fbpx

Software ontwikkelaar zorg zet de patiënt op 1

Randvoorwaarde voor goede zorg

Bij het ontwikkelen van software voor commerciële bedrijven komen andere dingen kijken dan bij het ontwikkelen van software voor de zorg. Als zorginstelling is het daarom slim om te kiezen voor een software ontwikkelaar die de zorg goed kent. APPelit is strategische partner op het gebied van software ontwikkeling en kent de zorg op z’n duimpje.

Uw bedrijfsvoering op orde

Meer dan inzicht op elk moment

Natuurlijk draait het in uw ziekenhuis of zorginstelling om de patiënt. En zijn deskundige en meevoelende artsen, verpleegkundigen en verzorgden de echte voorwaarde voor het leveren van goede zorg. Maar kunnen zij hun werk goed doen als de software hen in de steek laat? En kunt u een gezonde bedrijfsvoering voeren als u de totale administratie, het voorraadbeheer en de planning handmatig zou moeten bijhouden? Het antwoord is simpel: nee.

software ontwikkelaar zorg

Software voor de zorg

Zorginstellingen functioneren op hun best als de software op orde is. Daarom gebruiken zij software om verschillende bedrijfsprocessen efficiënter en nauwkeuriger te laten verlopen. Bijvoorbeeld voor:

 • Personeelsadministratie
 • Inkoopadministratie
 • Voorraadbeheer
 • Aansluiting op het elektronisch patiëntendossier
 • Communicatie en afstemming met zorgverzekeraars

Medische software

Maar niet alleen voor de ondersteunende processen, ook bij het primaire medische proces biedt software uitkomst. Bijvoorbeeld door zorgverleners repeterende werkzaamheden uit handen te nemen, zodat ze meer tijd overhouden voor specialistische taken. Of door een extra check in te bouwen en zo fouten te voorkomen.

Voorbeeld: serious gaming

Een mooi voorbeeld is serious gaming in de zorg. Steeds meer zorginstellingen zetten games in voor serieuze doeleinden. Bijvoorbeeld om artsen in opleiding nieuwe vaardigheden aan te leren. In een game kunnen zij deze vaardigheden veilig en zo vaak ze willen oefenen. Serious gaming is ook ideaal om nieuwe regels en werkmethoden snel bekend te maken binnen uw organisatie. Daarnaast zijn er diverse games beschikbaar die de hulp aan de patiënt verbeteren, denk hierbij aan revalidatiegames en dementiegames.

Ontwikkelaar met zorg

Als u als zorginstelling op zoek bent naar een nieuwe software ontwikkelaar, dan is het slim om een ontwikkelaar te kiezen met ervaring in de zorg. Zo’n ontwikkelaar weet immers wat er zoal speelt binnen uw organisatie en kan daar snel op inspelen. APPelit is de aangewezen partij.

We hebben al menige zorginstelling vooruit geholpen. Zo waren we betrokken bij de ontwikkeling van de app LPZC, die in coronatijd werd gebruikt om het aantal bedden te monitoren. Voor het Universitair Ziekenhuis Gent ontwikkelden wij de Cream Calculator app, die voor patiënten en professionals de verschillende behandelingen voor huidziekten in beeld brengt. Maar we ontwikkelen ook software voor achter de schermen, denk bijvoorbeeld aan een koppeling tussen de uren van uw personeel en de facturen voor patiënten en zorgverzekeraars.

Aandacht voor uw budget

De zorgkosten staan onder druk en als zorginstelling wilt u verantwoord omgaan met uw budget. Daarbij ziet u software wellicht als ongewenste kostenpost. Maar als u software slim inzet, levert dat u juist geld op!

APPelit ontwikkelt software op maat en doet dat altijd tegen een heel scherp tarief. We beginnen met enkele brainstormsessies om uw doel duidelijk vast te stellen. Vervolgens leveren we de software op in stappen, zodat u de kans heeft om waar nodig bij te sturen. Zo weet u vooraf zeker dat u een verantwoorde en gezonde investering doet.

ziekenhuis software

APPelit: software ontwikkelaar met zorg voor de zorg

We vertellen u graag meer!

APPelit is kortom een software ontwikkelaar met zorg voor de zorg en met aandacht voor de uitdagingen waar de zorg voor staat. We vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul hieronder uw gegevens in, zodat we weten hoe we u kunnen bereiken. Dan nemen we binnen 24 uur contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader