fbpx

Software bedrijf nodig?

Samenwerken als partners geeft toekomst

Bent u op zoek naar een software bedrijf dat u kan adviseren over de aanschaf van nieuwe software? Dan heeft u het meest aan een partij die zich opstelt als uw partner in plaats van als uw leverancier. Want daarmee kiest u voor succes op de lange termijn.

In 5 vragen slimmer kiezen

Welk bedrijf past bij u?

Er zijn zo veel verschillende software bedrijven dat het lastig is om een goede selectie te maken. Want hoe weet je nu van tevoren dat het een geslaagde samenwerking wordt? Heeft u een oriënterend gesprek met een software ontwikkelaar, stel uzelf na afloop dan de volgende vragen:

 1. Spreekt hij mijn taal?
 2. Investeert hij in mij?
 3. Denkt hij mee over het verdienmodel van mijn software?
 4. Begeleidt hij mij en mijn mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt hij in stappen, zodat ik tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Is het antwoord vijf keer ‘ja’? Dan staat niets een succesvolle samenwerking nog in de weg.

software bedrijf nodig

Sneller is niet altijd beter

Het verschil tussen een leverancier en een partner is niet altijd meteen duidelijk. Over het algemeen zal een leverancier zo snel mogelijk aan de slag willen. Handig, denkt u misschien, zo’n snelle oplevering. Maar als een bedrijf zich niet eerst goed verdiept in uw organisatie en uw doelen, hoe weet u dan of de geboden oplossing u echt verder brengt?

Strategische partner

APPelit stelt zich op als strategische partner op het gebied van software ontwikkeling. Dat blijkt onder andere uit de gratis groeiscan (t.w.v. € 1200) die wij onze klanten aanbieden. Dit is een onderzoek op maat naar uw branche, uw markt en de groeipotentie van uw idee. Hiermee laten we zien wat we waard zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Want daden zeggen meer dan woorden, toch?

Brainstormen

Beslist u op basis van de groeiscan dat u graag met APPelit in zee gaat? Ook in het vervolgtraject merkt u dat u een echte partner gevonden heeft. We beginnen altijd met enkele slimme brainstormsessies. Daarbij staan vragen centraal als: Waar staat u nu als organisatie? Waar wilt u naartoe? En wat staat u daarbij nog in de weg? Deze sessies houden we graag met een projectteam dat bestaat uit mensen van diverse afdelingen binnen uw organisatie.

What’s next?

Na de brainstormsessies is helemaal duidelijk wat er moet gebeuren. Dat ziet u terug in de precieze projectdetails en de gedetailleerde kosten, tot aan de hosting toe. Gaat u akkoord? Dan starten we met de fase van ontwikkelen en opleveren. Ook bij het ontwikkelen verliest u niet het zicht op het project. We leveren namelijk in fases op. Na elke fase heeft u de kans om de software uitgebreid te testen. Zo weet u zeker dat het eindresultaat straks aan uw verwachtingen voldoet.

Kracht van maatwerk

Het grote voordeel van APPelit is dus, dat wij altijd software op maat ontwikkelen. Bang voor hoge kosten hoeft u daarbij niet te zijn. Want dankzij het heldere kostenoverzicht vooraf, de oplevering in fases en de goede afstemming op uw verwachtingen en wensen, weet u zeker dat de software uw organisatie laat groeien. Dat levert u dus geld op in plaats van dat het u iets kost!

softwarebedrijf

Software bedrijf APPelit uw nieuwe partner?

Let's get in touch

Een persoonlijke en zakelijke klik blijft heel belangrijk als u met een software bedrijf een partnerschap voor de lange termijn aangaat. Daarom komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als u dat liever wilt, bent u uiteraard ook van harte welkom op een van onze kantoren. Laat hieronder uw gegevens achter, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten