fbpx

Software bedrijf: Groningen groeit dankzij de juiste keus

Ontdek hoe ook u profiteert!

Bent u op zoek naar een software bedrijf in Groningen? Onze tip: laat de locatie niet van doorslaggevend belang zijn. Kies liever voor een partner die oog heeft voor uw wensen en strategische doelen – en op basis daarvan software op maat voor u ontwikkelt.

Software op maat

Waarom is dat zo belangrijk?

U heeft waarschijnlijk behoorlijk wat standaard softwareoplossingen draaien binnen uw organisatie. Begrijp ons goed, daar is helemaal niets mis mee. Standaard software is vaak prima in staat om een specifieke taak goed te verrichten. Maar heeft u een probleem of uitdaging die een groter deel van uw organisatie beslaat? Dan heeft u software op maat nodig.

software ontwikkelaar zoeken

Enkele voorbeelden

Wat zijn dat dan bijvoorbeeld voor problemen of uitdagingen? U kunt dan denken aan het volgende:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Waar te beginnen?

U heeft dus een uitdaging en u wilt onderzoeken of software een oplossing kan zijn. Waar begint u dan? Sommige softwarebedrijven slaan op basis van uw input meteen aan het ontwikkelen. Maar dit is niet de aanpak van APPelit, strategische partner in software-ontwikkeling. Wij vinden het van belang om de precieze uitdaging eerst duidelijk op papier te krijgen. Want alleen dan kunnen we straks meten of de software doet wat die moet doen.

Eerst brainstormen

Daarom beginnen wij elk project met enkele brainstormsessies. Wij adviseren u een projectteam samen te stellen waarmee wij deze sessies kunnen houden. Dit team bestaat in het ideale geval niet alleen uit ICT’ers, maar ook uit managers en eindgebruikers. Zo krijgen we een zo compleet mogelijke visie op de situatie.

Het vervolg

Als we uw doelen, wensen en verwachtingen duidelijk hebben, gaan onze ontwikkelaars aan de slag. Maar dat betekent niet dat u het project nu uit handen geeft. Na elke ontwikkelfase geven we u namelijk de mogelijkheid om de software uitgebreid te testen. Pas als u helemaal tevreden bent, gaan we verder met het volgende onderdeel. Zo blijven we de verwachtingen goed op elkaar afstemmen. 

De voordelen van onze software

Wij ontwikkelen dus software op maat die perfect aansluit op de wensen en doelen van uw organisatie. We zorgen ervoor dat uw medewerkers er op een heel intuïtieve manier mee kunnen werken. Verder profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd. 

Gratis kennismaking

Om u kennis te laten maken met onze bevlogen professionals en onze manier van werken, willen wij u een mooi aanbod doen: een gratis groeiscan ter waarde van 1200 euro! We verrichten dan uitgebreid onderzoek naar de potentie van uw software-oplossing en houden meteen uw branche, uw markt en uw concurrentie tegen het licht. Na de groeiscan beslist u of u met ons in zee wilt. De ervaring leert, dat dit het startpunt is van een succesvolle samenwerking.

groningen

Van start met uw softwarebedrijf voor Groningen?

We komen graag bij u langs!

Locatie is dus minder belangrijk dan een strategische aanpak. Maar u zit nu eenmaal in Groningen en zoekt een softwarebedrijf in Groningen. Geen enkel probleem, wij komen graag bij u langs! U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om onze mensen tijdelijk in te huren, zodat zij bij u intern met uw softwarevraagstuk aan de slag gaan. Laat hier uw gegevens achter, dan vertellen we u alles over de mogelijkheden!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader