fbpx

Software Groningen

Hoe u software inzet om uw doelen te bereiken

U wilt eigenlijk wel aan de slag met nieuwe software in Groningen, maar uw ICT-afdeling vindt dat niet nodig. Of het is juist de ICT-afdeling die vernieuwing voorstelt, maar zelf bent u huiverig voor de kosten. Een impasse waar u niet gemakkelijk uitkomt. APPelit, strategisch partner in software ontwikkeling, denkt graag met u mee. Door eerst te kijken naar doelen en uitdagingen, wordt snel voor iedereen duidelijk welke kant het bedrijf op moet.

Niet alleen een ICT-vraagstuk

Trek het breder

Veel grote en middelgrote bedrijven hebben een eigen ICT-afdeling. En veel bedrijven laten hun software vraagstukken ook door die afdeling oplossen. Zij hebben er toch verstand van? Dat klopt zeker! Maar ICT’ers kijken wel altijd met een ICT-bril naar software. Dat betekent vaak dat ze pas over vervanging of aanvulling gaan nadenken als de software verouderd is, niet maar aansluit bij andere computerprogramma’s of als er geen updates meer zijn.

In zulke bedrijven wordt software meestal als doel op zich en dus als kostenpost gezien. Maar als u nou eens een andere bril zou opzetten? En software zou zien als middel om een hoger doel te bereiken?

software groningen

Bereik uw doel met software

U heeft altijd een doel voor ogen waar u met uw bedrijf naartoe wilt. In heel veel gevallen is software het middel bij uitstek om dat doel te bereiken. Denk aan:

 • Meer klanten krijgen
 • Uw personeel efficiënter laten werken
 • Veelvoorkomende fouten vermijden
 • Meer producten/diensten per klant verkopen
 • Meer inzicht in kansen die u laat liggen
 • De data die beschikbaar is inzetten om als bedrijf te groeien

Hoe pak ik dat aan?

Natuurlijk blijft het altijd een goed idee om uw ICT’ers te betrekken bij uw software project. Zij beschikken immers over de kennis die je daarvoor nodig hebt. Maar daarnaast adviseren wij van APPelit altijd om ook mensen van de werkvloer en uit het management erbij te betrekken. Maak een projectgroep waarin al deze medewerkers vertegenwoordigd zijn. Zo krijgt het project meteen een breed draagvlak in uw organisatie.

Ook wij denken graag mee

Natuurlijk nemen wij ook graag plaats in een dergelijke projectgroep. Als strategisch softwarepartner denken wij namelijk graag vanaf het begin met u mee. Ons strategisch ontwikkelplan is daarbij een belangrijke leidraad. We beginnen altijd met een bridgesessie: een brainstorm over alle facetten die een rol spelen in uw organisatie en uw toekomstige software.

Wat bespreken we tijdens de bridgesessie?

Vragen die tijdens de bridgesessie aan bod kunnen komen:

 1. Waar zit uw belangrijkste uitdaging?
 2. Waar staat u nu in het realiseren van deze uitdaging?
 3. Wat heeft u al geprobeerd om uw doel te bereiken?
 4. Waar wilt u als organisatie naartoe en waarom?

Blauwdruk

Na deze sessie heeft u al een blauwdruk voor uw softwareproject. Tijdens het hele project grijpen we hierop terug. Voor u is het een ‘garantiebewijs’ dat u krijgt wat u wilt. Wist u dat veel softwareprojecten mislukken doordat vooraf de wederzijdse verwachtingen niet helder zijn? Als u samenwerkt met APPelit, hoeft u daar niet bang voor te zijn!

Het vervolg

Vervolgens gaan we graag aan de slag met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van uw software. Dat doen we altijd in stappen, zodat u kunt bijsturen als dat nodig is. Ook na implementatie blijven we voor u klaarstaan, zodat we zeker weten dat onze software doet wat we beloofd hebben.

groningen

Meer weten over slimmere software in Groningen?

We komen graag bij u langs!

Natuurlijk kunnen we u op de site alles vertellen over onze software en onze werkwijze. Maar omdat elke situatie en elke klant anders is, doen we dat liever face to face. Dan blijven we niet in algemeenheden hangen, maar kunnen we meteen de diepte in met uw vraagstuk. Snel een afspraak maken? Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten