fbpx

Software bedrijf: Groningen groeit dankzij de juiste keus

Ontdek hoe ook u profiteert!

Bent u op zoek naar een software bedrijf in Groningen? Onze tip: laat de locatie niet van doorslaggevend belang zijn. Kies liever voor een partner die oog heeft voor uw wensen en strategische doelen – en op basis daarvan software op maat voor u ontwikkelt.

Software op maat

Waarom is dat zo belangrijk?

U heeft waarschijnlijk behoorlijk wat standaard softwareoplossingen draaien binnen uw organisatie. Begrijp ons goed, daar is helemaal niets mis mee. Standaard software is vaak prima in staat om een specifieke taak goed te verrichten. Maar heeft u een probleem of uitdaging die een groter deel van uw organisatie beslaat? Dan heeft u software op maat nodig.

software ontwikkelaar zoeken

Enkele voorbeelden

Wat zijn dat dan bijvoorbeeld voor problemen of uitdagingen? U kunt dan denken aan het volgende:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Waar te beginnen?

U heeft dus een uitdaging en u wilt onderzoeken of software een oplossing kan zijn. Waar begint u dan? Sommige softwarebedrijven slaan op basis van uw input meteen aan het ontwikkelen. Maar dit is niet de aanpak van APPelit, strategische partner in software-ontwikkeling. Wij vinden het van belang om de precieze uitdaging eerst duidelijk op papier te krijgen. Want alleen dan kunnen we straks meten of de software doet wat die moet doen.

Eerst brainstormen

Daarom beginnen wij elk project met enkele brainstormsessies. Wij adviseren u een projectteam samen te stellen waarmee wij deze sessies kunnen houden. Dit team bestaat in het ideale geval niet alleen uit ICT’ers, maar ook uit managers en eindgebruikers. Zo krijgen we een zo compleet mogelijke visie op de situatie.

Het vervolg

Als we uw doelen, wensen en verwachtingen duidelijk hebben, gaan onze ontwikkelaars aan de slag. Maar dat betekent niet dat u het project nu uit handen geeft. Na elke ontwikkelfase geven we u namelijk de mogelijkheid om de software uitgebreid te testen. Pas als u helemaal tevreden bent, gaan we verder met het volgende onderdeel. Zo blijven we de verwachtingen goed op elkaar afstemmen. 

De voordelen van onze software

Wij ontwikkelen dus software op maat die perfect aansluit op de wensen en doelen van uw organisatie. We zorgen ervoor dat uw medewerkers er op een heel intuïtieve manier mee kunnen werken. Verder profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd. 

Gratis kennismaking

Om u kennis te laten maken met onze bevlogen professionals en onze manier van werken, willen wij u een mooi aanbod doen: een gratis groeiscan ter waarde van 1200 euro! We verrichten dan uitgebreid onderzoek naar de potentie van uw software-oplossing en houden meteen uw branche, uw markt en uw concurrentie tegen het licht. Na de groeiscan beslist u of u met ons in zee wilt. De ervaring leert, dat dit het startpunt is van een succesvolle samenwerking.

groningen

Van start met uw softwarebedrijf voor Groningen?

We komen graag bij u langs!

Locatie is dus minder belangrijk dan een strategische aanpak. Maar u zit nu eenmaal in Groningen en zoekt een softwarebedrijf in Groningen. Geen enkel probleem, wij komen graag bij u langs! U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om onze mensen tijdelijk in te huren, zodat zij bij u intern met uw softwarevraagstuk aan de slag gaan. Laat hier uw gegevens achter, dan vertellen we u alles over de mogelijkheden!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten