fbpx

Mobiele app laten ontwikkelen: Amsterdam profiteert

Ontdek de meerwaarde voor uw business

Natuurlijk, u heeft ervoor gezorgd dat uw website het ook op een smartphone goed doet. Toch heeft het grote voordelen om ook een mobiele app te laten ontwikkelen. Amsterdam kent vele voorbeelden van grote en kleine bedrijven die volop profiteren van zo’n mobiele app. Ontdek wat de meerwaarde voor u kan zijn!

Waarom een mobiele app?

Dit zijn de voordelen

Wellicht ziet u de voordelen van een mobiele app niet zo een-twee-drie. U kunt toch ook via uw website contact onderhouden met (potentiële) klanten? Natuurlijk, dat gaat prima. Toch heeft een app enkele belangrijke voordelen:

 • Het aantal mensen met een smartphone of tablet groeit nog altijd.
 • Op een mobielvriendelijke website is de kans groter dat bezoekers afhaken dan in een app.
 • Een app biedt meer mogelijkheden voor contact en interactie.
 • Met een app kunt u meer sturen op cijfers.
Mobiele app laten ontwikkelen Amsterdam

Soorten apps

Steeds meer bedrijven zetten apps op een zakelijke manier in. Apps zijn bijvoorbeeld heel geschikt om medewerkers iets te leren. Mooie voorbeelden daarvan zijn e-learning app software en serious gaming in de zorg. Maar u kunt ook denken aan een webshop app of een servicedesk app. En wat dacht u van een app waarmee u de juiste medewerkers weet aan te trekken? Dat heet gamification recruitment.

Stap voor stap

Bij het ontwikkelen van een app is het slim om een vast stappenplan te hanteren. Zo weet u zeker dat u geen stappen overslaat en dat het eindresultaat naar wens is. APPelit, strategische partner in app ontwikkeling, hanteert de volgende stappen:

 1. Brainstormen over doelen, wensen en kansen
 2. Ideeën verzamelen en soort app kiezen
 3. Design ontwerpen en applicatie ontwikkelen
 4. Opleveren en testen
 5. Trainen en marketing inzetten
 6. Onderhouden

Brainstormen en ideeën verzamelen

We beginnen dus altijd met enkele strategische brainstormsessies. Die sessies houden we met een team vanuit uw organisatie, dat bij voorkeur bestaat uit beslissers, gebruikers én ICT’ers. Zo ontdekt u waar u staat, waar uw kansen liggen en wat uw basisvraag voor de app is. Vervolgens verzamelen we met datzelfde team ideeën. Wat voor soort app past bij uw doel? Welke functies horen daarbij? En hoe ziet de volgorde binnenin uw applicatie er dan uit?

Design en ontwikkelen

We weten inmiddels welke functies uw app moet bevatten. Nu gaan we kijken welk design daar het beste bij past. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw wensen en bijvoorbeeld uw huisstijl. Al deze ideeën nemen we mee in de ontwikkeling.

Opleveren en testen

Veel appbouwers ontwikkelen een app en laten pas weer van zich horen als ze helemaal klaar zijn. Dat is niet onze manier. Wij ontwikkelen in fases en geven u na elke fase de mogelijkheid om te testen en bij te sturen. Het grote voordeel? U weet zeker dat de app straks helemaal aan uw verwachtingen en wensen voldoet!

Trainen en marketing inzetten

Gaat het om een app voor intern gebruik? Dan is het van belang dat uw medewerkers er goed mee kunnen werken. Om er zeker van te zijn dat ze optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden, is het slim om ze te trainen. Wilt u juist externe gebruikers bereiken met uw app? Dan zorgen we met behulp van SEO (search engine optimization) en marketing dat gebruikers uw app goed weten te vinden.

Onderhouden

Na oplevering begint het pas. Het is essentieel dat uw app goed blijft draaien, regelmatig wordt geüpdatet en dat eventuele problemen snel worden opgelost. Wij verzorgen dit graag voor u. We hebben onder andere een helpdesk die 24/7 beschikbaar is. Wel zo’n fijn idee!

amsterdam

Mobiele app laten ontwikkelen Amsterdam?

Laten we samen brainstormen!

Wilt u graag verder praten over de mogelijkheden om een mobiele app te laten ontwikkelen in Amsterdam? Ons Amsterdamse kantoor zit bij u om de hoek, dus we komen graag persoonlijk bij u langs. Laat hier uw gegevens achter, dan weten we hoe we u kunnen bereiken.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten