fbpx

Maatwerk software voorbeelden

Ontdek wat er mogelijk is

Wij geven je enkele interessante en inspirerende maatwerk software voorbeelden. Maatwerk software is software die volledig op maat wordt gemaakt. Maar wat houdt dat nu concreet in, maatwerk software? Voorbeelden uit de praktijk geven u een duidelijker beeld. En dat maakt het meteen makkelijker om te bepalen wat er in uw situatie mogelijk is.

Software op maat

Wanneer kiest u daarvoor?

Binnen organisaties spelen vaak diverse vraagstukken. En maar al te vaak blijkt software op maat een rol te spelen bij de oplossing ervan. Wellicht heeft u zelf te maken met een van de volgende situaties:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.
Maatwerk software voorbeelden

Wat is er tegen op standaard?

Standaard software is prima voor een afgebakende, simpele taak. Denk aan het opmaken van een spreadsheet of het versturen van mail. Maar wilt u software strategisch inzetten? Dan heeft u meer nodig! Elke organisatie is anders en elke organisatie heeft andere doelen. Daarom ontwikkelt APPelit, betrouwbare partner in softwareontwikkeling, altijd software op maat. Zo weten we zeker dat de oplossing precies aansluit op uw wensen, verwachtingen en strategische doelen.

Voorbeeld 1: een digitaal logboek

Voor een beveiligingsbedrijf ontwikkelden we een digitaal logboek, dat helpt om de beveligingskosten in de hand te houden. Omdat de opdrachtgever vooral vanuit een dashboard via een desktop werkt, goten we dit logboek in de vorm van een webapplicatie.

Voorbeeld 2: e-learning platform

Hallo: web applicatie leven lang ontwikkelen. Zo heet het programma dat we bedachten voor WeesVaardig. Het daagt medewerkers uit om via gamification te groeien, door medailles te verdienen voor in de eigen prijzenkast. Ook bouwden we elementen in waarbij collega’s elkaar motiveren om nieuwe trofeeën te verdienen. We ontwikkelden dit platform in de vorm van een hybride app: een combinatie van een web- én een native applicatie.

Voorbeeld 3: productinfo portal

Hoe vinden klanten snel de productspecificaties van een bijna eindeloos assortiment? APPelit ontwikkelde voor Valvoline een productinformatie-portaal; een portaal waarin producten per categorie staan gesorteerd en alle informatie per product overzichtelijk op een sheet staat. Het portaal maakt ook koppelingen mogelijk met externe systemen (ERP). Zo halen beheerders makkelijk extra informatie en afbeeldingen uit hun bestaande systemen om in het portaal te laten zien.

Voorbeeld 4: ERP app

Voor een grote telecomorganisatie ontwikkelde APPelit een ERP App. De applicatie en onderliggende software is een controletool om de kwaliteit van de organisatie in de gaten te houden. Via een handig dashboard en praktische rapporten krijgt de organisatie zicht op alles wat er binnen het bedrijf speelt. Zo meet ze zelfs of (callcenter)medewerkers extra training nodig hebben, omdat ze bijvoorbeeld minder snel zijn dan collega’s of minder tevreden klanten hebben.

Nog meer succesverhalen

En zo zijn er nog veel en veel meer succesverhalen te vertellen over software van APPelit, bijvoorbeeld van ERP-software voor mkb-bedrijven, mobiele apps, serious gaming in de zorg, robotica voor logistiek en industrie en webshops voor retailbedrijven.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn? Neem dan contact met ons op, zodat we geheel vrijblijvend samen met u de potentie van uw eigen app, programma of platform onderzoeken.

softwarebedrijf

Maatwerk software: voorbeelden te over

We laten u graag meer zien!

We kunnen u van alles vertellen over op maat gemaakte apps en software, maar u ervaart pas echt wat er mogelijk is als we u wat maatwerk software voorbeelden laten zien. Zullen we daarom snel een afspraak maken? We horen graag hoe we u kunnen bereiken!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten