fbpx

Software ontwikkelaar gezocht?

Zo vindt u die! En zo weet u of het de juiste match is

Als u op zoek bent naar een software ontwikkelaar, is het lastig om te bepalen welke ontwikkelaar het best bij uw wensen aansluit. Natuurlijk kunt u offertes opvragen, maar gaat het niet om veel meer dan het financiële plaatje alleen? Ontdek hoe u de software ontwikkelaar selecteert die voor u de juiste match is!

Juiste moment om aan software te denken:

Hoe brengt u uw organisatie verder?

U heeft waarschijnlijk al de nodige software draaien binnen uw organisatie. In welke gevallen overwegen bedrijven om nieuwe software te laten ontwikkelen? Dat zijn heel uiteenlopende situaties, bijvoorbeeld:

 • Ze willen hun productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • Ze willen hun medewerkers minder saaie taken laten doen en meer uitdaging bieden.
 • Ze willen data sneller en beter interpreteren.
 • Ze willen hun voorraden efficiënter beheren.
 • Ze willen meer klanten trekken.
 • Ze willen hun klanten een betere gebruikservaring bieden.
software ontwikkelaar gezocht

Voorkom falen

Veel software ontwikkelaars verleiden u met een kant-en-klare software oplossing die snel geïmplementeerd kan worden. Misschien heeft u geluk en blijkt die snelle oplossing uw probleem echt aan te pakken. Maar zou u dat niet liever vooraf zeker weten? Bij menig softwareproject blijkt na oplevering dat de software het eigenlijke probleem niet oplost. Zonde van uw tijd en uw geld, toch?

Hoe APPelit werkt

APPelit, strategische partner in software-ontwikkeling, werkt anders. Ten eerste ontwikkelen we altijd software op maat. Ten tweede beginnen we met enkele brainstormsessies, waarin we precies vaststellen wat uw probleem is. Ten derde leveren wij de software altijd op in stappen. Bij elke stap testen enkele van uw medewerkers of alles goed werkt. Pas als dat zo is, gaan we naar de volgende stap.

Iedereen kan ermee werken

Wij ontwerpen onze software zo, dat al uw medewerkers er eenvoudig mee kunnen werken. Uiteraard verzorgen we graag een instructie of training voor uw mensen. We houden rekening met de software die u al heeft draaien en uw plannen voor de toekomst. Verder herkent u onze software-oplossingen aan:

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd.

Eerst uitproberen?

Hoewel we kunnen bogen op vele mooie referenties, ervaart u wellicht toch een drempel om met een partij in zee te gaan die u nog niet kent. Daarom hebben wij een mooi aanbod: we bieden u een gratis Groeiscan aan ter waarde van 1200 euro! Dit is een onderzoek dat we verrichten om de potentie van de ontwikkelen software vast te stellen. U ontdekt dan meteen of onze werkwijze bij u past.

Hoe we samenwerken

Veel van onze klanten stellen een projectteam samen, waarin behalve ICT’ers ook managers en eindgebruikers vertegenwoordigd zijn. Dit team werkt nauw samen met de softwareconsultants en -ontwikkelaars van APPelit. Wat ook een mogelijkheid is, is dat u onze mensen inhuurt als onderdeel van uw eigen team. We outsourcen ze dan binnen uw organisatie. Het voordeel daarvan is, dat onze software ontwikkelaars dicht op het vuur zitten en zich volledig voor u inzetten.

Software ontwikkelaar gezocht… en gevonden!

We komen graag kennismaken

Of u nu lang of kort online naar een software ontwikkelaar gezocht heeft, het is altijd goed om zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in te plannen. Dat is de snelste manier om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor software binnen uw organisatie. En om te ervaren of er een klik is! We komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend gesprek. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan hoort u snel van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten