fbpx

Maatwerk ERP software: uw weg naar succes

Zo gaat uw bedrijf sprongen vooruit

ERP software verbindt bedrijfsprocessen met elkaar en zorgt dat deze processen gestroomlijnd verlopen. Kiest u voor maatwerk ERP software, dan wordt de software helemaal afgestemd op de behoeften en processen van uw bedrijf. Maatwerk is dus een belangrijke sleutel voor succes!

Uitgelicht: maatwerk ERP

In een notendop

De afkorting ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Met ERP-software beheert u verschillende bedrijfsprocessen, zoals administratie, financiën en logistiek. Zo krijgt u meer inzicht in verbanden, oorzaken en gevolgen. En die inzichten helpen u dan weer bij het nemen van bedrijfsbeslissingen. ERP brengt uw bedrijf dus echt verder! Maar het is wel belangrijk om te kiezen voor maatwerk ERP software.

Offshore software outsourcing

Voordelen van maatwerk ERP software

Wat kunt u ermee?

Waarom op maat?

Voor een simpele, afgebakende taak kunt u prima met standaard software uit de voeten. Maar bij ERP draait het om meerdere bedrijfsprocessen. ERP software is daarom bij uitstek software die u op maat laat maken. Want uw bedrijf en uw processen verschillen toch van alle andere bedrijven? Alleen met ERP op maat profiteert u optimaal van alle voordelen van ERP.

Belangrijke pluspunten

Wat zijn nu precies die voordelen van ERP software? Met deze software:

 • stuurt u slimmer op cijfers
 • doorziet u verbanden en gevolgen
 • herkent u extra kansen voor uw organisatie
 • is het makkelijker om papierloos te werken
 • heeft u meer overzicht
 • bespaart u tijd

Alleen wat u nodig hebt

Een ander groot voordeel van maatwerk ERP software, is dat u alleen betaalt voor functionaliteiten die u nodig hebt. U kunt immers zelf kiezen welke gegevens in uw ERP wilt laten opnemen. Wel ordergegevens, voorraadgegevens en prijzen, maar geen klantgegevens? Kan geregeld worden! De gewenste modules vormen uw maatwerk ERP-oplossing. En wilt u later toch klantgegevens toevoegen? Dan is dat bij een maatwerk oplossing altijd mogelijk.

Begin bij de basis

De eerste stap op weg naar succesvolle maatwerk ERP bestaat uit nadenken en brainstormen. Waar staat uw organisatie nu? Waar wilt u naartoe? En wat is er nodig om daar te komen? Hieruit komt vanzelf naar voren welke bedrijfsprocessen u in uw ERP systeem wilt laten opnemen. Schrijf op welke strategische doelen uit de brainstormsessies naar voren komen, dan kunt u straks het succes van uw ERP oplossing concreet meten.

ERP op de APPelit-manier

APPelit is uw strategische partner in de ontwikkeling van maatwerk ERP software. Anders dan ERP-leveranciers zijn we graag vanaf het begin – dus vanaf de allereerste brainstormsessie – betrokken bij uw project. Als een echte ERP partner denken we met u mee en vertellen we u vanaf dag één een eerlijk en helder verhaal.

Succesaanpak

Op basis van onze jarenlange ervaring, hebben we een eigen aanpak ontwikkeld. Centraal in die aanpak staat, dat we continu contact blijven houden over uw wensen en verwachtingen. Op die manier weten we vooraf zeker dat de ERP software helemaal aan uw wensen voldoet en dat u de vooraf opgestelde strategische doelen daadwerkelijk behaalt.

Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg
ERP ontwikkelaar

Snel aan de slag met uw maatwerk ERP software?

We staan al in de startblokken!

Wilt u zo snel mogelijk profiteren van alle voordelen van maatwerk ERP software? Wij kunnen meteen schakelen! Wellicht wilt u eerst meer informatie over alle mogelijkheden plús het bijbehorende kostenplaatje. Dat kostenplaatje is bij APPelit altijd vooraf inzichtelijk – geen onplezierige verrassingen achteraf. Een eerste gesprek is sowieso gratis, dus waarom zou u nog wachten? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  ivar te riele
  ivar te riele
  1696489271
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  js_loader
  Sluiten