fbpx

Mobiele app op maat: ontdek de voordelen

En profiteer zelf!

Overweegt u een mobiele app te (laten) bouwen, dan is dit vrijwel automatisch een mobiele app op maat. Want elke organisatie heeft nu eenmaal z’n eigen doelen, z’n eigen klanten, z’n eigen huisstijl en z’n eigen strategie. Ontdek hoe u zo’n mobiele app op maat succesvol en slim aanpakt!

Voordelen op ‘n rij

Ervaar het gemak van maatwerk

Het grote voordeel van een mobiele app op maat, is dat die helemaal aansluit op uw wensen. Dus weet u zeker dat u:

 • strategische doelen zult behalen (van kosten besparen tot nieuwe klanten trekken).
 • beter in contact komt met uw app-gebruikers.
 • elementen kunt toevoegen aan uw app die concurrenten niet hebben.
 • uw app eenvoudig koppelt met uw bedrijfssoftware.
 • alleen betaalt voor functies die u echt in uw app wilt.
Mobiele app op maat

Zelf doen of uitbesteden?

Wellicht heeft u zelf een app-specialist in huis. Maar in de meeste gevallen is het handiger om het bouwen van uw app uit te besteden aan een gespecialiseerde app-bouwer. Zo houdt u uw eigen mensen beschikbaar voor de dagelijkse werkzaamheden. APPelit is uw strategische partner op dit gebied. Wij hebben ervaring met de ontwikkeling van allerlei verschillende apps, denk bijvoorbeeld aan serious gaming in de zorg en e-learning app software.

De kosten

Een mobiele app op maat, dat klinkt u wellicht prijzig in de oren. Toch hoeft dat helemaal niet zo te zijn. APPelit geeft u graag meer inzicht in de kosten. Hiervoor werken we in twee fases. In de eerste fase nemen we uw plannen door en krijgt u een raamwerktarief. Dit is geheel vrijblijvend. Gaan we samenwerken, dan duiken we dieper in uw wensen en krijgt u een exact tarief. Extra kosten achteraf? Daar doen wij niet aan. Als u bij uw plannen blijft, blijven wij bij ons tarief. Wel zo fijn om te weten!

Gratis groeiscan

Om u over de streep te trekken, bieden we u graag een gratis groeiscan aan. Dit is een uitgebreid onderzoek (ter waarde van € 1200!) naar de potentie van uw app. We doen onder andere onderzoek naar uw branche, uw markt, de concurrentie én de groeipotentie van uw idee.

Dit doen we geheel vrijblijvend: na de scan beslist u of u met ons in zee gaat. U heeft dan in elk geval een duidelijker beeld van de mogelijkheden én van de manier waarop wij werken. De ervaring leert dat de groeiscan een mooi startpunt is voor een succesvolle samenwerking.

In 5 stappen naar succes

In maar 5 stappen komt u van de eerste ideeën tot een succesvol functionerende app. Die vijf stappen zijn:

 1. Stel een werkgroep samen. Zet hierin management (vooruitkijken), ICT’ers (techniek) en gebruikers (praktijk) bij elkaar.
 2. Ga brainstormen met deze werkgroep. Probeer duidelijk voor ogen te krijgen waar uw organisatie nu staat en waar u naartoe wilt.
 3. Bepaal uw doelen en bedenk op welke manier een mobiele app helpt om uw doelen te halen.
 4. Bedenk wat uw app precies moet kunnen om deze doelen te behalen. Als specialist op dit gebied denkt APPelit graag met u mee.
 5. Laat uw app ontwikkelen en zorg dat deze wordt opgeleverd in delen. Als u steeds een stukje (functie) van de app uitprobeert, is de kans groter dat u het gewenste eindresultaat bereikt.
app ontwikkelaar

Op weg naar uw eigen mobiele app op maat?

Zet nu de eerste stap!

Of u nu al langer droomt van een mobiele app op maat, of er voor het eerst over nadenkt: het kan geen kwaad om er vrijblijvend over van gedachten te wisselen met een specialist. Wij komen graag bij u langs! Zet nu de eerste stap naar een succesvolle app en laat hier uw gegevens achter.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten