fbpx

Software op maat: Amsterdam gaat voor groei

Zo zorgt u ervoor dat ook ú meedoet

Investeren in software, liever niet? Dan ziet u software waarschijnlijk puur als kostenpost. Maar wat als u die software nu zou kunnen inzetten om strategische doelen te behalen? En als u uw hele organisatie een impuls zou kunnen geven door een dergelijke investering? Dan wordt het toch een ander verhaal. Maar het kan, met software op maat. In Amsterdam en andere steden gingen al vele bedrijven u voor.

Uw blik op software

Zet eens een andere bril op!

Veel ICT’ers en managers zien software als kostenpost. Ze gaan pas nadenken over vervanging of aanvulling als de bestaande software verouderd is, niet meer aansluit bij andere computerprogramma’s of als er geen updates meer komen. Kortom, ze zien software als doel op zich. Maar met een andere bril op, ziet u software als middel om strategische doelen te bereiken.

software op maat Amsterdam

Voorbeelddoelen

Binnen organisaties spelen vaak diverse vraagstukken. En maar al te vaak blijkt software op maat een rol te spelen bij de oplossing ervan. Wellicht heeft u zelf te maken met een van de volgende situaties:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Is een van deze vraagstukken voor uw organisatie actueel? Verdiep u dan eens in de mogelijkheden van software op maat!

Standaard versus maatwerk

Standaard software is prima voor een afgebakende, simpele taak. Denk aan het opmaken van een spreadsheet of het versturen van mail. Maar wilt u software strategisch inzetten? Dan heeft u meer nodig! Elke organisatie is anders en elke organisatie heeft andere doelen. Daarom ontwikkelt APPelit, betrouwbare partner in softwareontwikkeling, altijd software op maat. Zo weten we zeker dat de oplossing precies aansluit op uw wensen, verwachtingen en strategische doelen.

Nog meer voordelen van maatwerk

 • U betaalt niet voor functionaliteiten die u toch niet gebruikt.
 • U hoeft uw bedrijfsproces(sen) niet aan te passen op de software, de software wordt zo ontworpen dat die daar precies op aansluit.
 • De software groeit eenvoudig mee met uw organisatie.
 • Met maatwerk software koppelt u eenvoudige meerdere systemen aan elkaar.

Hoe wij werken

Om die goede aansluiting op uw wensen en doelen te realiseren, is één ding heel belangrijk: de juiste voorbereiding. Je kunt immers niet aansluiten op doelen, als je niet duidelijk voor ogen hebt wat die doelen precies zijn. Vindt u het moeilijk om ze zelf te omschrijven? Geen enkel probleem, want enkele brainstormsessies maken standaard onderdeel uit van onze werkwijze.

De volgende stappen

Staan de doelen goed op papier? Dan gaan we verder met de volgende stap. Bij elk project hanteren we namelijk een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.
Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg
amsterdam

Gaat u ook voor software op maat in Amsterdam?

We komen graag kennismaken!

Ook uw organisatie zal profiteren van software op maat! In Amsterdam gingen al vele bedrijven u voor. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kansen? Vanuit onze Amsterdamse vestiging staan we zo bij u op de stoep. Alles wat u hoeft te doen, is hieronder even uw gegevens achter te laten. Dan nemen we snel contact op om een afspraak in te plannen.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten