fbpx

Remote developers Netherlands

Netherland’s got talent! (en ontdek waarom dat zo is)

Of het nu gaat om een website, software of app – met een remote developer uit The Netherlands bent u beter af. Op deze pagina ontdekt u namelijk welke voordelen een developer uit Nederland heeft. En waarom remote voor u als organisatie het beste van 2 werelden biedt. Last but not least komt u erachter waar u het grootste ontwikkeltalent vindt om snel mee aan de slag te gaan!

Voordelen van een ontwikkelaar uit The Netherlands

Dit zijn de pluspunten

Veel bedrijven outsourcen hun werk naar andere landen. Vaak vanwege de lagere kosten. Toch geldt ook hier: goedkoop is meestal duurkoop. Want als u gevestigd bent in Nederland biedt een ontwikkelaar uit eigen land voor u zo z’n voordelen:

 • U communiceert in het Nederlands, dat voorkomt ruis en werkt een stuk sneller.
 • De ontwikkelaar kan makkelijk even langskomen als dat nodig is.
 • U ziet beter hoe de ontwikkelaar omgaat met belangrijke zaken als kwaliteit en veiligheid.
 • U krijgt geleverd naar Nederlandse maatstaven, wetten en regels.
Remote developers Netherlands

Remote: het beste van 2 werelden

APPelit is uw partner

APPelit is uw strategische partner als u op zoek bent naar remote developers. U krijgt bij ons het beste van 2 werelden. Namelijk alle voordelen van in-house én freelance developers. En dan zonder de nadelen. U hebt bijvoorbeeld geen omkijken naar werving en selectie. Dat hebben wij allemaal al voor u geregeld; de juiste professionals staan zelfs al startklaar. Zo hebt u altijd snel de juiste mensen paraat. Bovendien verzorgen wij de aansturing van de ontwikkelaars. Ander voordeel: u hoeft zich niet druk te maken over hun werkplek. Ze werken immers extern.

Veel minder kosten

Al deze punten schelen u dus een hoop tijd en geld. U hebt snel toegang tot de mensen die u nodig hebt. Alsof ze gewoon bij u op de loonlijst staan, maar u betaalt alleen voor het werk dat ze doen. En u hoeft ze niet bezig te houden als u geen werk hebt. Alsof het freelancers zijn. Dat is dus echt het beste van 2 werelden.

Oplossing voor elke uitdaging

Onze developers bieden een oplossing voor elke uitdaging. Staan de apps die u gebruikt, uw groei in de weg? Sluiten uw systemen niet (meer) goed op elkaar aan? Of hebt u te weinig menskracht en hoopt u dat nieuwe software op maat uitkomst brengt? Onze developers denken graag met u mee. Andere uitdagingen waarmee we u graag helpen:

 • Uw mensen productiever laten werken
 • Meer klanten trekken
 • Uw klanten (nog) blijer maken
 • Meer inzichten halen uit uw data
 • Uw voorraden beter beheren

Dit krijgt u van onze remote developer

U vindt bij ons een grote poule van externe ontwikkelaars. Bent u op zoek naar 1 ontwikkelaar? Of hebt u een heel team nodig? Bij ons treft u mensen met de juiste kennis en ervaring. Een greep uit hoe wij u u helpen:

 • Complete afhandeling van al uw ontwikkelprojecten
 • Code schrijven in alle denkbare programmeertalen, zoals HTML, React, Angular, Delphi en ga zo maar door
 • Een gebruiksvriendelijke en doeltreffende app of site voor u maken
 • Problemen oplossen en technische support leveren
 • Testen van uw app/site op alle devices en besturingssystemen
 • Functionaliteit van uw bestaande apps/site naar wens uitbreiden
 • Projectmanagement om uw project in goede banen te leiden
ERP software productie

Starten met uw remote developer in The Netherlands?

APPelit’s got talent!

Nieuwsgierig geworden? Laat dan uw gegevens hieronder achter. Dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op. We komen namelijk graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bovendien ontvangt u van ons een gratis workshop. In die workshop gaan we alvast samen aan de slag met uw uitdaging. En ontdekt u gelijk waarom een remote developer uit Nederland het beste werkt.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten