fbpx

Softwarebedrijf in Groningen kiezen?

Ontdek hier hoe u succes in stappen bereikt

Een softwarebedrijf in Groningen vinden lijkt simpel; er zijn er genoeg. Maar met welke partner bereikt u het meeste succes? En waar hangt dat dan vanaf? Met onderstaande tips en voorbeelden ontdekt u hoe u verder komt.

Zo levert uw software geld op

Van kostenpost naar verdienmodel

Er kunnen allerlei redenen zijn om op zoek te zijn naar nieuwe software. En dus naar een softwarebedrijf in Groningen of omgeving. Misschien is uw huidige software gewoon afgeschreven en staat nieuwe op de begroting als kostenpost. Of de fase van updaten en eromheen ontwikkelen is voorbij, omdat het systeem steeds meer kuren krijgt.

APPelit is strategisch partner in softwareontwikkeling. Wij ontdekten dat u meer uit uw software op maat kunt halen, als u in de aanloop ernaartoe kijkt naar waar uw kansen liggen. Zelf nemen we als softwarebedrijf voor Groningen en de rest van Nederland onze relaties hierin altijd mee vóór we beginnen met programmeren. Hieronder laten we u alvast iets van die kansen zien. Welke herkent u?

Neem contact op

softwarebedrijf groningen

Laat software renderen

In elke organisatie helpt software op maat om een doel te bereiken. In eerste instantie is dat een praktisch doel. Maar achter elk van die doelen schuilt ook een financiële kant. Van geld besparen tot letterlijk geld opleveren in de vorm van nieuwe of éxtra omzet. Hieronder een greep uit mogelijke resultaten waarmee software u geld bespaart óf oplevert:

 • Sneller werken (lees: goedkoper)
 • Met minder fouten werken (lees: goedkoper)
 • Efficiencymogelijkheden signaleren dankzij data uit uw software(koppelingen)
 • Nieuwe klanten trekken
 • Meer omzet maken per klant

Bevraag potentiële ontwikkelpartners

Bij uw selectie voor een softwarebedrijf in Groningen of omgeving raden we u aan te inventariseren in hoeverre de organisatie u helpt met bovenstaande. Zelf organiseren we hiervoor praktische brainstormsessies. Die vormen een onderdeel van onze succesformule: het strategisch ontwikkelplan.

Software in stappen, van mismatch naar succes

Daarnaast adviseren we u bij uw toekomstige partner te vragen of zij de software voor u ontwikkelt in delen. Want veel ICT-bedrijven werken uw complete computerprogramma uit en dan moet u aan het eind van de rit maar afwachten of het naar wens is. Helaas blijkt dat in 70% van de gevallen níet tot tevredenheid te leiden.

Wij vonden een oplossing die bovenstaande mismatch voorkomt. Eigenlijk is het heel simpel; we delen uw softwareproject op in kleine, op zichzelf staande onderdelen. En we gaan pas aan de slag met het volgende onderdeel als u tevreden bent over het vorige. Hiervoor krijgt u de gelegenheid elk opgeleverde onderdeel eerst te testen. Ziet u iets wat anders moet? Dan verwerken we dit en zit dat bij het volgende onderdeel meteen goed in de basis. Zelf noemen we dit: ontwikkelen in stappen.

Welke software zoekt u? Check de details!

Ontwikkelen in stappen pakt uitstekend uit voor elk type software. Zelf hebben we ruimschoots ervaring met ontwikkelen van deze en andere soorten computerprogramma’s:

groningen

Maak kennis met APPelit

Vrijblijvend doorpraten met uw softwarebedrijf voor Groningen?

Los van al bovenstaande uitleg en mogelijkheden is software laten ontwikkelen vooral ook een kwestie van: vertrouwen krijgen in uw softwarepartner. Daar investeren wij graag in. We nodigen u dan ook uit hieronder uw gegevens in te vullen. U ontvangt dan een voorstel voor een vrijblijvende kennismaking én daarna een groeiscan op maat cadeau. Zo ontdekt u waar de kansen voor uw idee liggen. En hoe wij u als softwarebedrijf voor Groningen en omstreken helpen die kansen te verzilveren.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten