dus naar een softwarebedrijf in Groningen of omgeving. Misschien is uw huidige software gewoon afgeschreven en staat nieuwe op de begroting als kostenpost. Of de fase van updaten en eromheen ontwikkelen is voorbij, omdat het systeem steeds meer kuren krijgt.

APPelit is strategisch partner in softwareontwikkeling. Wij ontdekten dat u meer uit uw software op maat kunt halen, als u in de aanloop ernaartoe kijkt naar waar uw kansen liggen. Zelf nemen we als softwarebedrijf voor Groningen en de rest van Nederland onze relaties hierin altijd mee vóór we beginnen met programmeren. Hieronder laten we u alvast iets van die kansen zien. Welke herkent u?

Neem contact op

softwarebedrijf groningen

Laat software renderen

In elke organisatie helpt software op maat om een doel te bereiken. In eerste instantie is dat een praktisch doel. Maar achter elk van die doelen schuilt ook een financiële kant. Van geld besparen tot letterlijk geld opleveren in de vorm van nieuwe of éxtra omzet. Hieronder een greep uit mogelijke resultaten waarmee software u geld bespaart óf oplevert:

 • Sneller werken (lees: goedkoper)
 • Met minder fouten werken (lees: goedkoper)
 • Efficiencymogelijkheden signaleren dankzij data uit uw software(koppelingen)
 • Nieuwe klanten trekken
 • Meer omzet maken per klant

Bevraag potentiële ontwikkelpartners

Bij uw selectie voor een softwarebedrijf in Groningen of omgeving raden we u aan te inventariseren in hoeverre de organisatie u helpt met bovenstaande. Zelf organiseren we hiervoor praktische brainstormsessies. Die vormen een onderdeel van onze succesformule: het strategisch ontwikkelplan.

Software in stappen, van mismatch naar succes

Daarnaast adviseren we u bij uw toekomstige partner te vragen of zij de software voor u ontwikkelt in delen. Want veel ICT-bedrijven werken uw complete computerprogramma uit en dan moet u aan het eind van de rit maar afwachten of het naar wens is. Helaas blijkt dat in 70% van de gevallen níet tot tevredenheid te leiden.

Wij vonden een oplossing die bovenstaande mismatch voorkomt. Eigenlijk is het heel simpel; we delen uw softwareproject op in kleine, op zichzelf staande onderdelen. En we gaan pas aan de slag met het volgende onderdeel als u tevreden bent over het vorige. Hiervoor krijgt u de gelegenheid elk opgeleverde onderdeel eerst te testen. Ziet u iets wat anders moet? Dan verwerken we dit en zit dat bij het volgende onderdeel meteen goed in de basis. Zelf noemen we dit: ontwikkelen in stappen.

Welke software zoekt u? Check de details!

Ontwikkelen in stappen pakt uitstekend uit voor elk type software. Zelf hebben we ruimschoots ervaring met ontwikkelen van deze en andere soorten computerprogramma’s:

groningen

Maak kennis met APPelit

Vrijblijvend doorpraten met uw softwarebedrijf voor Groningen?

Los van al bovenstaande uitleg en mogelijkheden is software laten ontwikkelen vooral ook een kwestie van: vertrouwen krijgen in uw softwarepartner. Daar investeren wij graag in. We nodigen u dan ook uit hieronder uw gegevens in te vullen. U ontvangt dan een voorstel voor een vrijblijvende kennismaking én daarna een groeiscan op maat cadeau. Zo ontdekt u waar de kansen voor uw idee liggen. En hoe wij u als softwarebedrijf voor Groningen en omstreken helpen die kansen te verzilveren.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader