fbpx

Software bedrijf nodig?

Samenwerken als partners geeft toekomst

Bent u op zoek naar een software bedrijf dat u kan adviseren over de aanschaf van nieuwe software? Dan heeft u het meest aan een partij die zich opstelt als uw partner in plaats van als uw leverancier. Want daarmee kiest u voor succes op de lange termijn.

In 5 vragen slimmer kiezen

Welk bedrijf past bij u?

Er zijn zo veel verschillende software bedrijven dat het lastig is om een goede selectie te maken. Want hoe weet je nu van tevoren dat het een geslaagde samenwerking wordt? Heeft u een oriënterend gesprek met een software ontwikkelaar, stel uzelf na afloop dan de volgende vragen:

 1. Spreekt hij mijn taal?
 2. Investeert hij in mij?
 3. Denkt hij mee over het verdienmodel van mijn software?
 4. Begeleidt hij mij en mijn mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt hij in stappen, zodat ik tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Is het antwoord vijf keer ‘ja’? Dan staat niets een succesvolle samenwerking nog in de weg.

software bedrijf nodig

Sneller is niet altijd beter

Het verschil tussen een leverancier en een partner is niet altijd meteen duidelijk. Over het algemeen zal een leverancier zo snel mogelijk aan de slag willen. Handig, denkt u misschien, zo’n snelle oplevering. Maar als een bedrijf zich niet eerst goed verdiept in uw organisatie en uw doelen, hoe weet u dan of de geboden oplossing u echt verder brengt?

Strategische partner

APPelit stelt zich op als strategische partner op het gebied van software ontwikkeling. Dat blijkt onder andere uit de gratis groeiscan (t.w.v. € 1200) die wij onze klanten aanbieden. Dit is een onderzoek op maat naar uw branche, uw markt en de groeipotentie van uw idee. Hiermee laten we zien wat we waard zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Want daden zeggen meer dan woorden, toch?

Brainstormen

Beslist u op basis van de groeiscan dat u graag met APPelit in zee gaat? Ook in het vervolgtraject merkt u dat u een echte partner gevonden heeft. We beginnen altijd met enkele slimme brainstormsessies. Daarbij staan vragen centraal als: Waar staat u nu als organisatie? Waar wilt u naartoe? En wat staat u daarbij nog in de weg? Deze sessies houden we graag met een projectteam dat bestaat uit mensen van diverse afdelingen binnen uw organisatie.

What’s next?

Na de brainstormsessies is helemaal duidelijk wat er moet gebeuren. Dat ziet u terug in de precieze projectdetails en de gedetailleerde kosten, tot aan de hosting toe. Gaat u akkoord? Dan starten we met de fase van ontwikkelen en opleveren. Ook bij het ontwikkelen verliest u niet het zicht op het project. We leveren namelijk in fases op. Na elke fase heeft u de kans om de software uitgebreid te testen. Zo weet u zeker dat het eindresultaat straks aan uw verwachtingen voldoet.

Kracht van maatwerk

Het grote voordeel van APPelit is dus, dat wij altijd software op maat ontwikkelen. Bang voor hoge kosten hoeft u daarbij niet te zijn. Want dankzij het heldere kostenoverzicht vooraf, de oplevering in fases en de goede afstemming op uw verwachtingen en wensen, weet u zeker dat de software uw organisatie laat groeien. Dat levert u dus geld op in plaats van dat het u iets kost!

softwarebedrijf

Software bedrijf APPelit uw nieuwe partner?

Let's get in touch

Een persoonlijke en zakelijke klik blijft heel belangrijk als u met een software bedrijf een partnerschap voor de lange termijn aangaat. Daarom komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als u dat liever wilt, bent u uiteraard ook van harte welkom op een van onze kantoren. Laat hieronder uw gegevens achter, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten