fbpx

Mobiele app laten ontwikkelen: Amsterdam profiteert

Ontdek de meerwaarde voor uw business

Natuurlijk, u heeft ervoor gezorgd dat uw website het ook op een smartphone goed doet. Toch heeft het grote voordelen om ook een mobiele app te laten ontwikkelen. Amsterdam kent vele voorbeelden van grote en kleine bedrijven die volop profiteren van zo’n mobiele app. Ontdek wat de meerwaarde voor u kan zijn!

Waarom een mobiele app?

Dit zijn de voordelen

Wellicht ziet u de voordelen van een mobiele app niet zo een-twee-drie. U kunt toch ook via uw website contact onderhouden met (potentiële) klanten? Natuurlijk, dat gaat prima. Toch heeft een app enkele belangrijke voordelen:

 • Het aantal mensen met een smartphone of tablet groeit nog altijd.
 • Op een mobielvriendelijke website is de kans groter dat bezoekers afhaken dan in een app.
 • Een app biedt meer mogelijkheden voor contact en interactie.
 • Met een app kunt u meer sturen op cijfers.
Mobiele app laten ontwikkelen Amsterdam

Soorten apps

Steeds meer bedrijven zetten apps op een zakelijke manier in. Apps zijn bijvoorbeeld heel geschikt om medewerkers iets te leren. Mooie voorbeelden daarvan zijn e-learning app software en serious gaming in de zorg. Maar u kunt ook denken aan een webshop app of een servicedesk app. En wat dacht u van een app waarmee u de juiste medewerkers weet aan te trekken? Dat heet gamification recruitment.

Stap voor stap

Bij het ontwikkelen van een app is het slim om een vast stappenplan te hanteren. Zo weet u zeker dat u geen stappen overslaat en dat het eindresultaat naar wens is. APPelit, strategische partner in app ontwikkeling, hanteert de volgende stappen:

 1. Brainstormen over doelen, wensen en kansen
 2. Ideeën verzamelen en soort app kiezen
 3. Design ontwerpen en applicatie ontwikkelen
 4. Opleveren en testen
 5. Trainen en marketing inzetten
 6. Onderhouden

Brainstormen en ideeën verzamelen

We beginnen dus altijd met enkele strategische brainstormsessies. Die sessies houden we met een team vanuit uw organisatie, dat bij voorkeur bestaat uit beslissers, gebruikers én ICT’ers. Zo ontdekt u waar u staat, waar uw kansen liggen en wat uw basisvraag voor de app is. Vervolgens verzamelen we met datzelfde team ideeën. Wat voor soort app past bij uw doel? Welke functies horen daarbij? En hoe ziet de volgorde binnenin uw applicatie er dan uit?

Design en ontwikkelen

We weten inmiddels welke functies uw app moet bevatten. Nu gaan we kijken welk design daar het beste bij past. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw wensen en bijvoorbeeld uw huisstijl. Al deze ideeën nemen we mee in de ontwikkeling.

Opleveren en testen

Veel appbouwers ontwikkelen een app en laten pas weer van zich horen als ze helemaal klaar zijn. Dat is niet onze manier. Wij ontwikkelen in fases en geven u na elke fase de mogelijkheid om te testen en bij te sturen. Het grote voordeel? U weet zeker dat de app straks helemaal aan uw verwachtingen en wensen voldoet!

Trainen en marketing inzetten

Gaat het om een app voor intern gebruik? Dan is het van belang dat uw medewerkers er goed mee kunnen werken. Om er zeker van te zijn dat ze optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden, is het slim om ze te trainen. Wilt u juist externe gebruikers bereiken met uw app? Dan zorgen we met behulp van SEO (search engine optimization) en marketing dat gebruikers uw app goed weten te vinden.

Onderhouden

Na oplevering begint het pas. Het is essentieel dat uw app goed blijft draaien, regelmatig wordt geüpdatet en dat eventuele problemen snel worden opgelost. Wij verzorgen dit graag voor u. We hebben onder andere een helpdesk die 24/7 beschikbaar is. Wel zo’n fijn idee!

amsterdam

Mobiele app laten ontwikkelen Amsterdam?

Laten we samen brainstormen!

Wilt u graag verder praten over de mogelijkheden om een mobiele app te laten ontwikkelen in Amsterdam? Ons Amsterdamse kantoor zit bij u om de hoek, dus we komen graag persoonlijk bij u langs. Laat hier uw gegevens achter, dan weten we hoe we u kunnen bereiken.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten