fbpx

Remote React developer

Uw professionals op afroep

Uw website of app laten ontwikkelen met een React developer is een slimme zet. Maar … hoe zit dat dan precies? Wat levert het u op? En waar vindt u remote React developers? Op deze pagina treft u alle ins en outs. U ontdekt wat React precies is, wat de beste React ontwikkelaar u oplevert én waar u deze ontwikkelaar – of een compleet team – vandaan haalt.

Een remote developer, wat is dat eigenlijk?

In het kort

‘Remote’ is een Engels woord en betekent zoiets als ‘op afstand’. Een remote React developer werkt dus niet bij u op locatie, maar ergens anders. Zo’n externe ontwikkelaar is vooral handig als u zelf niet beschikt over bepaalde kennis. Of als u die alleen op bepaalde momenten nodig hebt. Bijvoorbeeld als u een nieuwe app wilt laten maken. Of bepaalde functies wilt toevoegen aan bestaande software.

Remote react developer

Uitleg

React remote developer in vogelvlucht

React uitgediept

React is een programmeertaal die in 2011 werd bedacht door Meta, het moederbedrijf van WhatsApp, Instagram en Facebook. In eerste instantie was de taal alleen voor intern gebruik bedoeld. In 2013 stelde Meta React gratis open voor iedereen. Sindsdien groeit het gebruik ervan snel. Er zijn 2 varianten: React JS en React Native. React JS is bedoeld voor de ontwikkeling van webapplicaties. Met React Native kunt u mobiele apps maken voor onder meer Android, iOS en Windows.

Wat doet een React ontwikkelaar precies?

 • Uw wensen vaststellen
 • Zorgen dat uw oplossing voldoen aan de wensen
 • Proactief advies en inzichten geven en bij problemen helpen
 • Test of uw app werkt met al uw andere systemen en applicaties
 • Complete verzorging van uw React projecten – dus van begin tot eind

Maak kennis met uw partner in remote ontwikkelaars

APPelit is uw strategische partner voor remote ontwikkelaars. Wij bieden u voor elke denkbare toepassing developers op afroep. Ook React ontwikkelaars staan dus voor u klaar.

Pluspunten van React developer op afroep

Een remote ontwikkelaar van APPelit geeft u het beste van 2 werelden. U beschikt namelijk over de voordelen van zowel in-house als freelance, en alle nadelen die er voor ontwikkelaars zijn, vallen weg.

 • Gemanaged door APPelit

U hebt geen omkijken naar de aansturing. Dat regelen wij voor u.

 • Developer met ervaring

Uw developer heeft de ervaring en kennis die passen bij uw wensen en uw branche.

 • Altijd dezelfde persoon

U krijgt een ‘dedicated’ ontwikkelaar die het hele traject met u afrondt. U hebt dus niet steeds met een ander te maken.

 • Voordelig en flexibel

Een remote developer gaat alleen voor u aan de slag als er werk ligt. Zo krijgt u dus écht waar voor uw geld.

Veel ervaring dankzij succesaanpak

Met een remote React developer komt u verder – ongeacht de fase waarin uw project zit of de kennis die u nodig hebt. Wij hebben een succesaanpak die zich keer op keer bewijst in de praktijk. Zo maken we ook u gegarandeerd blij met uw software op maat. Hoe we dit zo zeker weten? Door de tussenstappen die ons plan bevat. Die zorgen ervoor dat we voeling met elkaar houden en aan uw verwachtingen voldoen. Zelfs als die verwachtingen in de loop van de tijd veranderen.

Bewijs nodig?

Meer weten? Check dan onze uitgebreide portfolio. Hierin krijgt u een goed overzicht van de projecten waaraan wij werkten. En u ontdekt welke organisaties ons allemaal inschakelden voor hun software of om hun maatwerk app te laten maken.

Software engineer Rotterdam

Remote React developer van APPelit inzetten?

De professionals staan voor u klaar

Hebt u een compleet team nodig? Of slechts 1 developer? Wat u ook zoekt, APPelit staat voor u klaar. Vult u hieronder uw gegevens in? Dan komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Of vraag direct om inzet van een remote React developer en ontdek wat onze professional(s) u allemaal oplevert/opleveren.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten