fbpx

Game development company in Dubai, APPelit

Ontdek de voordelen van een eigen game

Gamen is al lang niet meer alleen iets voor in de vrije tijd. Steeds meer bedrijven zetten games in om bedrijfsdoelen te behalen. Dat lukt alleen met een game die op maat voor uw bedrijf ontwikkeld wordt. Ga in zee met een professionele game development company in Dubai en profiteer optimaal van alle voordelen!

Leren via een game

Wat zijn de voordelen?

Games zijn een ideale methode om medewerkers praktische vaardigheden aan te leren. Daarnaast zetten bedrijven games in om nieuwe medewerkers snel wegwijs te maken binnen de organisatie en om bestaande medewerkers hun vakkennis te laten bijspijkeren. TNO heeft onderzoek gedaan naar leren via games en ontdekte vele voordelen. Bijvoorbeeld:

 • Met één game kunt u veel mensen bereiken (in plaats van allerlei trainers & trainingen)
 • Geen reisafstand meer (ideaal bij grotere afstanden/files)
 • Slechts 1x ontwikkelkosten – dus lagere trainingskosten
 • Het is de leukste manier om iets te leren
 • Ook ouder personeel leert hierdoor makkelijker
 • Kennis blijft veel beter hangen
Game development Company in Dubai

Elke situatie is geschikt

APPelit levert maatwerk in game development

Voor elke situatie een geschikte game

Games komen op elke afdeling van uw bedrijf van pas: op de werkvloer, op de HR-afdeling en in een training bijvoorbeeld. Een succesvolle toepassing is serious gaming in de zorg. Zorgmedewerkers oefenen daarbij nieuwe handelingen zonder risico voor de patiënt. Andere vormen van games zijn:

De eerste stap: een projectteam

Hoe gaat u nu te werk als u een eigen game wilt laten ontwikkelen? Begin met het samenstellen van een projectgroep. Idealiter bestaat dit team uit mensen uit alle geledingen van uw organisatie, dus niet alleen uit ICT’ers. Zij kijken namelijk alleen met een ‘ICT-bril’ naar een dergelijk project, terwijl een veel bredere blik vereist is. Met het projectteam onderzoekt u vragen als:

 • Waar staan we als organisatie?
 • Waar willen we naartoe?
 • Welke doelen willen we bereiken?
 • Hoe kan een eigen game ons daarbij helpen?

Laat u bijstaan door de expert

Het is best lastig om dit soort vragen goed te beantwoorden. Een frisse blik van een buitenstaander, die bovendien dagelijks met dit bijltje hakt, helpt u verder! APPelit is uw strategische partner op het gebied van game development en begeleidt u graag van begin tot eind. Samen zorgen we dat uw doel(en) duidelijk op papier komen en dat uw game daar precies op aansluit.

Hoe wij ons onderscheiden

APPelit is dus niet alleen een bedrijf dat ene geweldige game voor u ontwikkelt, maar een partner die ook met u meedenkt over het verdienmodel. En die altijd eerlijk is over kosten, verwachtingen en resultaten. Verder onderscheiden we ons op deze drie belangrijke punten:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd games en software op maat, zodat we zeker weten dat de game naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze games en software in fases op, zodat u de game tussendoor uitgebreid kunt testen. Zo weten we zeker dat de game straks helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

Wij investeren in u!

Om te bewijzen dat we bereid zijn om in u te investeren, hebben we een mooi aanbod voor u: een gratis workshop ter waarde van maar liefst 1200 euro. In deze workshop onderzoeken we de potentie en mogelijkheden voor uw eigen game. De workshop is geheel vrijblijvend, u kunt daarna altijd nog van samenwerking afzien. Waarom zou u het niet proberen?

ar game developer

Maak kennis met uw game development company in Dubai

Dan kunnen we snel aan de slag!

Als game development company in Dubai staat APPelit te trappelen om voor u aan de slag te gaan. Meer weten over onze werkwijze of de gratis workshop? Vul uw gegevens in en u hoort binnen een dag van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten