fbpx

Game development company in Dubai, APPelit

Ontdek de voordelen van een eigen game

Gamen is al lang niet meer alleen iets voor in de vrije tijd. Steeds meer bedrijven zetten games in om bedrijfsdoelen te behalen. Dat lukt alleen met een game die op maat voor uw bedrijf ontwikkeld wordt. Ga in zee met een professionele game development company in Dubai en profiteer optimaal van alle voordelen!

Leren via een game

Wat zijn de voordelen?

Games zijn een ideale methode om medewerkers praktische vaardigheden aan te leren. Daarnaast zetten bedrijven games in om nieuwe medewerkers snel wegwijs te maken binnen de organisatie en om bestaande medewerkers hun vakkennis te laten bijspijkeren. TNO heeft onderzoek gedaan naar leren via games en ontdekte vele voordelen. Bijvoorbeeld:

 • Met één game kunt u veel mensen bereiken (in plaats van allerlei trainers & trainingen)
 • Geen reisafstand meer (ideaal bij grotere afstanden/files)
 • Slechts 1x ontwikkelkosten – dus lagere trainingskosten
 • Het is de leukste manier om iets te leren
 • Ook ouder personeel leert hierdoor makkelijker
 • Kennis blijft veel beter hangen
Game development Company in Dubai

Elke situatie is geschikt

APPelit levert maatwerk in game development

Voor elke situatie een geschikte game

Games komen op elke afdeling van uw bedrijf van pas: op de werkvloer, op de HR-afdeling en in een training bijvoorbeeld. Een succesvolle toepassing is serious gaming in de zorg. Zorgmedewerkers oefenen daarbij nieuwe handelingen zonder risico voor de patiënt. Andere vormen van games zijn:

De eerste stap: een projectteam

Hoe gaat u nu te werk als u een eigen game wilt laten ontwikkelen? Begin met het samenstellen van een projectgroep. Idealiter bestaat dit team uit mensen uit alle geledingen van uw organisatie, dus niet alleen uit ICT’ers. Zij kijken namelijk alleen met een ‘ICT-bril’ naar een dergelijk project, terwijl een veel bredere blik vereist is. Met het projectteam onderzoekt u vragen als:

 • Waar staan we als organisatie?
 • Waar willen we naartoe?
 • Welke doelen willen we bereiken?
 • Hoe kan een eigen game ons daarbij helpen?

Laat u bijstaan door de expert

Het is best lastig om dit soort vragen goed te beantwoorden. Een frisse blik van een buitenstaander, die bovendien dagelijks met dit bijltje hakt, helpt u verder! APPelit is uw strategische partner op het gebied van game development en begeleidt u graag van begin tot eind. Samen zorgen we dat uw doel(en) duidelijk op papier komen en dat uw game daar precies op aansluit.

Hoe wij ons onderscheiden

APPelit is dus niet alleen een bedrijf dat ene geweldige game voor u ontwikkelt, maar een partner die ook met u meedenkt over het verdienmodel. En die altijd eerlijk is over kosten, verwachtingen en resultaten. Verder onderscheiden we ons op deze drie belangrijke punten:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd games en software op maat, zodat we zeker weten dat de game naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze games en software in fases op, zodat u de game tussendoor uitgebreid kunt testen. Zo weten we zeker dat de game straks helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

Wij investeren in u!

Om te bewijzen dat we bereid zijn om in u te investeren, hebben we een mooi aanbod voor u: een gratis workshop ter waarde van maar liefst 1200 euro. In deze workshop onderzoeken we de potentie en mogelijkheden voor uw eigen game. De workshop is geheel vrijblijvend, u kunt daarna altijd nog van samenwerking afzien. Waarom zou u het niet proberen?

ar game developer

Maak kennis met uw game development company in Dubai

Dan kunnen we snel aan de slag!

Als game development company in Dubai staat APPelit te trappelen om voor u aan de slag te gaan. Meer weten over onze werkwijze of de gratis workshop? Vul uw gegevens in en u hoort binnen een dag van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten