fbpx

Mobiele app op maat: ontdek de voordelen

En profiteer zelf!

Overweegt u een mobiele app te (laten) bouwen, dan is dit vrijwel automatisch een mobiele app op maat. Want elke organisatie heeft nu eenmaal z’n eigen doelen, z’n eigen klanten, z’n eigen huisstijl en z’n eigen strategie. Ontdek hoe u zo’n mobiele app op maat succesvol en slim aanpakt!

Voordelen op ‘n rij

Ervaar het gemak van maatwerk

Het grote voordeel van een mobiele app op maat, is dat die helemaal aansluit op uw wensen. Dus weet u zeker dat u:

 • strategische doelen zult behalen (van kosten besparen tot nieuwe klanten trekken).
 • beter in contact komt met uw app-gebruikers.
 • elementen kunt toevoegen aan uw app die concurrenten niet hebben.
 • uw app eenvoudig koppelt met uw bedrijfssoftware.
 • alleen betaalt voor functies die u echt in uw app wilt.
Mobiele app op maat

Zelf doen of uitbesteden?

Wellicht heeft u zelf een app-specialist in huis. Maar in de meeste gevallen is het handiger om het bouwen van uw app uit te besteden aan een gespecialiseerde app-bouwer. Zo houdt u uw eigen mensen beschikbaar voor de dagelijkse werkzaamheden. APPelit is uw strategische partner op dit gebied. Wij hebben ervaring met de ontwikkeling van allerlei verschillende apps, denk bijvoorbeeld aan serious gaming in de zorg en e-learning app software.

De kosten

Een mobiele app op maat, dat klinkt u wellicht prijzig in de oren. Toch hoeft dat helemaal niet zo te zijn. APPelit geeft u graag meer inzicht in de kosten. Hiervoor werken we in twee fases. In de eerste fase nemen we uw plannen door en krijgt u een raamwerktarief. Dit is geheel vrijblijvend. Gaan we samenwerken, dan duiken we dieper in uw wensen en krijgt u een exact tarief. Extra kosten achteraf? Daar doen wij niet aan. Als u bij uw plannen blijft, blijven wij bij ons tarief. Wel zo fijn om te weten!

Gratis groeiscan

Om u over de streep te trekken, bieden we u graag een gratis groeiscan aan. Dit is een uitgebreid onderzoek (ter waarde van € 1200!) naar de potentie van uw app. We doen onder andere onderzoek naar uw branche, uw markt, de concurrentie én de groeipotentie van uw idee.

Dit doen we geheel vrijblijvend: na de scan beslist u of u met ons in zee gaat. U heeft dan in elk geval een duidelijker beeld van de mogelijkheden én van de manier waarop wij werken. De ervaring leert dat de groeiscan een mooi startpunt is voor een succesvolle samenwerking.

In 5 stappen naar succes

In maar 5 stappen komt u van de eerste ideeën tot een succesvol functionerende app. Die vijf stappen zijn:

 1. Stel een werkgroep samen. Zet hierin management (vooruitkijken), ICT’ers (techniek) en gebruikers (praktijk) bij elkaar.
 2. Ga brainstormen met deze werkgroep. Probeer duidelijk voor ogen te krijgen waar uw organisatie nu staat en waar u naartoe wilt.
 3. Bepaal uw doelen en bedenk op welke manier een mobiele app helpt om uw doelen te halen.
 4. Bedenk wat uw app precies moet kunnen om deze doelen te behalen. Als specialist op dit gebied denkt APPelit graag met u mee.
 5. Laat uw app ontwikkelen en zorg dat deze wordt opgeleverd in delen. Als u steeds een stukje (functie) van de app uitprobeert, is de kans groter dat u het gewenste eindresultaat bereikt.
app ontwikkelaar

Op weg naar uw eigen mobiele app op maat?

Zet nu de eerste stap!

Of u nu al langer droomt van een mobiele app op maat, of er voor het eerst over nadenkt: het kan geen kwaad om er vrijblijvend over van gedachten te wisselen met een specialist. Wij komen graag bij u langs! Zet nu de eerste stap naar een succesvolle app en laat hier uw gegevens achter.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader