fbpx

Softwarebedrijf in Groningen kiezen?

Ontdek hier hoe u succes in stappen bereikt

Een softwarebedrijf in Groningen vinden lijkt simpel; er zijn er genoeg. Maar met welke partner bereikt u het meeste succes? En waar hangt dat dan vanaf? Met onderstaande tips en voorbeelden ontdekt u hoe u verder komt.

Zo levert uw software geld op

Van kostenpost naar verdienmodel

Er kunnen allerlei redenen zijn om op zoek te zijn naar nieuwe software. En dus naar een softwarebedrijf in Groningen of omgeving. Misschien is uw huidige software gewoon afgeschreven en staat nieuwe op de begroting als kostenpost. Of de fase van updaten en eromheen ontwikkelen is voorbij, omdat het systeem steeds meer kuren krijgt.

APPelit is strategisch partner in softwareontwikkeling. Wij ontdekten dat u meer uit uw software op maat kunt halen, als u in de aanloop ernaartoe kijkt naar waar uw kansen liggen. Zelf nemen we als softwarebedrijf voor Groningen en de rest van Nederland onze relaties hierin altijd mee vóór we beginnen met programmeren. Hieronder laten we u alvast iets van die kansen zien. Welke herkent u?

Neem contact op

softwarebedrijf groningen

Laat software renderen

In elke organisatie helpt software op maat om een doel te bereiken. In eerste instantie is dat een praktisch doel. Maar achter elk van die doelen schuilt ook een financiële kant. Van geld besparen tot letterlijk geld opleveren in de vorm van nieuwe of éxtra omzet. Hieronder een greep uit mogelijke resultaten waarmee software u geld bespaart óf oplevert:

 • Sneller werken (lees: goedkoper)
 • Met minder fouten werken (lees: goedkoper)
 • Efficiencymogelijkheden signaleren dankzij data uit uw software(koppelingen)
 • Nieuwe klanten trekken
 • Meer omzet maken per klant

Bevraag potentiële ontwikkelpartners

Bij uw selectie voor een softwarebedrijf in Groningen of omgeving raden we u aan te inventariseren in hoeverre de organisatie u helpt met bovenstaande. Zelf organiseren we hiervoor praktische brainstormsessies. Die vormen een onderdeel van onze succesformule: het strategisch ontwikkelplan.

Software in stappen, van mismatch naar succes

Daarnaast adviseren we u bij uw toekomstige partner te vragen of zij de software voor u ontwikkelt in delen. Want veel ICT-bedrijven werken uw complete computerprogramma uit en dan moet u aan het eind van de rit maar afwachten of het naar wens is. Helaas blijkt dat in 70% van de gevallen níet tot tevredenheid te leiden.

Wij vonden een oplossing die bovenstaande mismatch voorkomt. Eigenlijk is het heel simpel; we delen uw softwareproject op in kleine, op zichzelf staande onderdelen. En we gaan pas aan de slag met het volgende onderdeel als u tevreden bent over het vorige. Hiervoor krijgt u de gelegenheid elk opgeleverde onderdeel eerst te testen. Ziet u iets wat anders moet? Dan verwerken we dit en zit dat bij het volgende onderdeel meteen goed in de basis. Zelf noemen we dit: ontwikkelen in stappen.

Welke software zoekt u? Check de details!

Ontwikkelen in stappen pakt uitstekend uit voor elk type software. Zelf hebben we ruimschoots ervaring met ontwikkelen van deze en andere soorten computerprogramma’s:

groningen

Maak kennis met APPelit

Vrijblijvend doorpraten met uw softwarebedrijf voor Groningen?

Los van al bovenstaande uitleg en mogelijkheden is software laten ontwikkelen vooral ook een kwestie van: vertrouwen krijgen in uw softwarepartner. Daar investeren wij graag in. We nodigen u dan ook uit hieronder uw gegevens in te vullen. U ontvangt dan een voorstel voor een vrijblijvende kennismaking én daarna een groeiscan op maat cadeau. Zo ontdekt u waar de kansen voor uw idee liggen. En hoe wij u als softwarebedrijf voor Groningen en omstreken helpen die kansen te verzilveren.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten