fbpx

Remote React developer

Professionals op afroep

Uw website of app laten ontwikkelen met een React developer is een slimme zet. Maar … hoe zit dat dan precies? Wat levert het u op? En waar vindt u remote React developers? Op deze pagina vindt u alle ins en outs. U ontdekt wat React precies is, wat de beste React ontwikkelaar u oplevert én waar u deze ontwikkelaar – of compleet team – vandaan haalt.

Een remote developer, wat is dat eigenlijk?

In het kort

‘Remote’ is een Engels woord en betekent zoiets als ‘op afstand’. Een remote React developer werkt dus niet bij u op locatie, maar ergens anders. Zo’n externe ontwikkelaar is vooral handig als u zelf niet beschikt over bepaalde kennis. Of als u die alleen op bepaalde momenten nodig hebt. Bijvoorbeeld als u een nieuwe app wilt laten maken. Of bepaalde functies wilt toevoegen aan bestaande software.

Remote react developer

Uitleg

React remote developer in vogelvlucht

React in vogelvlucht

React is een programmeertaal die in 2011 werd bedacht door Meta, het moederbedrijf van WhatsApp, Instagram en Facebook. In eerste instantie was de taal alleen voor intern gebruik bedoeld. In 2013 stelde Meta React gratis open voor iedereen. Sindsdien groeit het gebruik ervan snel. Er zijn 2 varianten: React JS en React Native. React JS is bedoeld voor de ontwikkeling van webapplicaties. Met React Native kunt u mobiele apps maken voor onder meer Android, iOS en Windows.

Wat doet een React ontwikkelaar precies?

APPelit is uw strategische partner voor remote ontwikkelaars. Wij bieden u voor elke denkbare toepassing developers op afroep. Dus ook voor React ontwikkelaars kunt u bij ons terecht. Een ontwikkelaar van APPelit regelt onder meer het volgende voor u:

 • Complete verzorging van uw React projecten – dus van begin tot eind
 • Test of uw app werkt met al uw andere systemen en applicaties
 • Geeft proactief advies en inzichten en helpt u bij problemen
 • Stelt vast wat uw wensen zijn…
 • …en zorgt dat uw oplossing daaraan voldoet

Pluspunten van ’n React developer op afroep

Een remote ontwikkelaar van APPelit geeft u het beste van 2 werelden. U beschikt namelijk over de voordelen van zowel in-house als freelance. Maar dan zónder de nadelen. Kijk maar:

 • Gemanaged door APPelit

U hebt geen omkijken naar de aansturing. Dat regelen wij voor u.

 • Developer met ervaring

Uw developer heeft de ervaring en kennis die passen bij uw wensen en uw branche.

 • Altijd dezelfde persoon

U krijgt een ‘dedicated’ ontwikkelaar die het hele traject met u afrondt. U hebt dus niet steeds met een ander te maken.

 • Voordelig en flexibel

’n Remote developer gaat alleen voor u aan de slag als er werk ligt. Zo krijgt u dus écht waar voor uw geld.

Veel ervaring dankzij succesaanpak

Met een remote React developer komt u verder – ongeacht de fase waarin uw project zit of de kennis die u nodig hebt. Wij hebben een succesaanpak die zich keer op keer bewijst in de praktijk. Zo maken we ook u vast en zeker blij met uw software op maat. Hoe we dit zo zeker weten? Door de stappen die ons plan bevat. Die zorgen ervoor dat we aan uw verwachtingen voldoen. Ook als ze in de loop van de tijd veranderen.

Bewijs nodig?

Meer weten? Check dan onze uitgebreide portfolio. Hierin krijgt u een goed overzicht van de projecten waaraan wij werkten. En u ontdekt welke bedrijven allemaal voor APPelit kozen om hun maatwerk app te laten maken.

Software engineer Rotterdam

Remote React developer van APPelit inzetten?

De professionals staan voor u klaar

Hebt u een compleet team nodig? Of slechts één developer? Wat u ook zoekt, APPelit staat voor u klaar. Vult u hieronder uw gegevens in? Dan komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Of vraag direct om inzet van een remote React developer en ontdek wat onze professional(s) u allemaal oplevert/opleveren.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Siebo van der Es
  Siebo van der Es
  08:26 01 Mar 23
  Lore Hias
  Lore Hias
  19:25 29 Jan 23
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  10:38 05 Dec 22
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  js_loader
  Sluiten