fbpx

Remote hire developers

Werk gemakkelijk en resultaat gericht

Ziet u door de bomen het bos nog, in uw zoektocht naar remote hire developers? Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten als u ontwikkelaars/programmeurs wilt inhuren en op afstand laat werken. U ontdekt waarom u beter uit bent met professionals uit uw eigen land. Bovendien komt u erachter waar u in Nederland de beste developers vindt.

Remote hire in Nederland

Of ga je juist voor verder weg?

De eerste vraag als u een remote hire developer zoekt. luidt: wáár gaat u die zoeken? Gaat u voor een ontwikkelaar op een ander continent? Of zoekt u het liever dicht bij huis? Uitbesteden naar een ander land biedt zeker voordelen. De mensen zijn vaak uitstekend opgeleid. Bovendien zijn de tarieven doorgaans een stuk lager dan hier. Klinkt goed misschien. Toch … er zijn goede redenen om toch voor een partner uit uw eigen land te gaan. Welke dat zijn, leest u hieronder.

Remote hire developer

Zo pakt u het slim aan

Ontwikkelaars op afstand Inhuren

Waarom inhuren in eigen land beter werkt

Natuurlijk spelen de kosten een rol in uw keuze. En uiteraard moet de developer de juiste kennis en ervaring hebben. Toch zijn er nog meer factoren die belangrijk zijn voor een succesvolle samenwerking. Zoals:

 • Goede communicatie

Hét essentiële ingrediënt voor elke succesvolle samenwerking. Een goed resultaat wordt superlastig als u elkaars taal niet spreekt. Of als u alleen op afstand kunt communiceren. Onderschat ook de rol van cultuurverschillen niet. Deze kunnen een goede communicatie danig in de weg staan.

 • Toegang tot uw onderneming

Een developer uit een ver land kan niet even snel bij u langs om iets te checken. Of om te kijken hoe uw systemen precies werken. Dit maakt het een stuk lastiger om maatwerk te leveren.

 • Meer zicht op kwaliteit en veiligheid

Nederlandse ontwikkelaars werken volgens bepaalde kwaliteits- en veiligheidsnormen. Bij een buitenlandse partner moet u dat maar afwachten. Terwijl u natuurlijk zeker wilt weten dat u een goed én veilig product krijgt. En u wilt uw developer erop kunnen aanspreken als dat niet zo blijkt te zijn.

Het voordeel van APPelit

APPelit is uw strategische partner als u op zoek bent naar remote hire developers. Wilt u uw mensen productiever laten werken? Uw klanten nog tevredener maken? Of meer inzichten uit uw data halen? Bij ons vindt u voor elke uitdaging een remote ontwikkelaar. En krijgt u de ideale combi van freelance en in-house. Want u heeft geen omkijken naar de aansturing van uw ontwikkelaars. Dat regelen wij voor u. Bovendien beschikt u over uw eigen dedicated team. Da’s een stuk goedkoper dan wanneer u betaalt op project- of uurbasis.

Ontdek onze succesaanpak

Wat u ook wilt doen, de remote hire developers van APPelit helpen u verder. U profiteert van onze succesaanpak die zich al vele malen in de praktijk heeft bewezen. Het geheim van dit succes? Dat zijn de ingebouwde stappen. Want dankzij een gefaseerde aanpak houden we continu contact over uw verwachtingen. Zo sturen we waar nodig eenvoudig bij. Het resultaat? De website of software van uw dromen.

Check onze uitgebreide portfolio

Meer weten? Bekijk dan onze portfolio. Deze bevat een uitgebreid overzicht van wat we allemaal in huis hebben. Van maatwerk ERP tot websiteontwikkeling en van mobiele apps tot software op maat.

ERP voor kleine bedrijven

Binnen 24 uur krijgt u reactie

Direct remote hire developers inschakelen

Wilt u 1 developer? Of bent u op zoek naar een compleet team? Bij APPelit vindt u ‘t. Laat u hieronder uw informatie achter? Dan komen we graag kennismaken. Helemaal vrijblijvend. Ook krijgt u dan een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. Zo ontdekt u wat de remote hire developers van APPelit u opleveren. En of onze werkwijze bij u past. Ook helemaal vrijblijvend. Neem dus vandaag nog contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten