fbpx

Software bedrijf: Groningen groeit dankzij de juiste keus

Ontdek hoe ook u profiteert!

Bent u op zoek naar een software bedrijf in Groningen? Onze tip: laat de locatie niet van doorslaggevend belang zijn. Kies liever voor een partner die oog heeft voor uw wensen en strategische doelen – en op basis daarvan software op maat voor u ontwikkelt.

Software op maat

Waarom is dat zo belangrijk?

U heeft waarschijnlijk behoorlijk wat standaard softwareoplossingen draaien binnen uw organisatie. Begrijp ons goed, daar is helemaal niets mis mee. Standaard software is vaak prima in staat om een specifieke taak goed te verrichten. Maar heeft u een probleem of uitdaging die een groter deel van uw organisatie beslaat? Dan heeft u software op maat nodig.

software ontwikkelaar zoeken

Enkele voorbeelden

Wat zijn dat dan bijvoorbeeld voor problemen of uitdagingen? U kunt dan denken aan het volgende:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Waar te beginnen?

U heeft dus een uitdaging en u wilt onderzoeken of software een oplossing kan zijn. Waar begint u dan? Sommige softwarebedrijven slaan op basis van uw input meteen aan het ontwikkelen. Maar dit is niet de aanpak van APPelit, strategische partner in software-ontwikkeling. Wij vinden het van belang om de precieze uitdaging eerst duidelijk op papier te krijgen. Want alleen dan kunnen we straks meten of de software doet wat die moet doen.

Eerst brainstormen

Daarom beginnen wij elk project met enkele brainstormsessies. Wij adviseren u een projectteam samen te stellen waarmee wij deze sessies kunnen houden. Dit team bestaat in het ideale geval niet alleen uit ICT’ers, maar ook uit managers en eindgebruikers. Zo krijgen we een zo compleet mogelijke visie op de situatie.

Het vervolg

Als we uw doelen, wensen en verwachtingen duidelijk hebben, gaan onze ontwikkelaars aan de slag. Maar dat betekent niet dat u het project nu uit handen geeft. Na elke ontwikkelfase geven we u namelijk de mogelijkheid om de software uitgebreid te testen. Pas als u helemaal tevreden bent, gaan we verder met het volgende onderdeel. Zo blijven we de verwachtingen goed op elkaar afstemmen. 

De voordelen van onze software

Wij ontwikkelen dus software op maat die perfect aansluit op de wensen en doelen van uw organisatie. We zorgen ervoor dat uw medewerkers er op een heel intuïtieve manier mee kunnen werken. Verder profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd. 

Gratis kennismaking

Om u kennis te laten maken met onze bevlogen professionals en onze manier van werken, willen wij u een mooi aanbod doen: een gratis groeiscan ter waarde van 1200 euro! We verrichten dan uitgebreid onderzoek naar de potentie van uw software-oplossing en houden meteen uw branche, uw markt en uw concurrentie tegen het licht. Na de groeiscan beslist u of u met ons in zee wilt. De ervaring leert, dat dit het startpunt is van een succesvolle samenwerking.

groningen

Van start met uw softwarebedrijf voor Groningen?

We komen graag bij u langs!

Locatie is dus minder belangrijk dan een strategische aanpak. Maar u zit nu eenmaal in Groningen en zoekt een softwarebedrijf in Groningen. Geen enkel probleem, wij komen graag bij u langs! U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om onze mensen tijdelijk in te huren, zodat zij bij u intern met uw softwarevraagstuk aan de slag gaan. Laat hier uw gegevens achter, dan vertellen we u alles over de mogelijkheden!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten