fbpx

Software bedrijf nodig?

Samenwerken als partners geeft toekomst

Bent u op zoek naar een software bedrijf dat u kan adviseren over de aanschaf van nieuwe software? Dan heeft u het meest aan een partij die zich opstelt als uw partner in plaats van als uw leverancier. Want daarmee kiest u voor succes op de lange termijn.

In 5 vragen slimmer kiezen

Welk bedrijf past bij u?

Er zijn zo veel verschillende software bedrijven dat het lastig is om een goede selectie te maken. Want hoe weet je nu van tevoren dat het een geslaagde samenwerking wordt? Heeft u een oriënterend gesprek met een software ontwikkelaar, stel uzelf na afloop dan de volgende vragen:

 1. Spreekt hij mijn taal?
 2. Investeert hij in mij?
 3. Denkt hij mee over het verdienmodel van mijn software?
 4. Begeleidt hij mij en mijn mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt hij in stappen, zodat ik tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Is het antwoord vijf keer ‘ja’? Dan staat niets een succesvolle samenwerking nog in de weg.

software bedrijf nodig

Sneller is niet altijd beter

Het verschil tussen een leverancier en een partner is niet altijd meteen duidelijk. Over het algemeen zal een leverancier zo snel mogelijk aan de slag willen. Handig, denkt u misschien, zo’n snelle oplevering. Maar als een bedrijf zich niet eerst goed verdiept in uw organisatie en uw doelen, hoe weet u dan of de geboden oplossing u echt verder brengt?

Strategische partner

APPelit stelt zich op als strategische partner op het gebied van software ontwikkeling. Dat blijkt onder andere uit de gratis groeiscan (t.w.v. € 1200) die wij onze klanten aanbieden. Dit is een onderzoek op maat naar uw branche, uw markt en de groeipotentie van uw idee. Hiermee laten we zien wat we waard zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Want daden zeggen meer dan woorden, toch?

Brainstormen

Beslist u op basis van de groeiscan dat u graag met APPelit in zee gaat? Ook in het vervolgtraject merkt u dat u een echte partner gevonden heeft. We beginnen altijd met enkele slimme brainstormsessies. Daarbij staan vragen centraal als: Waar staat u nu als organisatie? Waar wilt u naartoe? En wat staat u daarbij nog in de weg? Deze sessies houden we graag met een projectteam dat bestaat uit mensen van diverse afdelingen binnen uw organisatie.

What’s next?

Na de brainstormsessies is helemaal duidelijk wat er moet gebeuren. Dat ziet u terug in de precieze projectdetails en de gedetailleerde kosten, tot aan de hosting toe. Gaat u akkoord? Dan starten we met de fase van ontwikkelen en opleveren. Ook bij het ontwikkelen verliest u niet het zicht op het project. We leveren namelijk in fases op. Na elke fase heeft u de kans om de software uitgebreid te testen. Zo weet u zeker dat het eindresultaat straks aan uw verwachtingen voldoet.

Kracht van maatwerk

Het grote voordeel van APPelit is dus, dat wij altijd software op maat ontwikkelen. Bang voor hoge kosten hoeft u daarbij niet te zijn. Want dankzij het heldere kostenoverzicht vooraf, de oplevering in fases en de goede afstemming op uw verwachtingen en wensen, weet u zeker dat de software uw organisatie laat groeien. Dat levert u dus geld op in plaats van dat het u iets kost!

softwarebedrijf

Software bedrijf APPelit uw nieuwe partner?

Let's get in touch

Een persoonlijke en zakelijke klik blijft heel belangrijk als u met een software bedrijf een partnerschap voor de lange termijn aangaat. Daarom komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als u dat liever wilt, bent u uiteraard ook van harte welkom op een van onze kantoren. Laat hieronder uw gegevens achter, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten