fbpx

Software Groningen

Hoe u software inzet om uw doelen te bereiken

U wilt eigenlijk wel aan de slag met nieuwe software in Groningen, maar uw ICT-afdeling vindt dat niet nodig. Of het is juist de ICT-afdeling die vernieuwing voorstelt, maar zelf bent u huiverig voor de kosten. Een impasse waar u niet gemakkelijk uitkomt. APPelit, strategisch partner in software ontwikkeling, denkt graag met u mee. Door eerst te kijken naar doelen en uitdagingen, wordt snel voor iedereen duidelijk welke kant het bedrijf op moet.

Niet alleen een ICT-vraagstuk

Trek het breder

Veel grote en middelgrote bedrijven hebben een eigen ICT-afdeling. En veel bedrijven laten hun software vraagstukken ook door die afdeling oplossen. Zij hebben er toch verstand van? Dat klopt zeker! Maar ICT’ers kijken wel altijd met een ICT-bril naar software. Dat betekent vaak dat ze pas over vervanging of aanvulling gaan nadenken als de software verouderd is, niet maar aansluit bij andere computerprogramma’s of als er geen updates meer zijn.

In zulke bedrijven wordt software meestal als doel op zich en dus als kostenpost gezien. Maar als u nou eens een andere bril zou opzetten? En software zou zien als middel om een hoger doel te bereiken?

software groningen

Bereik uw doel met software

U heeft altijd een doel voor ogen waar u met uw bedrijf naartoe wilt. In heel veel gevallen is software het middel bij uitstek om dat doel te bereiken. Denk aan:

 • Meer klanten krijgen
 • Uw personeel efficiënter laten werken
 • Veelvoorkomende fouten vermijden
 • Meer producten/diensten per klant verkopen
 • Meer inzicht in kansen die u laat liggen
 • De data die beschikbaar is inzetten om als bedrijf te groeien

Hoe pak ik dat aan?

Natuurlijk blijft het altijd een goed idee om uw ICT’ers te betrekken bij uw software project. Zij beschikken immers over de kennis die je daarvoor nodig hebt. Maar daarnaast adviseren wij van APPelit altijd om ook mensen van de werkvloer en uit het management erbij te betrekken. Maak een projectgroep waarin al deze medewerkers vertegenwoordigd zijn. Zo krijgt het project meteen een breed draagvlak in uw organisatie.

Ook wij denken graag mee

Natuurlijk nemen wij ook graag plaats in een dergelijke projectgroep. Als strategisch softwarepartner denken wij namelijk graag vanaf het begin met u mee. Ons strategisch ontwikkelplan is daarbij een belangrijke leidraad. We beginnen altijd met een bridgesessie: een brainstorm over alle facetten die een rol spelen in uw organisatie en uw toekomstige software.

Wat bespreken we tijdens de bridgesessie?

Vragen die tijdens de bridgesessie aan bod kunnen komen:

 1. Waar zit uw belangrijkste uitdaging?
 2. Waar staat u nu in het realiseren van deze uitdaging?
 3. Wat heeft u al geprobeerd om uw doel te bereiken?
 4. Waar wilt u als organisatie naartoe en waarom?

Blauwdruk

Na deze sessie heeft u al een blauwdruk voor uw softwareproject. Tijdens het hele project grijpen we hierop terug. Voor u is het een ‘garantiebewijs’ dat u krijgt wat u wilt. Wist u dat veel softwareprojecten mislukken doordat vooraf de wederzijdse verwachtingen niet helder zijn? Als u samenwerkt met APPelit, hoeft u daar niet bang voor te zijn!

Het vervolg

Vervolgens gaan we graag aan de slag met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van uw software. Dat doen we altijd in stappen, zodat u kunt bijsturen als dat nodig is. Ook na implementatie blijven we voor u klaarstaan, zodat we zeker weten dat onze software doet wat we beloofd hebben.

groningen

Meer weten over slimmere software in Groningen?

We komen graag bij u langs!

Natuurlijk kunnen we u op de site alles vertellen over onze software en onze werkwijze. Maar omdat elke situatie en elke klant anders is, doen we dat liever face to face. Dan blijven we niet in algemeenheden hangen, maar kunnen we meteen de diepte in met uw vraagstuk. Snel een afspraak maken? Laat uw gegevens hier achter en wij nemen contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader