fbpx

Remote Delphi developer nodig?

Vind alle kennis en professionals hier

Soms komt u programmeerhanden te kort om de groei en kansen die u ziet, te verzilveren. Mobiele apps, databaseoplossingen – een remote Delphi developer biedt uitkomst. Maar wat is Delphi precies en wat doet een goede Delphi ontwikkelaar voor u? Wat zijn uw voordelen van remote? En bovendien: waar vindt u de beste ontwikkelaars? Check de antwoorden op deze pagina.

Wat is een remote developer?

Korte uitleg

‘Remote’ is het Engelse woord voor ‘op afstand’. Een remote Delphi developer is dus een ontwikkelaar die buiten uw bedrijf voor u aan de slag gaat. Handig als u zelf bepaalde kennis niet in huis hebt. Of die knowhow niet continu nodig hebt. Bijvoorbeeld alleen op het moment dat u een nieuwe applicatie wilt laten ontwikkelen. Of als u extra functionaliteit nodig hebt.

Remote delphi developer

Delphi in vogelvlucht

En de hulp die voor u klaarstaan

Delphi is een programmeertaal die al sinds de jaren 90 bestaat. Dat is echt stokoud in de IT-industrie. Ondanks de opkomst van nieuwe platforms en programmeermethoden bleef Delphi relevant. Vooral dankzij de betrouwbaarheid en efficiëntie ervan. Bovendien ging de programmeertaal met zijn tijd mee. De mogelijkheden, functies en componenten groeiden mee met de ontwikkelingen. Dit betekent dat u er alle kanten mee op kunt: van databaseoplossingen tot mobiele apps en van Windows tot Linux.

Pluspunten van Delphi ontwikkelaar op afroep

 • ervaren ontwikkelaar

Uw ontwikkelaar beschikt over de kennis en ervaring die passen bij uw bedrijf en behoeften.

 • ‘dedicated’ developer

U weet zeker dat u een vaste ontwikkelaar hebt die uw hele project afrondt. U krijgt dus niet steeds met een ander te maken.

 • geen omkijken naar de aansturing

De developer wordt helemaal gemanaged door het bureau dat u inschakelt voor ál uw remote ontwikkelaars. Zo hebt u zelf uw handen vrij voor andere zaken.

 • flexibel en voordeliger dan zelf (tijdelijk) een ontwikkelaar in dienst nemen

De developer gaat alleen voor u aan de slag als er werk ligt. U krijgt dus écht waar voor uw geld.

Ready? Go!

APPelit is uw strategische partner als u op zoek bent naar een remote Delphi developer. Of naar een heel team van ontwikkelaars. Op die manier beschikt u over de lusten van een in-house developer – maar dan zónder de lasten. Een APPelit ontwikkelaar op afroep geeft u onder meer alle hierboven genoemde voordelen. En we staan vandaag nog voor u in de startblokken om te programmeren.

Wat doet een Delphi ontwikkelaar van APPelit?

De Delphi ontwikkelaars van APPelit zijn breed inzetbaar. Onze developers regelen onder meer het volgende voor u:

 • complete afhandeling van uw Delphi-programmeerprojecten, dus van begin tot eind
 • proactief inzichten, advies en oplossingen voor problemen geven
 • uw eisen vaststellen
 • zorgen dat uw software aan de eisen voldoet
 • testen of uw software werkt met uw andere applicaties en systemen
 • uw code evalueren voor nog betere prestaties

Doordachte aanpak, veel ervaring

Welke kennis u ook nodig hebt en in welke fase uw project ook zit, met de remote Delphi developers van APPelit komt u verder. Bovendien doet u uw voordeel met ons beproefde ontwikkelplan. Dankzij deze succesaanpak maken we u gegarandeerd blij met uw software op maat. Hoe we dit waarmaken? Door allerlei zekerheden in de vorm van tussenstappen in te bouwen. En doorlopend contact te blijven houden over uw verwachtingen.

Aarzelt u nog?

Check ook onze uitgebreide portfolio. Hierin ontdekt u wat wij allemaal al deden en wie we al hielpen. Van multinationals tot kleine start-ups, allemaal kozen ze voor APPelit om bijvoorbeeld hun maatwerk app te laten maken.

appelit software audit

Remote Delphi developer van APPelit inhuren?

Laten we snel contact hebben

Bent u op zoek naar een individuele developer? Of hebt u een compleet team nodig? Wat uw behoeften ook zijn, APPelit staat voor u klaar. Laat u hieronder uw gegevens achter, dan hebben we snel contact. We komen dan graag vrijblijvend kennismaken of stemmen naar wens meteen telefonisch af hoe snel ú van de voordelen profiteert die een remote Delphi developer van APPelit u en uw organisatie biedt.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten