fbpx

Software bedrijf nodig?

Samenwerken als partners geeft toekomst

Bent u op zoek naar een software bedrijf dat u kan adviseren over de aanschaf van nieuwe software? Dan heeft u het meest aan een partij die zich opstelt als uw partner in plaats van als uw leverancier. Want daarmee kiest u voor succes op de lange termijn.

In 5 vragen slimmer kiezen

Welk bedrijf past bij u?

Er zijn zo veel verschillende software bedrijven dat het lastig is om een goede selectie te maken. Want hoe weet je nu van tevoren dat het een geslaagde samenwerking wordt? Heeft u een oriënterend gesprek met een software ontwikkelaar, stel uzelf na afloop dan de volgende vragen:

 1. Spreekt hij mijn taal?
 2. Investeert hij in mij?
 3. Denkt hij mee over het verdienmodel van mijn software?
 4. Begeleidt hij mij en mijn mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt hij in stappen, zodat ik tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Is het antwoord vijf keer ‘ja’? Dan staat niets een succesvolle samenwerking nog in de weg.

software bedrijf nodig

Sneller is niet altijd beter

Het verschil tussen een leverancier en een partner is niet altijd meteen duidelijk. Over het algemeen zal een leverancier zo snel mogelijk aan de slag willen. Handig, denkt u misschien, zo’n snelle oplevering. Maar als een bedrijf zich niet eerst goed verdiept in uw organisatie en uw doelen, hoe weet u dan of de geboden oplossing u echt verder brengt?

Strategische partner

APPelit stelt zich op als strategische partner op het gebied van software ontwikkeling. Dat blijkt onder andere uit de gratis groeiscan (t.w.v. € 1200) die wij onze klanten aanbieden. Dit is een onderzoek op maat naar uw branche, uw markt en de groeipotentie van uw idee. Hiermee laten we zien wat we waard zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Want daden zeggen meer dan woorden, toch?

Brainstormen

Beslist u op basis van de groeiscan dat u graag met APPelit in zee gaat? Ook in het vervolgtraject merkt u dat u een echte partner gevonden heeft. We beginnen altijd met enkele slimme brainstormsessies. Daarbij staan vragen centraal als: Waar staat u nu als organisatie? Waar wilt u naartoe? En wat staat u daarbij nog in de weg? Deze sessies houden we graag met een projectteam dat bestaat uit mensen van diverse afdelingen binnen uw organisatie.

What’s next?

Na de brainstormsessies is helemaal duidelijk wat er moet gebeuren. Dat ziet u terug in de precieze projectdetails en de gedetailleerde kosten, tot aan de hosting toe. Gaat u akkoord? Dan starten we met de fase van ontwikkelen en opleveren. Ook bij het ontwikkelen verliest u niet het zicht op het project. We leveren namelijk in fases op. Na elke fase heeft u de kans om de software uitgebreid te testen. Zo weet u zeker dat het eindresultaat straks aan uw verwachtingen voldoet.

Kracht van maatwerk

Het grote voordeel van APPelit is dus, dat wij altijd software op maat ontwikkelen. Bang voor hoge kosten hoeft u daarbij niet te zijn. Want dankzij het heldere kostenoverzicht vooraf, de oplevering in fases en de goede afstemming op uw verwachtingen en wensen, weet u zeker dat de software uw organisatie laat groeien. Dat levert u dus geld op in plaats van dat het u iets kost!

softwarebedrijf

Software bedrijf APPelit uw nieuwe partner?

Let's get in touch

Een persoonlijke en zakelijke klik blijft heel belangrijk als u met een software bedrijf een partnerschap voor de lange termijn aangaat. Daarom komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als u dat liever wilt, bent u uiteraard ook van harte welkom op een van onze kantoren. Laat hieronder uw gegevens achter, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader