fbpx

Remote React developer

Uw professionals op afroep

Uw website of app laten ontwikkelen met een React developer is een slimme zet. Maar … hoe zit dat dan precies? Wat levert het u op? En waar vindt u remote React developers? Op deze pagina treft u alle ins en outs. U ontdekt wat React precies is, wat de beste React ontwikkelaar u oplevert én waar u deze ontwikkelaar – of een compleet team – vandaan haalt.

Een remote developer, wat is dat eigenlijk?

In het kort

‘Remote’ is een Engels woord en betekent zoiets als ‘op afstand’. Een remote React developer werkt dus niet bij u op locatie, maar ergens anders. Zo’n externe ontwikkelaar is vooral handig als u zelf niet beschikt over bepaalde kennis. Of als u die alleen op bepaalde momenten nodig hebt. Bijvoorbeeld als u een nieuwe app wilt laten maken. Of bepaalde functies wilt toevoegen aan bestaande software.

Remote react developer

Uitleg

React remote developer in vogelvlucht

React uitgediept

React is een programmeertaal die in 2011 werd bedacht door Meta, het moederbedrijf van WhatsApp, Instagram en Facebook. In eerste instantie was de taal alleen voor intern gebruik bedoeld. In 2013 stelde Meta React gratis open voor iedereen. Sindsdien groeit het gebruik ervan snel. Er zijn 2 varianten: React JS en React Native. React JS is bedoeld voor de ontwikkeling van webapplicaties. Met React Native kunt u mobiele apps maken voor onder meer Android, iOS en Windows.

Wat doet een React ontwikkelaar precies?

 • Uw wensen vaststellen
 • Zorgen dat uw oplossing voldoen aan de wensen
 • Proactief advies en inzichten geven en bij problemen helpen
 • Test of uw app werkt met al uw andere systemen en applicaties
 • Complete verzorging van uw React projecten – dus van begin tot eind

Maak kennis met uw partner in remote ontwikkelaars

APPelit is uw strategische partner voor remote ontwikkelaars. Wij bieden u voor elke denkbare toepassing developers op afroep. Ook React ontwikkelaars staan dus voor u klaar.

Pluspunten van React developer op afroep

Een remote ontwikkelaar van APPelit geeft u het beste van 2 werelden. U beschikt namelijk over de voordelen van zowel in-house als freelance, en alle nadelen die er voor ontwikkelaars zijn, vallen weg.

 • Gemanaged door APPelit

U hebt geen omkijken naar de aansturing. Dat regelen wij voor u.

 • Developer met ervaring

Uw developer heeft de ervaring en kennis die passen bij uw wensen en uw branche.

 • Altijd dezelfde persoon

U krijgt een ‘dedicated’ ontwikkelaar die het hele traject met u afrondt. U hebt dus niet steeds met een ander te maken.

 • Voordelig en flexibel

Een remote developer gaat alleen voor u aan de slag als er werk ligt. Zo krijgt u dus écht waar voor uw geld.

Veel ervaring dankzij succesaanpak

Met een remote React developer komt u verder – ongeacht de fase waarin uw project zit of de kennis die u nodig hebt. Wij hebben een succesaanpak die zich keer op keer bewijst in de praktijk. Zo maken we ook u gegarandeerd blij met uw software op maat. Hoe we dit zo zeker weten? Door de tussenstappen die ons plan bevat. Die zorgen ervoor dat we voeling met elkaar houden en aan uw verwachtingen voldoen. Zelfs als die verwachtingen in de loop van de tijd veranderen.

Bewijs nodig?

Meer weten? Check dan onze uitgebreide portfolio. Hierin krijgt u een goed overzicht van de projecten waaraan wij werkten. En u ontdekt welke organisaties ons allemaal inschakelden voor hun software of om hun maatwerk app te laten maken.

Software engineer Rotterdam

Remote React developer van APPelit inzetten?

De professionals staan voor u klaar

Hebt u een compleet team nodig? Of slechts 1 developer? Wat u ook zoekt, APPelit staat voor u klaar. Vult u hieronder uw gegevens in? Dan komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Of vraag direct om inzet van een remote React developer en ontdek wat onze professional(s) u allemaal oplevert/opleveren.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten