fbpx

Software op maat: Amsterdam gaat voor groei

Zo zorgt u ervoor dat ook ú meedoet

Investeren in software, liever niet? Dan ziet u software waarschijnlijk puur als kostenpost. Maar wat als u die software nu zou kunnen inzetten om strategische doelen te behalen? En als u uw hele organisatie een impuls zou kunnen geven door een dergelijke investering? Dan wordt het toch een ander verhaal. Maar het kan, met software op maat. In Amsterdam en andere steden gingen al vele bedrijven u voor.

Uw blik op software

Zet eens een andere bril op!

Veel ICT’ers en managers zien software als kostenpost. Ze gaan pas nadenken over vervanging of aanvulling als de bestaande software verouderd is, niet meer aansluit bij andere computerprogramma’s of als er geen updates meer komen. Kortom, ze zien software als doel op zich. Maar met een andere bril op, ziet u software als middel om strategische doelen te bereiken.

software op maat Amsterdam

Voorbeelddoelen

Binnen organisaties spelen vaak diverse vraagstukken. En maar al te vaak blijkt software op maat een rol te spelen bij de oplossing ervan. Wellicht heeft u zelf te maken met een van de volgende situaties:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Is een van deze vraagstukken voor uw organisatie actueel? Verdiep u dan eens in de mogelijkheden van software op maat!

Standaard versus maatwerk

Standaard software is prima voor een afgebakende, simpele taak. Denk aan het opmaken van een spreadsheet of het versturen van mail. Maar wilt u software strategisch inzetten? Dan heeft u meer nodig! Elke organisatie is anders en elke organisatie heeft andere doelen. Daarom ontwikkelt APPelit, betrouwbare partner in softwareontwikkeling, altijd software op maat. Zo weten we zeker dat de oplossing precies aansluit op uw wensen, verwachtingen en strategische doelen.

Nog meer voordelen van maatwerk

 • U betaalt niet voor functionaliteiten die u toch niet gebruikt.
 • U hoeft uw bedrijfsproces(sen) niet aan te passen op de software, de software wordt zo ontworpen dat die daar precies op aansluit.
 • De software groeit eenvoudig mee met uw organisatie.
 • Met maatwerk software koppelt u eenvoudige meerdere systemen aan elkaar.

Hoe wij werken

Om die goede aansluiting op uw wensen en doelen te realiseren, is één ding heel belangrijk: de juiste voorbereiding. Je kunt immers niet aansluiten op doelen, als je niet duidelijk voor ogen hebt wat die doelen precies zijn. Vindt u het moeilijk om ze zelf te omschrijven? Geen enkel probleem, want enkele brainstormsessies maken standaard onderdeel uit van onze werkwijze.

De volgende stappen

Staan de doelen goed op papier? Dan gaan we verder met de volgende stap. Bij elk project hanteren we namelijk een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.
Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg
amsterdam

Gaat u ook voor software op maat in Amsterdam?

We komen graag kennismaken!

Ook uw organisatie zal profiteren van software op maat! In Amsterdam gingen al vele bedrijven u voor. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kansen? Vanuit onze Amsterdamse vestiging staan we zo bij u op de stoep. Alles wat u hoeft te doen, is hieronder even uw gegevens achter te laten. Dan nemen we snel contact op om een afspraak in te plannen.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten