fbpx

Software op maat: Amsterdam gaat voor groei

Zo zorgt u ervoor dat ook ú meedoet

Investeren in software, liever niet? Dan ziet u software waarschijnlijk puur als kostenpost. Maar wat als u die software nu zou kunnen inzetten om strategische doelen te behalen? En als u uw hele organisatie een impuls zou kunnen geven door een dergelijke investering? Dan wordt het toch een ander verhaal. Maar het kan, met software op maat. In Amsterdam en andere steden gingen al vele bedrijven u voor.

Uw blik op software

Zet eens een andere bril op!

Veel ICT’ers en managers zien software als kostenpost. Ze gaan pas nadenken over vervanging of aanvulling als de bestaande software verouderd is, niet meer aansluit bij andere computerprogramma’s of als er geen updates meer komen. Kortom, ze zien software als doel op zich. Maar met een andere bril op, ziet u software als middel om strategische doelen te bereiken.

software op maat Amsterdam

Voorbeelddoelen

Binnen organisaties spelen vaak diverse vraagstukken. En maar al te vaak blijkt software op maat een rol te spelen bij de oplossing ervan. Wellicht heeft u zelf te maken met een van de volgende situaties:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Is een van deze vraagstukken voor uw organisatie actueel? Verdiep u dan eens in de mogelijkheden van software op maat!

Standaard versus maatwerk

Standaard software is prima voor een afgebakende, simpele taak. Denk aan het opmaken van een spreadsheet of het versturen van mail. Maar wilt u software strategisch inzetten? Dan heeft u meer nodig! Elke organisatie is anders en elke organisatie heeft andere doelen. Daarom ontwikkelt APPelit, betrouwbare partner in softwareontwikkeling, altijd software op maat. Zo weten we zeker dat de oplossing precies aansluit op uw wensen, verwachtingen en strategische doelen.

Nog meer voordelen van maatwerk

 • U betaalt niet voor functionaliteiten die u toch niet gebruikt.
 • U hoeft uw bedrijfsproces(sen) niet aan te passen op de software, de software wordt zo ontworpen dat die daar precies op aansluit.
 • De software groeit eenvoudig mee met uw organisatie.
 • Met maatwerk software koppelt u eenvoudige meerdere systemen aan elkaar.

Hoe wij werken

Om die goede aansluiting op uw wensen en doelen te realiseren, is één ding heel belangrijk: de juiste voorbereiding. Je kunt immers niet aansluiten op doelen, als je niet duidelijk voor ogen hebt wat die doelen precies zijn. Vindt u het moeilijk om ze zelf te omschrijven? Geen enkel probleem, want enkele brainstormsessies maken standaard onderdeel uit van onze werkwijze.

De volgende stappen

Staan de doelen goed op papier? Dan gaan we verder met de volgende stap. Bij elk project hanteren we namelijk een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.
Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg
amsterdam

Gaat u ook voor software op maat in Amsterdam?

We komen graag kennismaken!

Ook uw organisatie zal profiteren van software op maat! In Amsterdam gingen al vele bedrijven u voor. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kansen? Vanuit onze Amsterdamse vestiging staan we zo bij u op de stoep. Alles wat u hoeft te doen, is hieronder even uw gegevens achter te laten. Dan nemen we snel contact op om een afspraak in te plannen.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten