fbpx

Remote HTML developer nodig?

Vind hier (alle voordelen van) een ontwikkelaar op afroep

Op zoek naar een remote HTML developer? Dan wordt u vast blij van alle voordelen van een externe ontwikkelaar die u hier op een rij vindt. Daarnaast ontdekt u wat een HTML developer precies voor u doet. En bent u overtuigd dat deze ontwikkelaar ook voor u waarde toevoegt, dan vindt u hier ook de beste professionals, klaar om voor u aan de slag te gaan.

Bondige begripsverklaring

Remote: wat is dat eigenlijk?

‘Remote’ betekent in het Engels ‘afgelegen’ of ‘ver’. Een remote developer werkt dus letterlijk buiten uw bedrijf. Wilt u een nieuwe website laten ontwikkelen? Of de functionaliteit van uw site uitbreiden? Dan is een remote HTML developer een uitstekende oplossing. Die levert precies waar u om vraagt. U betaalt dus alleen voor het afgeleverde werk. En dat is natuurlijk een stuk voordeliger dan een tijdelijke kracht inhuren.

Remote blockchain developer

geschiedenis van HTML

Wat doet een HTML ontwikkelaar precies?

Ultrakorte geschiedenis van HTML

HTML werd ontwikkeld in de jaren negentig. Sinds de introductie vormt deze taal eigenlijk dé standaard bouwsteen van internetpagina’s. De afkorting betekent HyperText Markup Language. Dat zegt precies wat de taal doet: ervoor zorgen dat webpagina’s er goed uitzien. In de loop van de tijd zijn er veel nieuwe technieken bij gekomen. Allemaal maakten ze websiteontwikkeling een stuk makkelijker. Toch bleef HTML altijd, vooral omdat de taal steeds wordt geactualiseerd. De versie die momenteel het meest wordt gebruikt, is HTML5.

Takenpakket van de beste HTML ontwikkelaars

 • Complete code voor uw hele website schrijven
 • Samenwerken met designers zodat uw site er precies zo uitziet als u wilt
 • Alle benodigde functies en apps voor uw website ontwikkelen;
  denk aan online shop, forum, chatfunctie, inlogmogelijkheden, supportfunctionaliteit voor klanten enzovoort
 • Problemen oplossen aan uw website
 • Testen of uw site werkt op alle apparaten (laptop, smartphone, tablet)
 • Testen of uw site werkt op alle platforms, bijvoorbeeld Windows, Android en iOS
 • Testen of uw site werkt op alle browsers, zoals Chrome, Edge en Safari

Bent u ervan overtuigd dat uw organisatie verderkomt met ontwikkelaars die dit takenpakket voor u oppakken? Dan vindt u deze professionals bij APPelit, uw strategische partner voor remote developers. Kies of u inzet wilt van één HTML-developer of een heel team. Wat uw wens ook is, wij maken uw business makkelijker door uw ontwikkelwerk goed te regelen.

Voordelen van uw externe HTML ontwikkelaar

Met een ontwikkelaar krijgt u de lusten van freelance en in-house. Maar dan zonder de lasten.

 • Ervaring

De juiste ontwikkelaar beschikt over de juiste kennis en ervaring om uw organisatie en software naar het volgende niveau te tillen.

 • Dedicated

Uw ‘dedicated’ developer – vaste ontwikkelaar of een vast team – staat toegewijd klaar voor úw project.

 • Voordelig

Voor een dedicated developer betaalt u minder dan wanneer u betaalt op uur- of projectbasis. Zo krijgt u dus meer waar voor uw geld.

 • Uw handen vrij

De juiste developer of het developmentteam krijgt al sturing van de partij die u inschakelt. Daar hebt u dus geen omkijken naar.

Check onze beproefde succesaanpak

Wat u ook wilt doen met uw site, u vindt bij APPelit – strategisch partner in softwaredevelopment – de beste HTML developers. Wij zorgen dat u verder komt. Staat u nog aan het begin van uw ontwikkeltraject? Doe dan uw voordeel met onze beproefde succesaanpak. Dankzij de ingebouwde stappen bouwen we voor u de website waar u doelen mee haalt. Want door die stappen houden we continu contact over uw verwachtingen. En sturen we waar nodig makkelijk bij. Bent u al onderweg met uw ontwikkeling? Dan stappen we naar wens direct in.

Ontdek onze uitgebreide portfolio

Weten wat we al voor anderen ontwikkelden? Duik in onze portfolio en doe eventueel zelfs ideeën op. Van websiteontwikkeling tot software op maat en van mobiele apps tot ERP op maat.

software maatwerk

Direct Remote HTML developer inschakelen?

Vraag ons om de juiste professional of maak eerst kennis

Op zoek naar een compleet team? Of hebt u genoeg aan één ontwikkelaar? APPelit levert het. Als u hieronder uw gegevens achterlaat, dan hoort u binnen een dag van ons. Naar wens ontvangt u dan direct de juiste remote HTML developer of komen we eerst vrijblijvend kennismaken; zo ontdekt u snel dat onze manier van werken bij u past. Neem dus vandaag nog contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten