fbpx

Software developer Den Haag

Profiteer ook van strategische groei

Bent u op zoek naar een software developer in Den Haag? Gun uzelf de kans op strategische groei: ga voor een partner in plaats van een ontwikkelaar. Wat het verschil is? Lees snel verder!

Gaat u voor snel?

Of liever voor goed?

Software ontwikkelaars benadrukken maar al te graag dat ze software supersnel leveren tegen een scherpe prijs. Maar is dat wel waar u op zit te wachten? Want bij zo’n snelle actie is maar weinig ruimte voor maatwerk. En waarom zou u eigenlijk geld besteden aan software waarvan u niet zeker weet of die u iets oplevert?

Software developer

Het grote verschil...

Ontwikkelaar of partner?

Een ontwikkelaar is dus een partij die meteen aan het ontwikkelen slaat, zonder zich in uw organisatie te verdiepen. Het risico dat de software niet aan uw verwachtingen voldoet, is reëel. Een softwarepartner daarentegen wil eerst de vraag achter uw vraag achterhalen. Wat is het doel dat u met uw nieuwe software wilt bereiken?

Mogelijke doelen

Binnen organisaties spelen vaak diverse vraagstukken. En maar al te vaak blijkt software op maat een rol te spelen bij de oplossing ervan. Wellicht heeft u zelf te maken met een van de volgende situaties:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.

Uw doel(en) vaststellen

APPelit, uw strategische partner in software development, begint elk project met een aantal brainstormsessies. Wij adviseren u een projectteam samen te stellen waarmee wij deze sessies kunnen houden. Dit team bestaat in het ideale geval niet alleen uit ICT’ers, maar ook uit managers en eindgebruikers. Zo krijgen we een zo compleet mogelijk beeld van de situatie.

De ontwikkelfase

Vervolgens gaan ontwikkelaars aan de slag. Maar dat betekent niet dat u het project nu uit handen geeft. Na elke ontwikkelfase krijgt u namelijk de kans om de software uitgebreid te testen. Voor u fijn, omdat u weet welke kant het op gaat en indien nodig kunt bijsturen. Maar ook voor ons fijn, omdat we zo weten dat de eindoplevering helemaal naar wens zal zijn.

Alle kennis in huis

Een ander groot voordeel van APPelit? We ontwikkelen heel diverse soorten software, websites en apps. Vaak is aan het begin van een project nog niet helemaal duidelijk wat voor toepassing u nodig heeft. APPelit onderzoekt eerst welke software voor uw organisatie en doelen het meest geschikt is. Of we nu uitkomen bij ERP- of CRM-software, virtual reality, blockchain of robotica – onze ontwikkelaars hebben de kennis in huis om het voor u te maken.

De voordelen van maatwerk

Voor elk project ontwikkelen we dus software op maat. Zo weten we zeker dat de oplossing precies aansluit op uw wensen, verwachtingen en strategische doelen. Maar maatwerk software brengt nog veel meer voordelen met zich mee, zoals:

 • U betaalt niet voor functionaliteiten die u toch niet gebruikt.
 • U hoeft uw bedrijfsproces(sen) niet aan te passen op de software, de software wordt zo ontworpen dat die daar precies op aansluit.
 • De software groeit eenvoudig mee met uw organisatie.
 • Met maatwerk software koppelt u eenvoudige meerdere systemen aan elkaar.
software ontwikkeling op maat

Kom in contact met dé software developer in Den Haag e.o.

We bespreken graag alle mogelijkheden met u

Op zoek naar een software developer in Den Haag die veel meer is dan een ontwikkelaar alleen? Maak kennis met uw nieuwe software partner APPelit! Een eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kan op korte termijn worden ingepland. Laat hieronder uw gegevens achter en u hoort van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten