fbpx

Software ontwikkelaar zorg zet de patiënt op 1

Randvoorwaarde voor goede zorg

Bij het ontwikkelen van software voor commerciële bedrijven komen andere dingen kijken dan bij het ontwikkelen van software voor de zorg. Als zorginstelling is het daarom slim om te kiezen voor een software ontwikkelaar die de zorg goed kent. APPelit is strategische partner op het gebied van software ontwikkeling en kent de zorg op z’n duimpje.

Uw bedrijfsvoering op orde

Meer dan inzicht op elk moment

Natuurlijk draait het in uw ziekenhuis of zorginstelling om de patiënt. En zijn deskundige en meevoelende artsen, verpleegkundigen en verzorgden de echte voorwaarde voor het leveren van goede zorg. Maar kunnen zij hun werk goed doen als de software hen in de steek laat? En kunt u een gezonde bedrijfsvoering voeren als u de totale administratie, het voorraadbeheer en de planning handmatig zou moeten bijhouden? Het antwoord is simpel: nee.

software ontwikkelaar zorg

Software voor de zorg

Zorginstellingen functioneren op hun best als de software op orde is. Daarom gebruiken zij software om verschillende bedrijfsprocessen efficiënter en nauwkeuriger te laten verlopen. Bijvoorbeeld voor:

 • Personeelsadministratie
 • Inkoopadministratie
 • Voorraadbeheer
 • Aansluiting op het elektronisch patiëntendossier
 • Communicatie en afstemming met zorgverzekeraars

Medische software

Maar niet alleen voor de ondersteunende processen, ook bij het primaire medische proces biedt software uitkomst. Bijvoorbeeld door zorgverleners repeterende werkzaamheden uit handen te nemen, zodat ze meer tijd overhouden voor specialistische taken. Of door een extra check in te bouwen en zo fouten te voorkomen.

Voorbeeld: serious gaming

Een mooi voorbeeld is serious gaming in de zorg. Steeds meer zorginstellingen zetten games in voor serieuze doeleinden. Bijvoorbeeld om artsen in opleiding nieuwe vaardigheden aan te leren. In een game kunnen zij deze vaardigheden veilig en zo vaak ze willen oefenen. Serious gaming is ook ideaal om nieuwe regels en werkmethoden snel bekend te maken binnen uw organisatie. Daarnaast zijn er diverse games beschikbaar die de hulp aan de patiënt verbeteren, denk hierbij aan revalidatiegames en dementiegames.

Ontwikkelaar met zorg

Als u als zorginstelling op zoek bent naar een nieuwe software ontwikkelaar, dan is het slim om een ontwikkelaar te kiezen met ervaring in de zorg. Zo’n ontwikkelaar weet immers wat er zoal speelt binnen uw organisatie en kan daar snel op inspelen. APPelit is de aangewezen partij.

We hebben al menige zorginstelling vooruit geholpen. Zo waren we betrokken bij de ontwikkeling van de app LPZC, die in coronatijd werd gebruikt om het aantal bedden te monitoren. Voor het Universitair Ziekenhuis Gent ontwikkelden wij de Cream Calculator app, die voor patiënten en professionals de verschillende behandelingen voor huidziekten in beeld brengt. Maar we ontwikkelen ook software voor achter de schermen, denk bijvoorbeeld aan een koppeling tussen de uren van uw personeel en de facturen voor patiënten en zorgverzekeraars.

Aandacht voor uw budget

De zorgkosten staan onder druk en als zorginstelling wilt u verantwoord omgaan met uw budget. Daarbij ziet u software wellicht als ongewenste kostenpost. Maar als u software slim inzet, levert dat u juist geld op!

APPelit ontwikkelt software op maat en doet dat altijd tegen een heel scherp tarief. We beginnen met enkele brainstormsessies om uw doel duidelijk vast te stellen. Vervolgens leveren we de software op in stappen, zodat u de kans heeft om waar nodig bij te sturen. Zo weet u vooraf zeker dat u een verantwoorde en gezonde investering doet.

ziekenhuis software

APPelit: software ontwikkelaar met zorg voor de zorg

We vertellen u graag meer!

APPelit is kortom een software ontwikkelaar met zorg voor de zorg en met aandacht voor de uitdagingen waar de zorg voor staat. We vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul hieronder uw gegevens in, zodat we weten hoe we u kunnen bereiken. Dan nemen we binnen 24 uur contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten