fbpx

Mobiele app laten ontwikkelen: Amsterdam profiteert

Ontdek de meerwaarde voor uw business

Natuurlijk, u heeft ervoor gezorgd dat uw website het ook op een smartphone goed doet. Toch heeft het grote voordelen om ook een mobiele app te laten ontwikkelen. Amsterdam kent vele voorbeelden van grote en kleine bedrijven die volop profiteren van zo’n mobiele app. Ontdek wat de meerwaarde voor u kan zijn!

Waarom een mobiele app?

Dit zijn de voordelen

Wellicht ziet u de voordelen van een mobiele app niet zo een-twee-drie. U kunt toch ook via uw website contact onderhouden met (potentiële) klanten? Natuurlijk, dat gaat prima. Toch heeft een app enkele belangrijke voordelen:

 • Het aantal mensen met een smartphone of tablet groeit nog altijd.
 • Op een mobielvriendelijke website is de kans groter dat bezoekers afhaken dan in een app.
 • Een app biedt meer mogelijkheden voor contact en interactie.
 • Met een app kunt u meer sturen op cijfers.
Mobiele app laten ontwikkelen Amsterdam

Soorten apps

Steeds meer bedrijven zetten apps op een zakelijke manier in. Apps zijn bijvoorbeeld heel geschikt om medewerkers iets te leren. Mooie voorbeelden daarvan zijn e-learning app software en serious gaming in de zorg. Maar u kunt ook denken aan een webshop app of een servicedesk app. En wat dacht u van een app waarmee u de juiste medewerkers weet aan te trekken? Dat heet gamification recruitment.

Stap voor stap

Bij het ontwikkelen van een app is het slim om een vast stappenplan te hanteren. Zo weet u zeker dat u geen stappen overslaat en dat het eindresultaat naar wens is. APPelit, strategische partner in app ontwikkeling, hanteert de volgende stappen:

 1. Brainstormen over doelen, wensen en kansen
 2. Ideeën verzamelen en soort app kiezen
 3. Design ontwerpen en applicatie ontwikkelen
 4. Opleveren en testen
 5. Trainen en marketing inzetten
 6. Onderhouden

Brainstormen en ideeën verzamelen

We beginnen dus altijd met enkele strategische brainstormsessies. Die sessies houden we met een team vanuit uw organisatie, dat bij voorkeur bestaat uit beslissers, gebruikers én ICT’ers. Zo ontdekt u waar u staat, waar uw kansen liggen en wat uw basisvraag voor de app is. Vervolgens verzamelen we met datzelfde team ideeën. Wat voor soort app past bij uw doel? Welke functies horen daarbij? En hoe ziet de volgorde binnenin uw applicatie er dan uit?

Design en ontwikkelen

We weten inmiddels welke functies uw app moet bevatten. Nu gaan we kijken welk design daar het beste bij past. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw wensen en bijvoorbeeld uw huisstijl. Al deze ideeën nemen we mee in de ontwikkeling.

Opleveren en testen

Veel appbouwers ontwikkelen een app en laten pas weer van zich horen als ze helemaal klaar zijn. Dat is niet onze manier. Wij ontwikkelen in fases en geven u na elke fase de mogelijkheid om te testen en bij te sturen. Het grote voordeel? U weet zeker dat de app straks helemaal aan uw verwachtingen en wensen voldoet!

Trainen en marketing inzetten

Gaat het om een app voor intern gebruik? Dan is het van belang dat uw medewerkers er goed mee kunnen werken. Om er zeker van te zijn dat ze optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden, is het slim om ze te trainen. Wilt u juist externe gebruikers bereiken met uw app? Dan zorgen we met behulp van SEO (search engine optimization) en marketing dat gebruikers uw app goed weten te vinden.

Onderhouden

Na oplevering begint het pas. Het is essentieel dat uw app goed blijft draaien, regelmatig wordt geüpdatet en dat eventuele problemen snel worden opgelost. Wij verzorgen dit graag voor u. We hebben onder andere een helpdesk die 24/7 beschikbaar is. Wel zo’n fijn idee!

amsterdam

Mobiele app laten ontwikkelen Amsterdam?

Laten we samen brainstormen!

Wilt u graag verder praten over de mogelijkheden om een mobiele app te laten ontwikkelen in Amsterdam? Ons Amsterdamse kantoor zit bij u om de hoek, dus we komen graag persoonlijk bij u langs. Laat hier uw gegevens achter, dan weten we hoe we u kunnen bereiken.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader