fbpx

Maatwerk software voorbeelden

Ontdek wat er mogelijk is

Wij geven je enkele interessante en inspirerende maatwerk software voorbeelden. Maatwerk software is software die volledig op maat wordt gemaakt. Maar wat houdt dat nu concreet in, maatwerk software? Voorbeelden uit de praktijk geven u een duidelijker beeld. En dat maakt het meteen makkelijker om te bepalen wat er in uw situatie mogelijk is.

Software op maat

Wanneer kiest u daarvoor?

Binnen organisaties spelen vaak diverse vraagstukken. En maar al te vaak blijkt software op maat een rol te spelen bij de oplossing ervan. Wellicht heeft u zelf te maken met een van de volgende situaties:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.
Maatwerk software voorbeelden

Wat is er tegen op standaard?

Standaard software is prima voor een afgebakende, simpele taak. Denk aan het opmaken van een spreadsheet of het versturen van mail. Maar wilt u software strategisch inzetten? Dan heeft u meer nodig! Elke organisatie is anders en elke organisatie heeft andere doelen. Daarom ontwikkelt APPelit, betrouwbare partner in softwareontwikkeling, altijd software op maat. Zo weten we zeker dat de oplossing precies aansluit op uw wensen, verwachtingen en strategische doelen.

Voorbeeld 1: een digitaal logboek

Voor een beveiligingsbedrijf ontwikkelden we een digitaal logboek, dat helpt om de beveligingskosten in de hand te houden. Omdat de opdrachtgever vooral vanuit een dashboard via een desktop werkt, goten we dit logboek in de vorm van een webapplicatie.

Voorbeeld 2: e-learning platform

Hallo: web applicatie leven lang ontwikkelen. Zo heet het programma dat we bedachten voor WeesVaardig. Het daagt medewerkers uit om via gamification te groeien, door medailles te verdienen voor in de eigen prijzenkast. Ook bouwden we elementen in waarbij collega’s elkaar motiveren om nieuwe trofeeën te verdienen. We ontwikkelden dit platform in de vorm van een hybride app: een combinatie van een web- én een native applicatie.

Voorbeeld 3: productinfo portal

Hoe vinden klanten snel de productspecificaties van een bijna eindeloos assortiment? APPelit ontwikkelde voor Valvoline een productinformatie-portaal; een portaal waarin producten per categorie staan gesorteerd en alle informatie per product overzichtelijk op een sheet staat. Het portaal maakt ook koppelingen mogelijk met externe systemen (ERP). Zo halen beheerders makkelijk extra informatie en afbeeldingen uit hun bestaande systemen om in het portaal te laten zien.

Voorbeeld 4: ERP app

Voor een grote telecomorganisatie ontwikkelde APPelit een ERP App. De applicatie en onderliggende software is een controletool om de kwaliteit van de organisatie in de gaten te houden. Via een handig dashboard en praktische rapporten krijgt de organisatie zicht op alles wat er binnen het bedrijf speelt. Zo meet ze zelfs of (callcenter)medewerkers extra training nodig hebben, omdat ze bijvoorbeeld minder snel zijn dan collega’s of minder tevreden klanten hebben.

Nog meer succesverhalen

En zo zijn er nog veel en veel meer succesverhalen te vertellen over software van APPelit, bijvoorbeeld van ERP-software voor mkb-bedrijven, mobiele apps, serious gaming in de zorg, robotica voor logistiek en industrie en webshops voor retailbedrijven.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn? Maak dan gebruik van onze gratis workshop, waarin we geheel vrijblijvend samen met u de potentie van uw eigen app, programma of platform onderzoeken.

softwarebedrijf

Maatwerk software: voorbeelden te over

We laten u graag meer zien!

We kunnen u van alles vertellen over op maat gemaakte apps en software, maar u ervaart pas echt wat er mogelijk is als we u wat maatwerk software voorbeelden laten zien. Zullen we daarom snel een afspraak maken? We horen graag hoe we u kunnen bereiken!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten