fbpx

Software developer Den Haag

Profiteer ook van strategische groei

Bent u op zoek naar een software developer in Den Haag? Gun uzelf de kans op strategische groei: ga voor een partner in plaats van een ontwikkelaar. Wat het verschil is? Lees snel verder!

Gaat u voor snel?

Of liever voor goed?

Software ontwikkelaars benadrukken maar al te graag dat ze software supersnel leveren tegen een scherpe prijs. Maar is dat wel waar u op zit te wachten? Want bij zo’n snelle actie is maar weinig ruimte voor maatwerk. En waarom zou u eigenlijk geld besteden aan software waarvan u niet zeker weet of die u iets oplevert?

Software developer

Het grote verschil...

Ontwikkelaar of partner?

Een ontwikkelaar is dus een partij die meteen aan het ontwikkelen slaat, zonder zich in uw organisatie te verdiepen. Het risico dat de software niet aan uw verwachtingen voldoet, is reëel. Een softwarepartner daarentegen wil eerst de vraag achter uw vraag achterhalen. Wat is het doel dat u met uw nieuwe software wilt bereiken?

Mogelijke doelen

Binnen organisaties spelen vaak diverse vraagstukken. En maar al te vaak blijkt software op maat een rol te spelen bij de oplossing ervan. Wellicht heeft u zelf te maken met een van de volgende situaties:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.

Uw doel(en) vaststellen

APPelit, uw strategische partner in software development, begint elk project met een aantal brainstormsessies. Wij adviseren u een projectteam samen te stellen waarmee wij deze sessies kunnen houden. Dit team bestaat in het ideale geval niet alleen uit ICT’ers, maar ook uit managers en eindgebruikers. Zo krijgen we een zo compleet mogelijk beeld van de situatie.

De ontwikkelfase

Vervolgens gaan ontwikkelaars aan de slag. Maar dat betekent niet dat u het project nu uit handen geeft. Na elke ontwikkelfase krijgt u namelijk de kans om de software uitgebreid te testen. Voor u fijn, omdat u weet welke kant het op gaat en indien nodig kunt bijsturen. Maar ook voor ons fijn, omdat we zo weten dat de eindoplevering helemaal naar wens zal zijn.

Alle kennis in huis

Een ander groot voordeel van APPelit? We ontwikkelen heel diverse soorten software, websites en apps. Vaak is aan het begin van een project nog niet helemaal duidelijk wat voor toepassing u nodig heeft. APPelit onderzoekt eerst welke software voor uw organisatie en doelen het meest geschikt is. Of we nu uitkomen bij ERP- of CRM-software, virtual reality, blockchain of robotica – onze ontwikkelaars hebben de kennis in huis om het voor u te maken.

De voordelen van maatwerk

Voor elk project ontwikkelen we dus software op maat. Zo weten we zeker dat de oplossing precies aansluit op uw wensen, verwachtingen en strategische doelen. Maar maatwerk software brengt nog veel meer voordelen met zich mee, zoals:

 • U betaalt niet voor functionaliteiten die u toch niet gebruikt.
 • U hoeft uw bedrijfsproces(sen) niet aan te passen op de software, de software wordt zo ontworpen dat die daar precies op aansluit.
 • De software groeit eenvoudig mee met uw organisatie.
 • Met maatwerk software koppelt u eenvoudige meerdere systemen aan elkaar.
software ontwikkeling op maat

Kom in contact met dé software developer in Den Haag e.o.

We bespreken graag alle mogelijkheden met u

Op zoek naar een software developer in Den Haag die veel meer is dan een ontwikkelaar alleen? Maak kennis met uw nieuwe software partner APPelit! Een eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kan op korte termijn worden ingepland. Laat hieronder uw gegevens achter en u hoort van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten