fbpx

Remote Delphi developer nodig?

Vind alle kennis en professionals hier

Soms komt u programmeerhanden te kort om de groei en kansen die u ziet, te verzilveren. Mobiele apps, databaseoplossingen – een remote Delphi developer biedt uitkomst. Maar wat is Delphi precies en doet een goede Delphi ontwikkelaar voor u? Wat zijn uw voordelen van remote? En bovendien: waar vindt u de beste ontwikkelaars? Check de antwoorden op deze pagina.

Wat is een remote developer?

Korte uitleg

‘Remote’ is het Engelse woord voor ‘op afstand’. Een remote Delphi developer is dus een ontwikkelaar die buiten uw bedrijf voor u aan de slag gaat. Handig als u zelf bepaalde kennis niet in huis hebt. Of die knowhow niet continu nodig hebt. Bijvoorbeeld alleen op het moment dat u een nieuwe applicatie wilt laten ontwikkelen. Of als u extra functionaliteit nodig hebt.

Remote delphi developer

Delphi... Dit is het!

APPelit is uw partner

Delphi in vogelvlucht

Delphi is een programmeertaal die al sinds de jaren 90 bestaat. Dat is echt stokoud in de IT-industrie. Ondanks de opkomst van nieuwe platforms en programmeermethoden bleef Delphi relevant. Vooral dankzij de betrouwbaarheid en efficiëntie ervan. Bovendien ging de taal met z’n tijd mee. De mogelijkheden, functies en componenten groeiden mee met de ontwikkelingen. Dit betekent dat u er alle kanten mee op kunt: van databaseoplossingen tot mobiele apps en van Windows tot Linux.

Pluspunten van ’n Delphi ontwikkelaar op afroep

APPelit is uw strategische partner als u op zoek bent naar een remote Delphi developer. Of naar een heel team van ontwikkelaars. Op die manier beschikt u over de lusten van een in-house developer – maar dan zónder de lasten. Ideaal toch? Een APPelit ontwikkelaar op afroep geeft u onder meer de volgende voordelen:

 • U krijgt een ervaren ontwikkelaar

Uw ontwikkelaar beschikt over de kennis en ervaring die passen bij uw bedrijf en behoeften.

 • U krijgt een ‘dedicated’ developer

U weet zeker dat u een vaste ontwikkelaar hebt die uw hele project afrondt. U krijgt dus niet steeds met een ander te maken.

 • U hebt geen omkijken naar de aansturing

De developer wordt helemaal gemanaged door APPelit. Zo hebt u zelf uw handen vrij voor andere zaken.

 • Flexibel en voordeliger dan zelf (tijdelijk) een ontwikkelaar in dienst nemen

De developer gaat alleen voor u aan de slag als er werk ligt. U krijgt dus écht waar voor uw geld.

Wat doet een Delphi ontwikkelaar van APPelit?

De Delphi ontwikkelaars van APPelit zijn breed inzetbaar. Ze regelen onder meer het volgende voor u:

 • Complete afhandeling van uw Delphi-programmeerprojecten, dus van begin tot eind
 • Geven u proactief inzichten, advies en oplossingen voor problemen
 • Stellen vast wat uw eisen zijn…
 • …en zorgen dat uw software daaraan voldoet
 • Testen of uw software werkt met uw andere applicaties en systemen
 • Evalueren uw code voor nog betere prestaties

Doordachte aanpak, veel ervaring

Welke kennis u ook nodig hebt en in welke fase uw project ook zit, met de remote Delphi developers van APPelit komt u verder. Bovendien doet u uw voordeel met ons beproefde ontwikkelplan. Dankzij deze succesaanpak maken we u gegarandeerd blij met uw software op maat. Hoe we dit waarmaken? Door allerlei stappen in te bouwen. En doorlopend contact te blijven houden over uw verwachtingen.

Nog niet overtuigd?

Check ook onze uitgebreide portfolio. Hierin ontdekt u wat wij allemaal al deden en wie we al hielpen. Van multinationals tot kleine start-ups, allemaal kozen ze voor APPelit om hun maatwerk app te laten maken.

appelit software audit

Remote Delphi developer van APPelit inhuren?

Laten we snel contact hebben

Bent u op zoek naar een individuele developer? Of hebt u een compleet team nodig? Wat uw behoeften ook zijn, APPelit staat voor u klaar. Laat u hieronder uw gegevens achter, dan hebben we snel contact. We komen dan graag vrijblijvend kennismaken of stemmen naar wens meteen telefonisch af hoe snel ú van de voordelen profiteert die een remote Delphi developer van APPelit u en uw organisatie biedt.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten