fbpx

Remote hire developers

Werk gemakkelijk en resultaat gericht

Overziet u het allemaal nog in uw zoektocht naar remote hire developers? Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten als u ontwikkelaars/programmeurs wilt inhuren en op afstand laat werken. U ontdekt waarom u beter uit bent met professionals uit uw eigen land. Bovendien komt u erachter waar u in Nederland de beste developers vindt.

Remote hire in Nederland

Of kiest u juist voor verder weg?

De eerste vraag als u een remote hire developer zoekt. luidt: wáár gaat u die zoeken? Gaat u voor een ontwikkelaar op een ander continent? Of zoekt u het liever dicht bij huis? Uitbesteden naar een ander land lijkt voordelen te bieden. Deze mensen zijn vaak uitstekend opgeleid. En de tarieven zijn doorgaans een stuk lager dan hier. Dat klinkt dus misschien goed. Toch zijn er betere redenen om voor een partner uit uw eigen land te gaan. Welke dat zijn, ontdekt u hieronder.

Remote hire developer

Zo pakt u het slim aan

Ontwikkelaars op afstand inhuren

Waarom inhuren uit eigen land beter werkt

Natuurlijk spelen de kosten een rol in uw keuze. En uiteraard moet de developer de juiste kennis en ervaring hebben. Toch zijn er nog meer factoren die belangrijk zijn voor een succesvolle samenwerking. Zoals:

 • Goede communicatie

Hét essentiële ingrediënt voor elke succesvolle samenwerking. Een goed resultaat wordt superlastig als u elkaars taal niet spreekt. Of als u alleen op afstand kunt communiceren. Onderschat ook de rol van cultuurverschillen niet. Deze kunnen een goede communicatie danig in de weg staan.

 • Meer zicht op kwaliteit en veiligheid

Nederlandse ontwikkelaars werken volgens bepaalde kwaliteits- en veiligheidsnormen. Bij een buitenlandse partner moet u dat maar afwachten. U wilt natuurlijk wel zeker weten dat u een goed én veilig product krijgt. En u wilt uw developer erop kunnen aanspreken als dat niet zo blijkt te zijn.

 • Toegang tot uw onderneming

Een developer uit een ver land kan niet even snel bij u langs om iets te checken. Of om te kijken hoe uw systemen precies werken. Dit maakt het een stuk lastiger om maatwerk te leveren.

Het voordeel van APPelit

APPelit is uw strategische partner als u op zoek bent naar remote hire developers. Wilt u uw mensen productiever laten werken? Uw klanten nog tevredener maken? Of meer inzichten uit uw data halen? Bij ons vindt u voor elke uitdaging een remote ontwikkelaar. En krijgt u de ideale combinatie van freelance en in-house. Want u hebt geen omkijken naar de aansturing van uw ontwikkelaars. Dat regelen wij voor u. Bovendien beschikt u over uw eigen dedicated team. Dat is een stuk goedkoper dan wanneer u betaalt op project- of uurbasis.

Ontdek onze succesaanpak

Wat u ook wilt doen, de remote hire developers van APPelit helpen u verder. U profiteert van onze succesaanpak die zich al vele malen in de praktijk heeft bewezen. Het geheim van dit succes? Dat zijn de ingebouwde tussenstappen, toetsmomenten of we samen nog op het zelfde spoor zitten. Want dankzij een gefaseerde aanpak houden we continu contact over uw verwachtingen. Zo sturen we waar nodig eenvoudig bij. Het resultaat? De website of software waar u écht mee scoort.

Check onze uitgebreide portfolio

Meer weten? Bekijk dan onze portfolio. Deze bevat een uitgebreid overzicht van software- en ontwikkelprojecten waar we al vele relaties blij mee mochten maken. Van maatwerk ERP tot websiteontwikkeling en van mobiele apps tot software op maat.

ERP voor kleine bedrijven

Binnen 24 uur krijgt u reactie

Direct remote hire developers inschakelen

Wilt u 1 developer? Of bent u op zoek naar een compleet team? Bij APPelit vindt u precies wat u nodig hebt. Laat u hieronder uw informatie achter? Dan komen we graag kennismaken. Helemaal vrijblijvend. Zo ontdekt u wat de remote hire developers van APPelit u opleveren. En of onze werkwijze bij u past. Ook helemaal vrijblijvend. Neem dus vandaag nog contact op! Waar nodig staat ons team dan deze dag nog voor u klaar.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten