fbpx

Game app ontwikkelaar:

zo vindt u de juiste partner

Gamen, wie is er niet groot mee geworden? Tegenwoordig bijna iedereen. Vroeger waren computerspelletjes een leuk maar tamelijk nutteloos tijdverdrijf. Die tijd ligt inmiddels ver achter ons. Ook het bedrijfsleven heeft de vele toepassingen van games ontdekt. Bent u op zoek naar een game app ontwikkelaar voor uw bedrijf? Ontdek hier hoe u de ideale partner vindt.

Omdat het leuker, sneller en efficiënter werkt

Waarom een game app?

Een game app, het klinkt als iets voor kinderen. Maar tegenwoordig zet ook het bedrijfsleven steeds vaker games in. Als manier om medewerkers iets te leren. Of om klanten bij te brengen hoe een complex product werkt. Uit onderzoek blijkt dat leren sneller gaat als het spelenderwijs gebeurt. Bovendien bereikt u meer mensen tegelijkertijd. Zonder trainers in te schakelen. En u hebt slechts 1x ontwikkelingskosten. U hoeft immers niet meer steeds opnieuw dezelfde training te geven.

Game App ontwikkelaar

Seriousgaming

Games inzetten om mensen spelenderwijs iets te leren heet ook wel seriousgaming. U kunt het zo gek niet bedenken, of er valt een game app van te maken. Van mensen gezonder laten eten tot ze leren hoe ze omgaan met chronische pijn. En van medewerkers aanzetten tot gedragsverandering tot ze trainen voor noodsituaties.

Inspiratie nodig?

Wilt u een game app laten ontwikkelen? Maar weet u nog niet precies hoe en wat? APPelit, uw strategische partner bij de ontwikkeling van games en andere software op maat, helpt u graag. Samen met u zoeken we naar de beste toepassing voor uw game app. Hier vindt u alvast wat mogelijkheden:

Manager game

Manager games zijn ideaal als uw organisatie een verandertraject doorloopt. Dus als u een nieuwe strategie, cultuur of werkwijze wilt bereiken.

E-learning game

Een e-learning game is de perfecte oplossing als uw personeel veel en vaak training nodig heeft. Of als u een complex product aanbiedt.

Simulatie game

Simulatie games zijn een nuttig middel om uw medewerkers te leren hoe ze complexe taken uitvoeren en instructies opvolgen.

Assessment game

Assessment games zijn handig als u vaak mensen moet kwalificeren voor een baan. Laat ze een dergelijke game doen om ze te beoordelen op hun geschiktheid. De juiste kandidaten kiezen gaat zo een stuk sneller.

Serious gaming in de zorg

Serious gaming in de zorg is uitstekend inzetbaar op allerlei gebieden. Denk aan revalidatiegaming, dementiegames of games tegen oudermishandeling. Maar ook voor medische professionals, bijvoorbeeld om te leren hoe ze een operatie uitvoeren.

Vraag het de specialist

Bij APPelit hebben we jarenlang ervaring op het gebied van gameontwikkeling. Wat u ook wilt bereiken, met ons lukt het. Wij maken zowel uw game apps voor iPhone en Android als voor allerlei andere platforms. Zelfs Google Glass of Apple Watch!

Kijk en vergelijk

Ervaar bijvoorbeeld in onze portfolio een schat aan ervaring en diversiteit op het gebied van online spellen. Zo ontwikkelden we voor het Openbaar Ministerie een criminal serious game om mensen te leren hoe cybercriminelen werken. En voor een aardbeienleverancier maakten we een game app voor scholen. De allerkleinsten leren hiermee gezond eten en leven. En het bedrijf werkt zo alvast aan de binding met de klanten van morgen.

Ontdek de succesaanpak

In de loop van de jaren ontwikkelden we een slimme, opbouwende aanpak om game apps te maken. Deze succesaanpak bewijst zich telkens opnieuw in de praktijk. Hoe dat komt? Door de stapsgewijze ontwikkeling en levering van de applicaties en andere software. Dit zorgt voor:

 • kwaliteit
 • flexibiliteit
 • snelheid

Zo krijgt u een game app die het succes van uw bedrijf vergroot.

game apps

APPelit als uw game app ontwikkelaar?

Ervaar het tijdens een gratis workshop

Graag nodigen we u vrijblijvend uit voor een gesprek, bij u of bij ons. Vul hieronder uw gegevens in, dan laten we als game app ontwikkelaar u ervaren hoe u doelen haalt dankzij een echt effectieve game. Hiervoor ontvangt u van ons een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau; dé manier om onze aanpak zelf te ervaren en te ontdekken hoe die ú succes oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten